Joululahja itselleni: Balmuirin pörröpampula laukkuun ♥

Hyvää uutta vuotta ja tammikuun ensimmäistä päivää! Vaikka tänä vuonna ei ollakaan menty mitenkään erityisemmissä joulumeiningeissä niin ajatuksen tasolla joulu kestää omasta mielestäni aina sinne loppiaiseen saakka. Sinne asti saa siis mussuttaa pipareita, torttuja ja muita jouluherkkuja jemmaan 😉 Ja niitä kyllä totisesti tuli eilen syötyä!

Vaikka itse joululahjat toisillemme jäivät tänäkin jouluna väliin, tuli pojan lahjojen lisäksi hommattua itselleni eräs pieni lahja. Toisaalta, kovin yllätys tämä ei ollut edes teille, koska tuosta Balmuirin pörröpalleron tilauksesta tuli postailtua tännekin. Kuvasin Snapiin tuon paketin avauksen, mutta sen jälkeen sain vielä sullottua piiloon odottamaan joulua 😀 En vaan malttanut olla avaamatta!!

Ja tässäpä se nyt on!

Tuo on kyllä ihana! Piristää hauskasti kyllä mitä tahansa laukkua. Rakastan muutenkin yli kaiken Balmuirin tuotteita. Pörröpampulahan on alpakanturkista, mutta valmistettu eläimistä jotka ovat eläneet tahraamattomina vuoristossa 3-5km korkeudessa ja kokeneet luonnollisen kuoleman. Ilman tätä tietoa en olisi itse pampulaa ostanut.

Nyt siirsin pampulan kylläkin Baltsuun kun se on ollut enemmän joulun jälkeen käytössä. Sopii loistavasti siihenkin, tietysti! Omani tilasin Stockalta ja jos pampula kiinnostaa, niin löytyy se Stockan valikoimista täältä. Tämä on sävyä vaaleanharmaa. Virallisestihan tuo taitaa olla siis avaimenperä ja toimisi kyllä ihanasti myös siinä tarkoituksessa, mutta toistaiseksi menee kyllä laukun asusteena 😉
Postaus sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Joululahja itselleni: Balmuirin pörröpampula laukkuun ♥”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.