Hampaiden hoidon kuulumisia ja Oral-B Genius tutorial (video)

Kaupallinen yhteistyö Oral-B:n kanssa

Viime syksynä otin käyttöön uuden Oral-B:n Genius-sähköhammasharjan ja uudistuneen Position detection-applikaation. Kurkkaa videolta kuulumiset hampaiden hoidon saralta ja kuinka sovellus toimii in action 🙂


4 vastausta artikkeliin “Hampaiden hoidon kuulumisia ja Oral-B Genius tutorial (video)”

 1. Itse harjaan purupinnat aina viimeisenä! :O Onkohan järjestyksellä kuitenkaan loppujen lopuksi mitään väliä? Kaksi minuuttia mäkin pyrin harjaamaan; joskus menee kauemminkin. 😀

  Mullekin hampaiden terveys on tärkeää, koska totuushan on, että se vaikuttaa myös muuhun terveyteen. Moneen leikkaukseenkaan ei pääse, ellei hampaat ole kunnossa.

  1. Ei tietenkään ole mitään väliä, kaikki tekee siinä järjestyksessä kun itselleen luonnollisin 🙂 Ja juuri tuon vuoksi se suun terveys onkin ihan erityisen tärkeää kun vaikuttaa muuhunkin terveyteen!

 2. Sain just pari päivää takaperin lahjaksi samaisen harjan. Olin vähän skeptinen eka ton apsi jutun kanssa, mut nyt oli pakkoladata se ja mennä samantien vaihtaan ringi pinkiksi :'D Aivan ihana <3 Ja joo muutenkin ihan mielenkiintoinen toi ohjelma 🙂 Kiitos vinkkauksesta! Mutta hei, mistä noita harjaspäitä saa missä on pinkki tuo yksi osa. Eikö noi oo niitä 3d white harjapäitä? Meillä ei ainakaa peruskaupassa myydä, mut jostain netistä?

  PS. Rakastan sun blogia! Oot vaan niin positiivinen ja inspiroiva 🙂

  -Elina

  1. Onnea uudesta harjasta!! 😉 Kyllä tuo appsi on oikeasti hyödyllinen, jossei nyt ihan aina sitä käytä niin sen avulla oppii kuitenkin aika hyvin perusteellisempaan harjaukseen. Kun käyttää jonkun aikaa säännöllisesti, niin osaa jo ihan päästään harjata tarpeeksi hyvin kaikkialta 🙂

   Ja tuo on juuri se pinttymiä poistava 3D White-harjapää, löysin niitä ainakin Prisman verkkokaupasta: https://www.prisma.fi/fi/prisma/oral-b-3d-white-3-vaihtoharja

   Ja kiitos, oikein mukava kuulla <3 Ihanaa kevään odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.