Tuesday 21

Viikonloppu taas selätetty! Näin sunnuntain jälkeen unta brunssista, shoppailusta ja vaikka mistä muusta. Kunnes heräsin ja tajusin kaiken olleen unta ja todellisen viikonlopun melkoisen tylsä. Käytiinhän me toisaalta viikko sitten viikonloppuna brunssilla, mutta kai vauvauinnin jälkeiset Subin puolikkaat toisaalta ajavat vähän saman asian 😀 Anyway, meillä on vihdoin viimein alkanut noiden ällöjen puun väristen paneelikattojen maalaus. Jee! Eihän tässä ehdittykään asustella kun melkein 3kk muuton jälkeen, eikä koti ole vielä läheskään valmis. Eron paneeleissa valkoisen ja alkuperäisen välillä huomaa jokatapauksessa kyllä heti niin selkeästi. Valkoinen tuo niin paljon enemmän valoa ja yläkertaankin ihan eri fiiliksen. Maalaus kylläkin vasta ihan alussa..

Saataisiinpa nopsaa maalaushommat finaaliin, samoin portaiden fiksaus ja noin yleisesti kaikki kotijutut. Meillä tuppaa olemaan jotenkin yleinen ongelma tuo, että koti on keskeneräinen vielä vuosikin muuton jälkeen. Vitsi kun osaisinkin fiksailla enemmän itse, mehän hoidettaisiin hommia täällä pojan kanssa päivisin! Harmi, että olen parempi kuitenkin siinä että osaa osoittaa sormellaan mihin hylly tai muu tulee seinässä kiinni, enkä niinkään siinä itse homman tekemisessä 😀

Tämä aamu oli jotenkin epätyypillinen. Heräsin itse ennen kasia
puuhailemaan koneelle juttuja ja juomaan kahvia kun poika vielä nukkui.
Havahduin tunnin jälkeen siihen, että istun tässä hämärässä olkkarissa
edelleen yksin hiljaa, muutama kahvikuppi myöhemmin. Ihana muuten kun kevään tulon huomaa jo konkreettisesti valoisimmista aamuista! On heti paljon pirteämpi aamuisin

Mun täytyykin sitten tänään paneutua miettimään meille uutta
tv-tasoa/hyllyä olkkariin. Pikkuhiljaa on alkanut hahmoittua millainen
se voisi olla, saa nähdä löytyykö ja millä budjetilla. Mua jotenkin
stressaa kaikki tuommoiset kodin hankinnat kun loppupeleissä en ole
tosiaan kovin hyvä sisustamaan. Enemmänkin olen semmoinen boheemi ja
rento sisustaja, joka iskee omasta mielestään kivoja juttuja yhteen,
eikä niinkään keskity niihin pieniin yksityiskohtiin. Joskus toivon,
että olisin vähän parempi miettimään semmoisia tarkkoja
sisustuskokonaisuuksia, mutta toisaalta semmoinen sisustus ei ehkä
olisikaan meidän tyyliin. Ahdistaakin ajatus miettiä jotain pieniä elementtejä, apua 😀 Saati sitten ikinä pysyisi siistinä ja
paikoillaan! Olisipa joskus hauska kyllä palkata sisustussuunnittelija
ja kuulla mitä ratkaisuja tämä meille keksisi.
Ps. Jos Ellos-tarjoukset pitkästä aikaa kiinnostaa, niin käynnissä on nyt -50% alekamppis uusille asiakkaille! Eli rekisteröitymällä tänne asiakkaaksi, saat -50% alen tilauksestasi!! Täytyy seuraavaksi pistää Tommi tekemään mun tilaus, niin saa tuon käytettyä 😀 Lisäksi myös meneillään -20% alekamppis valikoiduista vuodevaatteista (löytyy täältä) ja -50% lisäalennusta jo alennetuista TALVIEKSTRA-merkityistä tuotteista (löytyy täältä)! Lisäksi farkut ovat nyt -25% täällä 🙂
Kivaa tiistaita!! 🙂
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Tuesday 21”

  1. Pisamat ovat… Onneksi niille voi nykyään tehdä jotain, etteivät näytä noin hirveiltä.

    1. Ah, toivottavasti eivät koskaan lähde <3 Toivottavasti ei pääse sulla kevätaurinko yllättämään pisamien merkeissä :)) Sulle eivät kyllä niin hyvin sopisikaan 😀

  2. Pisamakateus täällä 😀 Mullekin tulee vähän nenään ja poskipäille, mutta eivät näy meikkivoiteen alta ja arkailuttaa kulkea ilman kun on muita epätasaisuuksia. Äh!
    Oon pitänyt sinun kotikuvista joten hassua ettet oo mielestäs niin hyvä sisustaja. Sulla on ollut juuri sellaisia hyviä valintoja ja rentoja yksityiskohtia, ajattelin että ne menee sellaiseen "rento mutta viimeisen päälle mietitty" kategoriaan 😀 Nyt on niin trendikäs sellainen valkoista valkoisella -sisustus mutta tykkään kun on väriläikkiä niinku sulla on ollut.

    1. Kai mä siis yritän, mutta en kyllä koe olevani mitenkään erityisen hyvä sisustamaan, haha 😀 Mutta mua itseäni jotenkin myös ahdistaa tuo kokovalkoinen sisustus, enemmän juuri jotain väriplänttejä mukaan ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.