KYLMÄ!! + koodi Zalandon superaleen

Nämä pakkaset ovat saaneet meidän porukan pysyttelemään sisällä lämpimässä. Keskiviikkona lähdettiin vielä reippaasti tunnin vaunulenkille pakkasesta huolimatta, mutta siinä vaiheessa kun on päällä pipo, kaulaliina, UGGsit, Canada Goose, rukkaset (en edes muistanut että omistin !!:D) ja on edelleen sekä varpaat, että sormet aivan kohmeessa, ei ehkä ole viisasta kun vain käydä koiran kanssa ulkona pyörähtämässä. Puhumattakaan siitä millainen operaatio vauvan pukeminen vaunuihin on näin kylmällä. Silloin kyllä tietää, että tulee pakkasraja vastaan kun koirakin on vastahakoinen menemään ulos. Eikä eilen edes ollut yhtä kylmä kun tänään aamulla. Kärvisteltiin koko porukka yö villasukat, pitkät housut ja paidat päällä nukkuen, silti paleli. Aamulla kaivoin jääkylmän puhelimen ja Foreca näytti -24c. Yäk!

Joskus lapsuudessa oli aina näin kylmä talvisin kun nykyään kunnon pakkanen on enemmänkin joku poikkeus. Jyväskylän aikoina kävin reippaasti juoksemassakin mittarin näyttäessä yli -20c, mutta nyt kun mukana on vauva ja vielä koira, niin menee jo ehkä liian hc:ksi. Onpahan nyt ainakin sitä kaivattua talvea! Niin kauan kun on tullut jurnutettua pimeydestä ja märästä. Lumi ei kyllä haittaa yhtään! Niinhän se usein menee, että kun on liian pitkään jatkuvat helteet, täytyy Face ja muu some kuumuudesta valittamisesta ja kun on liian kylmä, sama juttu. Itse en tosin valita lämpimästä ja kuumuudesta. Ikinä!! Kylmästä välillä kylläkin, en vain koe olevani kovinkaan talvi-ihminen.

Uv:n maailman simppelein meikki syntyi NYX:illä ja essencen lempparilla. NYX:in Lip Lingerie-puna sävyssä Baby Doll on Eleven.fi:stä (saatu).  Melko erikoinen tuttavuus kyllä! Lähiviikkoina tulossa tarkempaa NYX-postausta ja myös postaus essencen lempparituotteista. Meikkijuttuja ei olekaan ollut hetkeen 🙂

Uusi vuosi vietettiin meillä hengaillen muutaman ystäväpariskunnan kanssa. Herkkuja, saunaa, takkatulta ja lautapelejä. Superkivaa siis! Oon aina tykännyt lautapeleistä, harmi vaan meillä ei itsellä ole mitään kivoja pelejä ja toisekseen, kaikkein kivointa se pelaaminen on silloin kun on muitakin mukana.

Mun ystävä oli leiponut tuommoisen tomaatti-vuohenjuustofocaccian ja mulle iski nyt kamala himo myös testailla! Täytyy ehkä lähiviikkoina kokeilla jos saisin leivottua 🙂
Harvemmin tulee mitään suolaista leivottua, harmi kyllä. Joskus reilu vuosi sitten leivoin kinkkupiiraan (sekin oli eka ikinä) ja sitä ennen sämpylöitä varmaan joskus 7 vuotta sitten. Pitäisi kyllä uuden keittiön myötä akivoitua myös sen leipomisen suhteen, mitään en ole nimittäin vielä täällä leiponut paitsi valmistaikinasta pipareita 😀

Vinkkailisin myös Zalandon superalesta tänään! Alesta lähtee nimittäin vähintään 100 eurolla tilatessa vielä lisäale pois. Hain juuri toissapäivänä oman Zalandon aletilaukseni, pitäisikin kyhätä siitä itseasiassa postaus kasaan 🙂 

Superale -15% tulee koodilla SUPERALE15 ja on voimassa vain tänään 6.1. Zalandon alehan löytyy täältä! 
Hyisevän kylmää loppiaista!!
 
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “KYLMÄ!! + koodi Zalandon superaleen”

  1. Onneksi huomenna lauhtuu! Ei kyllä tee yhtään mieli olla Muoniossa, jossa on ollut yli 40 astetta pakkasta…

  2. Tosi nätti lookki!
    Ja aika magee toi huulikiilto! Mä käytän yleensä vaan hydracolorin vaaleaa, mutta toi vois näyttää siltä että sopisi myös mulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.