Täydellisesti istuvat farkut ja aamuhöpinät

Huomenta! Olen ollut jotenkin niin innoissani tästä kotiinpaluusta, etten oikein itse edes tajua. Aina ennen on iskenyt kamala ankeus kun on palannut matkoilta, mutta tällä kertaa odotti ihana koti ja vieläpä auringonpaiste! Meillä oli eilen vika lomapäivä yhdessä kotona ja pääsin arkipäivänä juoksulenkille keskellä päivää. Pakkanen vähän otti keuhkoihin, mutta eipä sekään häirinnyt menoa ja 9km tuli juostua pakkasilmassa vaikka alunperin piti lähteä ihan vain hölkkäilemään. Ainakin toivottavasti ne pimeät ja ankeat talvipäivät olisivat takanapäin.
Justiinsa kun eilen sanoin, ettei seuraavaa reissua ole tiedossa tai ainakaan varattuna, niin katselin itseasiassa lentoja Islantiin. Taas olisi ilmaiset pistelennot Finnairilla ja keväällä alkaa reitti Islantiin. Tiedän, todella epätyypillinen kohde minulle, mutta jostain syystä se kyllä kiehtoisi hurjasti. Tietty myös toinen Euroopan reissu on jo takaraivossa ehkä syksylle, mutta sekin meillä vasta ajatuksen tasolla.

On ollut kamala ikävä noita Acnen Cypressejä. Ennen nuo olivat ykköskengät töissä, mutta eipä kotimammalla ole ihan kamalasti ollut korkonilkkureille käyttöä. Melkein haaveilee töihin jo vain siksi, että pääsisi käyttämään päivittäin noita. Mun lempparikengät kyllä!

Kamerastani on kysytty jonkin verran lähiaikoina ja tosiaankin loppuvuodesta tuli hommattua uusi kamera kun hermo paloi lopullisesti vanhaan Olympuksen romuun. Nyt olenkin kuvaillut pääasiassa uudella Canon 70D:llä, joka on osoittautunut aivan huipuksi! Videoissa en ole tuota vielä testannut, mutta pitäisi, kuulemma se soveltuu niiden kuvaamiseen erinomaisesti. Ja tämä etälaukasin-juttu on maaiman parhain kuvien ottamiseen 😀

Suurimman osan blogikuvista kuvaan 50mm f/1.8 STM-linssillä, mutta esim nämä ja nuo Seychellien kuvat kameran mukana tulleella zoomilinssillä, jota nyt en muista mikä se on. Joku varsin perus, koska en ole vielä ehtinyt ostaa uutta laajakuvalinssiä! Kuvailen aina manuaaliasetuksilla, eli säädän itse kaikki asetukset. Siinä vanhassa Olympuksessa asetusten säätäminen ei enää edes kunnolla onnistunut, joten ihanaa kun ei ole tarvinnut menettää enää hermojaan! Olen ollut supertyytyväinen kyllä kameraan ja onhan näissä kuvissa edelleen parantamisen varaakin ;D Pikkuhiljaa siis!

Siihen Junkyardin tilaukseen liittyen aivan pakko hehkuttaa myös uusia farkkuja! En ole ostanut uusia farkkuja öö, sanotaanko pariin vuoteen ellei viime kesän H&M:n boyfriendfarkkuja lasketa. Viime vuosina on tullut ostettua farkkuja pääasiassa Ginasta ja H&M:lläkin on ollut yllättävän hyviä,  varsinkin kun molemmista löytyy lahjepituutta 30, joka on tämmöisen pätkän pelastus.

Pitkästä aikaa pistin tilaukseen jotkut merkkifarkut ja pakko sanoa, että kyllä huomaa istuvuudessa eron halpoihin! En muista milloin olisin viimeksi ostanut jotain muuta kun sitä Ginaa tai Hennesiä. Nyt kuitenkin tilasin Leen Scarlett cropped-farkut 30″ lahjepituudella ja olen kyllä supertyytyväinen!! Todella mukavat jalassa ja istuvat täydellisesti. Näköjään nuo ovat juuri vielä alessakin ja löytyvät täältä.

Olin ennen siis varsinainen farkkuhullu, enkä olisi voinut kuvitellakaan ostavani jotain Hennesiä, vaan oli oltava aina Killahia, Leetä, Tiger of Swedeniä ja teininä Miss Sixtyä. Olin lukion jälkeen Spirit storessa töissä ja sepä vasta olikin tuolloin farkkurakastajan paratiisi!

Tuo toppi ansaitsee myös maininnan! Junkyard XX-XY Active-malliston cropped-toppi on virallisesti kai treenitoppi ja semmoiseksi tuon tilasin, mutta hoksasin tuon passaavan superhyvin myös ihan tavalliseksi paidaksi. Sivuissa on tuommoiset halkiot, jotka on sidottu naruilla. Aivan ihana! Myös tuo on juuri tarjouksessa ja löytyy täältä.

Kohta alkaa olla vedellä viimeisiään nuo neljä kupillista aamukahvia ja pakko ryhtyä aamutoimiin! Eilen järkkäilin tuntitolkulla mun ja pojan huonetta, tänään olisi tarkoitus jatkaa. Onneksi matkalaukku sentään on purettu jo ennätysnopeasti. Ja kuten kuvista ehkä huomasi, niin ei olla vieläkään päästy etenemään maalausprojektin kanssa, huoh!
Aurinkoista torstaita!
Sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Täydellisesti istuvat farkut ja aamuhöpinät”

  1. Onko asiat muuten edenneet sen sun stalkkerin kanssa? Tai saitteko jäljitettyä?
    Toivottavasti.

    1. No siis siinä mielessä edennyt, että tein rikosilmoituksen ja anoin ne lokitiedot HUS:ilta, mutta ei vielä tullut mitään lisätietoja tai edistystä.

  2. Näiden kuvien taustalla tuo teidän seinän sävy on ihan täydellinen! Olen ihastellut monissa kuvissa 🙂 Hyvältä se sinäkin näytät ?? -S

    1. Se on kyllä ihana! HArmi vaan joudutaan tuokin uusimaan, tai siis tapetti tuo on kun noista taulupidikkeistä jää niin kurjat jäljet jos ottaa pois 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.