Helmikuun ihana Bette Box ja testissä Lumenen uutuusripsari

Helmikuun Bette Box saapui postin mukana viime viikolla ja mua vähän jänskäsi, että mitä toinen uudistunut boksi mahtaa pitää sisällään. Pakko kyllä sanoa, että näiden kahden uusimman boksin sisältö on yllättänyt varsin positiivisesti. Syksyllä muutaman boksin sisältö oli vähän blaah, mutta viime laatikot ovat olleet ihan superkivoja! Viime kuussahan kerroin uudistuneesta LivBoxixta, joka nykyään tunnetaan Bette Boxina. Tammikuun boksista on ollut aktiivisessa käytössä nyt mm. se Lumenen superkosteuttava kasvovoide ja Evon tyvikohottaja, joka on aivan super!

 

 Uusimmassa boksissa oli useampikin täysikokoinen tuote: Palmoliven dödö, Helein-hiusvitskut, Lumenen uutuusripsari ja Nivean silmänympärysvoide.

 

Tarkemmin sanottuna sisälsi helmikuun Bette Box seuraavat jutut:
Schwarzkopf Professional Oil Miracle Brazilnut 10. Ylellinen suihkutettava hoitoaine sisältää hiuksille hoitavia ja suojaavia ainesosia, jotka samalla tasapainottavat hiusten kosteustasoa. Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu jopa 24h.  Ovh noin 19,50e.
Helein Biotin+ -ravintolisä hiuksille sisältää monipuolisen koostumuksen ravintoaineita hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti biotiinia, sinkkiä, kysteiiniä ja c-vitamiinia. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Se myös nopeuttaa ja lisää keratiinin muodostumista, vaikka biotiinista ei varsinaisesti olisi puutetta. Ovh noin 20e.
Nivea Celluar perfect skin eye illuminator-silmänympärysvoide. Voiteen sävypigmentit tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät tummuutta silmänympäryksillä. Heleyttävien pigmenttien ansiosta voide antaa kevyen valokynäafektin. Säännöllisesti käytettynä tasoittaa ryppyjä. Lumicinoliuute ehkäisee ja vaalentaa tummia läiskiä ihossa.  Ovh noin 15,90e.
Lumene Nordic Noir deep impact-ripsiväri. Antaa valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja erottelevuutta ripsillesi vain yhdellä harjanvedolla. Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi , taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta. Ovh noin 24,90e.
Palmolive Feel glamorous-deodorantti. Dödössä on ihoa hoitava koostumus, jossa säkenöivä hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun. Se antaa 48 tunnin suojan hikoilua ja hajuja vastaan sekä ehkäisee valkoisten tahrojen syntymistä. Anna kuivua ennen pukeutumista. Ovh noin 1,95e.
Avene Cleanance micellar water. Ihon rasvoittumista tasapainottava puhdistusvesi päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Tällä 3 in 1 -puhdistusvedellä voi poistaa kasvoilta meikin sekä käyttää sitä kasvovetenä. Poistaa kasvoilta pölyn, lian ja muut epäpuhtaudet, vaikka et käyttäisi meikkiä. Ovh noin 22e.

 

 

Lemppareitani helmikuun boksista on ehdottomasti Helein-hiusvitskut ja tuo Lumenen uusi ripsari! Katsoin ravintosisältöä Helein-purkin kyljestä ja yllätyin, että tuossa on oikeasti aika reippaasti esimerkiksi biotiinia (5mg/tabletti) kun joissain valmisteissa ei välttämättä ole edes 1mg. Sinkkiä löytyy 15mg, joka on myös ihan reilu päivittäisannos. Tuo voikin siis olla oikeasti tehokas apu tukemaan hiusten- ja kynsien kasvua.

 

 

Tässä Nordic Noirissa on tosi massiivinen kumiharja ja vaikken itse ihan kamalasti ole noiden kumiharjojen perään niin tykkään tuosta kyllä enemmän kun siitä pienemmästä, joka on esimerkiksi Lumenen Blueberry Curl-ripsarissa. Massa levittyy tosi hyvin koko ripsen pituudelle ja yhdellä vedolla saa jo tosi hyvin väriä. Sitähän tuote tuolla kuvauksessa lupasikin. Pituutta tällä kyllä saa helposti, mutta tuuheutta ei ihan kamalasti. Lisäksi erottelee kyllä hyvin ripsiä. Antaa siis ehdottomasti mitä lupaa, tosin sitä massiivista tuuheutta lukuunottamatta. Voipi kyllä olla, että itse olen tottunut niihin ihan överituuheutuksiin..
idkuva
Tuloksena siis melkoisen klassiset, erotellut ripset, hyvä valinta esimerkiksi arkiripsariksi. Ei mitään huonoa sanottavaa, itse tosin edelleen olen enemmän niiden supertuuheiden ripsien perään. Lumenen ripsareista se aiempi True Mystic volume on kyllä siihen ihan erinomainen 🙂
Jos innostui niin Bette Boxinhan saa tilattua kotiin 16,90 euron kuukausihintaan, joko jatkuvana tai määräaikaisena. Tilaus tapahtuu Bette Boxin sivulta ja pakko vinkkailla, että taas on saatavilla oma boxi myös miehille, sekä uutuutena myös luonnonkosmetiikkaa sisältävä Green Box! 🙂
Sisältää kaupallisia linkkejä. Bette Box saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Helmikuun ihana Bette Box ja testissä Lumenen uutuusripsari”

    1. Mielenkiintoista! En ollut tuosta kuullutkaan. Juuri samaisesta syystä kuitenkin olen jo ajat sitten vaihtanut valtaosan kosmetiikastani luonnonkosmetiikkaan.

    2. Joo ehdottomasti! Onhan tuota kosmetiikkaa kyllä niin reippaasti, että melkoinen homma vielä edessä että kaiken saa 😀 Varsinkin meikeistä. Mutta tällä hetkellä esim ihonhoidosta melkeinpä kaikki luonnonkosmea. Seerumi, kuorinnat, naamiot, vartalovoide, öljy!

  1. Oletko koskaan kokeillut Idun-merkin ripsareita? Sinulla on hyvä ripsarimaku ja kiinnoistaisi kuulla onko sinulla mielipidettä Iduneista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.