Viikonlopun kuulumiset ja marmorinen leikkuulauta

Viikonloppu vierähti juoksulenkeillä metsäpoluilla, vauvauinnissa, Jumbossa seikkaillen ja myös pakkaaminen on nyt pienissä määrin aloitettu! Käytiin eilen vetämässä kunnon ähkyt Tamarinin buffassa ja ostamassa kaikki rästijutut reissuun, kuten vauvan aurinkolasit. Myös uimalasit olivat ostoslistalla, muttei tähän hätään löydetty noin pienelle. Kuulemma ei suositella, että vielä vauvaa sukellutetaan silmät auki uima-altaassa tai meressä. Eipä meillä ole mikään pakko tietty poikaa ole siellä sukelluttaa, joten ehkä ihan hyvä ettei niitä vielä löytynytkään. Noin muutenhan poika osaa sukeltaa jo varsin hienosti! Viime kertoina on harjoiteltu itse reunalta veteen kellahtamista, poika kyllä nauttii muutenkin kovasti uimisesta, polskuttelu on vaan niin kivaa! Vauvauinnissahan opetetaan noita sukelluksia semmoisen ”avainsanan” kanssa (esimerkiksi ”Pertti sukeltaa” :D) , jota toistetaan aina. Nykyään poika siis osaa laittaa sukellusrefleksin päälle aina kun kuulee tuon taikasanan.

Tein jo viikko sitten jääkaapin oveen post-it-lapulle pitkän listan siitä mitä pojalle täytyy pakata mukaan. Onneksi pari reissua on jo takana ja siksi onkin tavallaan selvä mitä babylle tarvitsee reissuun mukaan, mutta ihan oikeasti kun niitä asioita on niin paljon, että lista on aivan pakollinen. Varsinkin nykyään tällä muistilla. Joskus kun tuntuu, että omassakin pakkaamisessa on paljon muistettavaa, mutta nyt kun tekee sen kahden puolesta niin on todellinen vaara, että jotain tärkeää unohtuu. Siksi mun täytyykin usein aloittaa pakkaus viimeistään pari päivää ennen lähtöä, niin ehtii vielä nukkua yön yli ja muistaa juttuja, joita ei ole vielä hoksannut pakata. Edelliseen reissuun poiketen täytyy nyt vielä lisäksi pakata purkkikaupalla vauvanruokaa mukaan, joten saa nähdä paljonko matkalaukkuun mahtuu mitään muuta 😀 Jos vain ehdin, niin voisin yrittää tehdä päivitetyn postauksen ”mitä vauvalle mukaan reissuun”-aiheella! Nyt tosin lähtee myös kantoreppu mukaan, joka varmasti helpottaa vähän reissaamista.. Aiempi mihin varautua matkalla vauvan kanssa ja mitä mukaan-postaus löytyy täältä.

Kerroin viime viikolla Elloksen tilauksesta, johon lähti kahden mokkahameen lisäksi se marmorinen leikkuulauta. Kurja kyllä molemmat hameet olivat isoja, joten mokkahameen metsästys jatkuu edelleen. Tuo leikkuulauta kuitenkin oli aivan huippu! Ihan loistohankinta. Vaikka olin tietysti katsonut nuo mitat ennakkoon, en jostain syystä ollut kuitenkaan tajunnut että leikkuulauta on ihan noin iso. Hintaahan tuolle jäi alekoodin jälkeen 18e eli oikeasti kyllä varsin kohtuuhintainen mielestäni, ottaen siis huomioon koon ja materiaalin!! Tuon mitat ovat 37x23cm. Löytyy Ellokselta täältä!

En voi olla jakamatta kitupiikin vinkkiä ennen lomalle lähtöä: Jos jääkaappiin on jäämässä hedelmiä, joita ei ehdi ennen reissua syödä, on niistä helppo tehdä smoothie-hedelmiä pakkaseen! Esimerkiksi banaanit vaan kuorettomina pakastepussiin pakkaseen, sama toimii myös esim kiwiin, omenaan tms, jotka tietysti vaan pitää kuoria ja paloitella ennakkoon. On helppo ottaa jatkossa aina smoothieta varten vaikka yksi banaani pakastimesta 😀 Kunnon niksipirkka-nurkkaus, hahha!
Kivaa maanantaita!!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.