Yllättävä alebongaus: täydellinen mokkahame + alekoodi

Tein tällä viikolla tilausta Ellokselle! Suurempi tilaus odottaa edelleen, koska haluan että aikalailla kaikki on täällä kotona maalausta myöten valmista ennenkö ostan uusia kotijuttuja, näkee sitten paremmin mikä tänne sopii ja pääsee samalla ottamaan kivoja kuvia. Uudet lakanat meinasin tilata, mutta kärsivällisyys ei kestänyt etsimään juuri sopivia kun poika oli villillä päällä. Kuitenkin yksi juttu, jota olen jo jonkin aikaa himoinnut, on mokkahame! Ja juuri semmoisessa kamelisävyssä. Selailin Zalandot, H&M:t sun muut läpi, mutta suureksi yllätykseksi löysin kaikkein parhaimman ja vielä edullisimman hameen Ellokselta! 
Tilasinkin näistä allaolevan kollaasin hameista molemmat testiin, jotta voi kotona testailla että kumpi on kivempi. En oikein osaa sanoa tykkäänkö enemmän tuosta napillisesta vai ei-napillisesta? Molemmat noista olivat vielä -50% alessa ja siis nahkaa!! 🙂 Tosi kiva juuri vaikka nyt talvella mustien sukkisten ja jonkun neuleen kanssa. Sitten myöhemmin tietty tyylikäs töihinkin.

 1. Mokkahame Esprit täältä 2. Marmorinen leikkuulauta täältä 3. Mokkahame Ellos collection täältä

Nyt olisi näköjään saanut alejutuista vielä -25% lisäalen! No mutta ehkä joku teistä pääsee hyödyntämään sen 😀

Lisäksi Ellokselle oli tullut uusi alekoodi, jolla lähtee -20% pois normaalihintaisista jutuista, joten en voinut vastustaa tuota marmorista leikkuulautaa jota jo kauan olin himoinnut! Sille jäi alen jälkeen hintaa 18euroa 🙂
Alekoodi 355402 antaa -20% tilauksesta ja koskee myös monia merkkituotteita. Voimassa 15.1 saakka.
Koko Elloksen valikoima löytyypi täältä.
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.