Kuulumiset kotoa ja uusi lämmin lempparineule

Terkut kotoa! Vaikka reissaaminen aina onkin ihanaa, on siinä kotiinpaluussakin aina tietty taikansa. Vuorokauden matkustamisen jälkeen nyt on ihana päästä mihin tahansa sänkyyn makoilemaan, mutta ette usko kuinka ihanalta tuntui eilen illalla köllähtää omaan sänkyyn. Se on todettu, ettei parempaa kertakaikkiaan ole. Kylläpäs nyt kelpaa taas uppoutua lomamuistoihin kun on takana yli 10h yöunet. En muista milloin olisin nukkunut noin sikeästi poika viekussa. Ja kyllä se oma kahvikin vaan on parasta. 
Oikeastaan tuo pakkanenkaan ei tunnu missään, joten tällä erää ei ole mitään tietoa mistään lomaltapaluun kriisistäkään 😀 Tommi sai kotimatkalla jonkun ruokamyrkytyksen tyyppisen, joka alkoikin sitten kunnolla heti kun päästiin kotiovesta sisään. Mulla taas on tänään alkanut flunssa iskeä, joten ihan ongelmitta ei olla kyllä selvitty. Nyt pitelen peukkuja, ettei iske mikään megaflunssa, nyt ei nimittäin millään ehtisi sairastaa!
Olipa outoa laittaa meikkiäkin tänään ekaa kertaa pariin viikkoon. Vaikken koskaan muutaan meikkaa matkoilla, vähiten se olisi käynyt tuolla mielessä kun oli jatkuvasti se 30c lämmintä. Seychellithän ovat vain vähän päiväntasaajalta etelään, joten kovin kauaa ei auringossakaan olisi edes pystynyt loikoilemaan kun aurinko on niin kuuma. Itse en tietty ihan kamalasti aurinkoon ehtinyt kun päivät vierähtivät pojan kanssa varjossa, mutta rannoilla tuli kuitenkin lenkkeiltyä ja käveltyä ihan päivittäin 🙂

Tämähän oli meidän eka kaukomatka vauvan kanssa, sekä tietty tähän saakka pisimmät lennotkin. Kaikki meni kuitenkin oikein hienosti ja poika kyllä viihtyy loistavasti reissun päällä. Tällä kertaa meillä oli kantoreppu apuna kentillä, samoin muutamalle lennolle saatiin paikat niin, että onnistui asentaa seinään baby bassinet, joka helpotti kyllä lentoja hurjasti sen suhteen että sai itsekin nukuttua edes pari tuntia kun poika ei ollut sylissä koko aikaa. Rokotuksista me otettiin jo ennakkoon MPR, joka on vihurirokkoa, sikotautia ja tuhkarokkoa vastaan. Neuvolasta siis tarjottiin tätä jo ennakkoon kun on tiedossa, että matkustellaan. Muutoin tuo annetaan vissiin vasta vuoden iässä. Mitään muita rokotteita vauva ei reissuun tarvitse (tai siis noiden perusrokotteiden lisäksi), A+B-hepatiititkin voi ilmeisesti antaa vasta vuoden ikäiselle ja kun vauva vielä pääasiassa muutenkin syö rintamaitoa ja omia soseitaan, ovat riskit noille äärimmäisen pieniä.

Tein juuri ennen lomalle lähtöä tilauksen Junkyardille ja hilputtelin eilen vauvan kanssa postiin noutamaan reissun aikana saapuneita paketteja. Yksi tilaamani juttu oli tuo Samsoe & Samsoen roosa villasekoiteneule, joka onkin tänään ollut aivan pelastus. Tämä päällä ei kyllä palele! Kyseessä on siis Nor short-neulepaita, joka löytyy Junkyardilta täältä. Aivan mielettömän ihana!! Yritän ehtiä napsia tästä joku päivä parempia kuvia päällä 🙂

Kiitos teille myös hurjasti kaikista kommenteista aiempaan vauvan ruokailupostaukseen! En kertakaikkiaan ole vielä ehtinyt niihin vastailemaan ja reissussa se olisi ollut täysin mahdotonta kun ei nettiin päässyt. Yritän kuitenkin nyt lähipäivinä saada niihin vastailtua. Reissussa poika taas vaihteeksi söi vähän huonosti kiinteitä ja muutenkin tilanne on niin eri reissussa kun ei pysty istuskelemaan ajan kanssa pöydän ääressä syöttötuolissa, vaan ruokailua tulee yrittää vähän missä milloinkin. En jaksanut siellä stressailla soseasiaa yhtään, mutta nyt kotona onkin sitten soseet maistuneet yllättävän hyvin kun pääsee istumaan pöydän ääreen puuhastelemaan.
 
Teen vielä erillisen postauksen Seychelleistä kunhan vain tässä ehdin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin loistava reissu mielettömän kauniissa maisemissa 🙂 Voin kyllä lämpimästi suositella lomakohteeksi kaikille rantahaukoille!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Kuulumiset kotoa ja uusi lämmin lempparineule”

  1. Oletpas kauniina 🙂 Ja ihana tosiaan tuo neule, väri sopii sulle 🙂

  2. Ihana neule ja kaunis sä! 🙂 täytyypä vilkaista Junkyardin sivuja. Mistä tuo sun kaulakoru on? Monilla näkyy tuon tapaisia mutta en tiedä miksi niitä edes kutsutaan 😀

    1. No kiitos <3 😀 Tuo neule on kyllä ihan superihana!! En mäkään oikein tiedä miksi noita koruja kutsutaan. Oon itse ostanut tuon Ranskasta, mutta merkki on Delphine Pariente ja merkiltä löytyy ihan superihania koruja! Toimittavat kai myös Suomeen netistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.