YR:n ystiskamppis – valinnainen tuote kaupanpäällisenä ♥

Ystävänpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja vinkkailisin teille Yves Rocherin ystistarjouksesta! Tuo perinteinen ”Valinnainen tuote tilaajalahjaksi”-kamppis on nimittäin taas tehnyt paluun ja ystiksen kunniaksi onkin taas mahdollista saada valitsemansa tuote kaupanpäällisenä 🙂
Omia lemppareitani ovat edelleenkin mm. itseruskettavat, kasvovoiteet (esim. se Hydra Vegetal), suihkugeelit, kynsilakat ja aurinkotuotteet! Lemppareita listattu tarkemmin esimerkiksi täällä postauksessa! Hyvä sauma ostaa esimerkiksi päivä- ja yövoite samaan syssyyn kun toinen tulee ilmaiseksi 😉
Tarjous on voimassa 14.2 saakka ja ensimmäiseksi ostoskoriin klikattu tuote tulee siis tilaajalahjaksi syöttämällä kassalla koodin LOVE17 🙂
Yves Rocherille pääset tästä!
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.