Hehkuva nudemeikki ja ensikosketus NYX:in tuotteisiin

Lähiaikoina on tullyt testailtua useita uusia kosmetiikkajuttuja ja tullut löydettyä ihan mielettömiä lemppareita! Melkeinpä jo harmittaa, ettei päivittäin ehdi meikkailemaan 😀 Merkeistä esimerkiksi supersuosittu NYX on ollut täysin vieras, mutta nyt on tuonkin paljon puhutun merkin valikoimista tullut testailtua muutamia juttuja. Hehkutus NYX:in tuotteista on kantautunut myös omiin korviini, vaikken sen koommin ollut päässyt tuotteisiin tutustumaan. Kyseessähän on myöskin melko edullinen merkki ja kuulemani mukaan NYX:in hyllyt ammottavat usein kaupoissa tyhjyyttään, sen verran suosittuja kun ovat!

 Varmasti moni teistä on kuullut myös Lumenen uudistuneista tuotteista ja
varsinkin noista Invisible illumination-hehkutipoista. Olen kyllä niin
kaiken hehkun ja heleytyksen perään, että en voisi enempää keksiä
tuotteita omaan makuuni. Nyt kun olen jonkun aikaa käyttänyt näitä
hehkutippoja, niin en voisi enää olla ilman. Aivan ihania
kertakaikkiaan!

Nuo Watercolor bronzer-tipat tuovat kasvoille kevyttä rusketuksen hehkua ja niillä voi myös tehdä kevyitä varjostuksia. Heleän roosat Instant illuminizer-tipat taas tuovat valon hehkua kasvoille ja toimivat hyvin korostukseen.

 

Sarjan Instant glow beauty serum – sävyseerumi taas on heleyttävä pohjustustuote kasvoille. Sanoisinko, että vähän kevyen meikkivoiteen tyylinen. Tätä on yhdessä kaikille sopivassa sävyssä ja erinomainen yksinään iholle, jossa ei ole kovin paljoa peitettävää vaan haluaa enemmänkin korostaa oman ihon kauneutta ja hehkua.

 

NYX:in Lip Lingerie-mattapunista olin kuullut paljon ja pakkohan niitä oli päästä testaamaan! Testissä siis nämä kaksi punaa sävyissä Baby doll (vaaleampi) ja Push up (aavistuksen tummempi). Sain nämä NYX:in tuotteet testiin siis kauneuden verkkokaupasta Eleven.fi:stä, jonka valikoimista löytyy kattavasti juuri NYX:iä ja lukemattomia muita kauneuden huippumerkkejä.

 

 

Toisena NYX:in tuotteena on lähtenyt käyttöön NYX Ultimate-luomiväripaletti. Tämän paletin sävy on Warm neutrals ja varsinkin omaan mieleeni tämä melko neutraali paletti on kovin mieleen. Sävyjä löytyy melko luonnollisia arkimeikkiin, mutta tarvittaessa näistä teipuu myös tummempaan iltameikkiin. Olen pitkästä aikaa yrittänyt totuttautua taas luomivärien käyttöön. Olen nimittäin todennut, että luomiväri tuo huomattavasti viimeistellymmän ilmeen meikkiin kuin pelkkä ripsiväri ja rajaus!Ennen käytin arkimeikissäkin aina luomiväriä, nyt huomattavasti harvemmin. Viimeistään siinä vaiheessa kun palaan (joskus :D) takaisin töihin, haluaisin alkaa pitkästä aikaa panostamaan myös arkimeikkiin vähän enemmän. Edes välillä! Tietty niitä pikameikkejäkin tulee varmasti olemaan vielä melko usein.

 

Mutta ennenkö alkaa taas totutella luomivärien ihmeelliseen maailmaan, täytyy myös välineiden olla kunnossa. Noloa myöntää, että olen vuosikaudet meikannut luomet niillä halvoilla töpsöttimillä, joita tulee useimpien luomivärien mukana. Siksi en ole oikein edes tiennyt paremmasta. Asiaan on kuitenkin tullut nyt muutos kun käyttöön ovat lähteneet uudet Sigman siveltimet! Suurin siveltimistä on Sigman Flat kabuki F80-sivellin, joka on tarkoitettu meikkivoiteen levitykseen ja pohjan työstämiseen. Pienemmät taas ovat luomivärisiveltimiä, Sigma blending E25-sivellin luomivärin häivyttämiseen ja Sigma eye shading E55-sivellin taas varjostamiseen.
No sitten siihen meikkiin!

 

 

Tein meikkipohjan sillä Lumenen sävyseerumilla, jonka levitin kasvoille sillä Sigman kabuki-siveltimellä. Tuo sivellin on täydellinen! Aivan ihana lopputulos, suosittelen lämpimästi 🙂 Pohjan jälkeen lisään aina noita tummempia hehkutippoja, joita laitan kuten tuossa kuvassa + muutaman tipan otsaan. Usein samoihin paikkoihin joihin laittaisin aurinkopuuteria. Olen tämän käytön jälkeen jopa välillä jättänyt aurinkopuuterin pois, ihan uusi juttu! 😀 Kuten alemmassa kuvassa näkyy, niin tipat antavat semmoista kevyttä auringon hehkua, ei mitään överiä kuitenkaan. Tipat hieroin ihoon sormin.

 

 

Seuraavaksi sitten noita valoa ja korostusta antavia Instant illuminizer-tippoja poskipäille, kulmaluulle ja ylähuulen ylle.

 

Sen jälkeen näytti tältä. Kylläpä huomaa nuo hehkutipat! Ei voi siis ainakaan toimimattomuudesta syyttää. Aivan lemppareita kaikki nuo, tekevät tosi kauniin heleän pohjan 🙂

 

 

Luomiin käytin kolmea eri sävyä. Tuota mitä näytän sormella, sekä sen yläpuolella + alapuolella olevia nappeja. Vaaleaa sävyä levitin aluksi koko luomelle ja sitten noita kahta tummempaa suunnilleen keskivälistä alkaen koko luomelle ulkonurkkaa kohden.

 

En halunnut mitään överitulosta vaan varsin kevyen luonnolliset sävyt luomiin ja pakko kehua noita sävyjä vielä, varsinkin tuo vaalea sävy kirkasti ilmettä selkeästi. Muutenkin varsin passeli luomiväri!

 

Tässäkin näkyy vielä ihanasti noiden hehkutippojen jälki! Miten voikaan muutama hassu tippa tuoda noin ihanan hehku. Jos on heleyttävien tuotteiden perään, niin nuo ovat kyllä aivan pakollinen hankinta! 😉

 

Lopuksi vielä huuliin NYX:in Lip Lingerie-punaa sävyssä Push up. En rajannut huulia ollenkaan tällä kertaa, vaan yritin tavallaan tuolla punalla rajata. Tämä puna on siitä kyllä erikoinen, että vaikka levitysvaiheessa onkin nestemäinen, kuivuu tuo nopeasti huulissa ja antaa siis mattatuloksen. Tätä ennen on muuten hyvä tehdä perusteellinen kuorinta huulille vaikka sokeripalalla ja vedellä! Muuten tuo puna näkyy kuivuessaan jokaisessa rohtuneessa kohdassa epätasaisena. Muuten kyllä toimii näppärästi ja pysyvyys + pigmentti ovat mielestäni tässä oikein hyviä.

 

Sain teille jakoon alekoodin Eleven.fi:n valikoimaan. Koodi IINES11 antaa -11% alennuksen koko verkkokaupan valikoimista normaalihintaisista tuotteista ja on voimassa tämän viikon sunnuntaihin saakka. Esimerkiksi siis nämä Lumenen, Sigma Beautyn ja NYX:in tuotteet lähtevät alen kera tämän viikon, 23.1 asti 🙂 Yli 50 euron tilaukset lähetetään toimituskuluitta!
Koko Elevenin kattava valikoima löytyy täältä!

 

 Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

9 vastausta artikkeliin “Hehkuva nudemeikki ja ensikosketus NYX:in tuotteisiin”

  1. Heips,
    Ihana meikki, innostuin tilaamaan noita huulipunia muutamassa sävyssä kotiin 🙂 aikaisempiin postauksiin piti kirjoittamani että blogisi on ihanan pirteä ja ihana lukea kuinka kiitollinen olet kaikesta kuten aikaisemmassa postauksessa kirjoitit esim. vanhempainvapaa rahasta yms. Osaat arvostaa asioita ja susta välittyy niin jalat maan pinnassa oleva tyyppi. Blogisi on suuri pirisys tälleen yövuoroissa lueskella hih 😀 sopivan tasapainosesti luettavaa sekä vähän vakavemmista aiheista ja sitten ihanaa "hömppää". Piti avautua kun olen blogiasi jo pitkään lukenut mutta enpä usein ellen ehkä koskaan mitään kommentoineena.

    1. Hihi, noissa on kyllä ihanat sävyt! Ja onpa kiva kuulla, että blogista on iloa ;D Mukava kuitenkin kun kommentoit nyt ja toivottavasti myös jatkossa. Ihanaa kevään odotusta <3

  2. Haha, täälläkään ei käytetä puuteria! 😀 hehkutuotteet on ihan parasta. Käytitkö teininä puuteria? Oliko sulla ikinä sellaista kautta että oli esim. finnejä teininä ja halusit peittää peitevoiteella ja puuterilla? Olis muuten kiva nähdä sun nuoruusaikojen meikkikokeiluja jos kuvia löytyy! 🙂

    1. En käyttänyt ikinä ja mulla ei ollut oikein ikinä teininä finnejä 😀 Hitto kun meikitkin oli melko neutraaleja sillon teinin… Oonpas ollut tylsä teini! Harmi 😀

  3. Täälläkään ei puuteria käytetä 😀 käytikö edes teininä puuteria tai oliko sellaista kautta jolloin oli esim. finnejä ja niitä täytyi peittää raskaamalla pohjalla? Olis muuten kiva nähdä sun teiniaikojen meikkikuvia jos sellasia löytyy! 🙂 etenkin jos on ollut jotain kokeiluja haha 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.