Pienen ihkaensimmäinen pulkka-ajelu

Yhteistyössä Jollyroom.fi kanssa
Oltiin odoteltu kovin innolla lumia takaisin, poika sai nimittäin sedältään
joululahjaksi vauvapulkan, eikä vielä oltu päästy sitä testailemaan! Viime viikolla tulikin sitten korkattua virallisesti pulkkailut ja olihan tuo pikkuiselle myös ensimmäinen kerta ikinä pulkan kyydissä. Kovin pitkälle ei vielä ensimmäisellä kerralla päästy, vaan lähinnä harjoiteltiin. Hauskaa puuhaa kuitenkin pienen mielestä tuo pulkan kyydissä istuskelu kun näkee ihan eri tyyliin ympärilleen 🙂

Ehkä suuremmista haasteista nyt talvella on ollut vauvan pukeminen. Tai lähinnä se, että osaa pukea sopivan määrän vaatetta ulos. Meidän poika on kyllä melkoinen kuumakalle muutenkin, joten haalarin alle tulee harvemmin ihan kamalaa kerrastoa puettua. Yritän kuitenkin kylmemmällä pukea poikaa vähän sillä silmällä, että ennemmin kuitenkin liikaa vaatetta kun liian vähän. Nyt tuohon pukemiseen on tietysti saanut jonkunlaisen tuntuman, mutta vielä alkusyksystä olin ihan pihalla siitä, miten pukea vauva. Pääasia nyt kuitenkin, ettei toiselle ainakaan vilu ole päässyt tulemaan 😀

Äitiyspakkauksen haalari on ollut meillä kovalla käytöllä kylmillä
keleillä, mutta toisen haalarin hankinta tuli ajankohtaiseksi kun
huomasi, että esimerkiksi yllättävien likaantumisten varalta on hyvä
olla varalla joku toinenkin lämpöinen haalari. Esimerkiksi juuri pari viikkoa taaksepäin jouti haalari pesuun ja koska kuivumisessa kestää ikuisuus, olisi ollut aivan pulassa jos olisi joutunut jonnekin vaunuilla lähtemään. Ulkoillaan myös paljon,
joten tuumailin että onkohan äitiyspakkauksen haalari sopivan lämmin
vaikka pulkassa jos pakkasta on enemmän kuin se muutama aste.

Blogiyhteistyön tiimoilta ajauduin tarkemmin selailemaan Jollyroomin lastenvaatevalikoimaa ja päädyin valitsemaan meidän poitsulle lopputalven haalariksi lämpimän Nordbjørnin Warm-haalarin
mustana. Ollaan nyt pojan kanssa melkeinpä tekstiilikaksoset kun puen
Canada goosen päälle! 😀 Otin haalarin koossa 74, joten tuo mahtuu hyvin
lopputalven. Nyt siis käytössä vaatteista suunnilleen koko 68, joistain
saattaa vielä 62 istua.

Kylläpä kelpaa pienen pulkkailla! En tiedä onko muillakin merkeillä noita vauvapulkkia (luultavasti?), mutta ainakin Stigalla olen nähnyt noita myynnissä vaikka missä.

Jos lopputalven haalariostokset ovat myös jollekulle toiselle ajankohtaisia, niin Jollyroomilta löytyy superlaaja valikoima haalareista ja nyt vielä melko roimalla alennuksella. Esimerkiksi äitiyspakkauksen haalariin verrattuna on tuossa iso plussa noista taitettavista hihansuista, tuossa kun saa käännettyä hihat tuolla tavalla suppuun. Myös kangas on todella jämäkkää ja vettä hylkivää.

Lisäksi heijastimet ovat tässä huomattavasti näkyvämmät, vaunuissa niitä nyt ei kovin huomaa muutenkaan, mutta jos pulkkailee hämärässä niin ovat heijastimet kyllä ihan pakollinen! Mikäli toinen haalari on ostoslistalla, niin voin ainakin lämpimästi suositella tätä Nordbjörniä 🙂

Olisipa viikonloppuna hyvät pulkkakelit!

13 vastausta artikkeliin “Pienen ihkaensimmäinen pulkka-ajelu”

  1. Olen varmaan aiemmin sanonut, että poitsussa on enemmän sun näköä. Näissä kuvissa kumminkin mielestäni näkee myös samaa ulkonäköä kuin isässään. Komeita miehiä molemmat. 😉

    1. Ai kun itse taas katoin että on ihan kuin ilmetty isänsä 🙂 (siis niiden kuvien perusteella mitä on blogissa/instassa näkynyt)

  2. Maailman suloisin tyyppi!! Toi pukemisjuttu hieman hermostuttaa etukäteen, tuskin tässä tammivauvalle mitään huippupakkasia enää tulee, mutta varsinkin vastasyntyneen kanssa on melkosen sormi suussa, että paljonko kenties tarvii päälle 😀 no, siperia (kirjaimellisesti) opettaa…

    1. Hihi! No turha sitä on stressata, mut onhan tietty talvella eri juttu olla ihan pikkuvauvan kanssa. Kyhnytätte ekat viikot kotona lämpimän peiton alla ja ostat jonkun semmosen kunnon lämpöpussin jossei se äitiyspakkauksen riitä (jos tulee pakkasta vielä enemmän), niin eiköhän se siitä! Jännittää jo sun puolesta 🙂

  3. Voi miten toinen voikaan olla suloinen, tuli hymy huulille, ihana! 🙂 Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.