Ekan Bette Boxin sisältö ♥

Osa teistä onkin jo saattanut kuulla Livboxista, joka vastikään koki suuren uudistuksen ja tunnetaan tästä eteenpäin Bette Boxina. Tammikuun Bette Box kolahti omasta postiluukustani myös ja pakko sanoa, että ainakin omaa silmääni tuo uusi ilme kyllä miellyttää. Ja aika kiva muutenkin tuo tammikuun boxi!!
Mitäs tammikuun yllärilaatikko sitten piti sisällään?

 

Maybelline Falsies Push up drama angel-ripsiväri. Tämä lupaa dramaattisesti kohotetutn irtoripsimäisen tuloksen. Lyhyet kumiharjakset tuovat väriä lyhyimpiinkin ripsiin tuoden äärimmäistä tuuheutta. Pitkät harjakset taas levittävät ripsivärin siipimäisesti. Dramaattista volyymia ja nostetta ripsille! Ovh 15,90e.Manna Kadar Paradise blush-poskipuna. Silkkimäinen ja heleän kirsikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota voi käyttää myös luomivärinä. Punassa on erityinen kevyt koostumus, jonka ansiosta se levittyy tasaisesti ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Ovh 19 dollaria.


Tresemme Max the volume root lift & texture foam-muotovaahto. Formuloitu antamaan hiuksillesi pitkäkestoista ja maksimaalista tuuheutta.  Kevyt ja ilmava koostumus antaa hiuksille extra nostetta. Ovh 6,90e.

Evo Root canal-tyvisuihke. Tuuheuttava tyvikohotussuihke, joka antaa hiuksille ryhtiä ja nostetta. Sopii kaikenlaisille hiuksille, mutta erityisesti hennoille ja ohuille. Ovh 27e/200ml.


Lumene Lähde- ravitseva 24h kosteusbalsami. Innovatiivinen koostumus yhdistää raikkaan voiteen ja erittäin kevyen geelin. Imeytyy ihoon nopeasti ja jättää raikkaan tunteen. Koostumus vapauttaa kosteutta ihosta tasaisesti päivän aikana ja voide on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Ovh 19,90e.

 

Omia lemppareitani tästä tammikuun laatikosta ovat varsinkin tuo Lumenen voide, joka mulla onkin ollut käytössä jo kuivan ihon versiona. Todella monikäyttöinen kun voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Lähtee ehdottomasti reissuun mukaan! Nuo tyvikohottajat ovat myös todellisia lättätukan pelastajia ja ainakin itselläni tulevat todelliseen tarpeeseen hiustenlähdön jälkipyykkiin..Ripsiväristä voin raportoida myöhemmin kun ehdin paremmin testailemaan! Tuoteselostus ainakin lupaa hyvää ;D

Ja niille keille Bette Box tai sen edeltäjä eivät ole lainkaan tuttuja ennestään niin kerrotaanpa mistä on kyse! Bettebox on siis kuukausittain postin mukana tuleva yllätyslaatikko, joka sisältää valikoituja ajankohtaisia kosmetiikkatuotteita. Tuotteet voivat olla meikkejä, tuoksuja, hiustenhoidon tuotteita, ihonhoitoon liittyvää tai vaikka kynsituotteita. Aikalailla siis mitä tahansa ihanaa kauneuden saralta! Osa tuotteista saattaa olla näyte- tai matkakokoisia, mutta usein boxi sisältää ainakin 2 täysikokoista tuotetta.

Boksi kustantaa kuukaudessa 16,90e, mutta usein voi tuotteiden todellinen arvo olla jopa moninkertainen tuohon hintaan nähden. Itse olen löytänyt tätä kautta useita tuotelemppareita, joita ei välttämättä muuten olisi tullut ikinä kokeiltua tai löydettyä. Boksin avaaminen on vähän kun jouluaatto aina kun sisältöä ei voi tietää ennakkoon. Aivan must siis jokaiselle kosmetiikkahamstraajalle!

Jos boxin kokeilu alkoi himottaa, voi tilauksen tehdä Bette Boxin uudistuneilta sivuilta täältä !

Sisältää kaupallisia linkkejä ja boxi saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.