Oral-B Genius arjessa + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö Oral-B:n kanssa
Parin viikon takaisessa videopostauksessa tulikin jo vähän sivuttua omia haasteita, joita olen kokenut hampaidenhoidossa. Herkät ikenet, liian kova ja puutteellinen harjaus.. Varmasti nämä ovat melko yleisiä ongelmia! Edelleen myönnän, että esimerkiksi hampaiden lankaus on asia josta en ikinä ole saanut kunnon rutiinia, mutta yritän jatkuvasti panostaa siihen ja ainakin tuohon perusteelliseen harjaukseen; kaksi minuuttia, kahdesti päivässä.
Oral-B:n sensitive-harjaustoiminto on ollut pelastukseni jo parin vuoden ajan ja eron kyllä huomaa. Jos ikenet vuotivat joskus verta lähes jokaisen harjauskerran jäljiltä, ei tuota ikävää ongelmaa ole enää nykyään ikinä. Mistä eniten pidän sähköhammasharjassa on se, kuinka vaivatonta hankalienkin pakkojen harjaus on. Esimerkiksi takimmaisten poskihampaiden puhdistus voi olla haaste ja itse huomasin vuosia sitten eron niiden puhtauden kanssa vasta vaihdettuani sähköiseen harjaan. Myös hammaskivi on vähentynyt itselläni viime vuosina olemattomiin sähköhammasharjan käytön ansiosta.

Hampaiden ja suun
terveys on  itselleni nykyään entistäkin tärkeämpää tietysti, koska haluaa toimia pojalle hyvänä esimerkkinä tämän asian suhteen.
Oman päivittäisen hoidon lisäksi täytyy pitää huolta niiden pojan ensimmäisten
maitohampaiden hoidosta. Niitä on jo viisi ja lisää tulossa jatkuvalla syötöllä. Vauvan hampaiden harjaus on kyllä ollut melkoista taistelua. Nyt sujuu kyllä jo paremmin, mutta alkuun ei meinannut onnistua sitten millään! Kaikki leikit ja huijaukset on harjan kanssa testattu, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa helpotu. Kun poika kasvaa niin voidaan ottaa yhteiset hammaspesut iltarutiiniksi!

Mikä ei aina välttämättä tule mieleen on se fakta, että esimerkiksi suun hoitamaton tulehdustila
voi kulkeutua verenkierron mukana muualle kehoon ja aiheuttaa huomattavasti suurempaa tulehdusta tai pahimmassa tapauksessa jopa peruuttamatonta vahinkoa. Reikiintyminen ei siis ainut juttu mitä hyvällä suuhygienialla pyritään
ehkäisemään. Kotihoito on  tietysti se ykkösjuttu, mutta onhan se suu edes parin vuoden välein hyvä tarkastuttaa ihan vastaanotollakin. Itse kävin juuri äskettäin tarkastuksessa ja kaikki onneksi jälleen kerran ok, yöllistä narskuttelua ja leukojen yhteenpuremista lukuunottamatta. Mitä kauemmin on väliä tarkastuksesta, sitä enemmän se vastaanotolle raahautuminen varmasti jännittää, mutta säännöllisellä hoidolla ja tarkastuksillahan siltäkin paniikilta välttyy.

Tuo uusin Oral-B:n Genius 9000-harja on ollut ehdottomasti vielä aiempaakin harjaa parempi, joten mielellään ei kyllä tuosta suun puhtaudesta tingi tämän jälkeen! Varsinkin alkuun on siitä applikaatiosta ja Position detection-toiminnosta suuri apu hahmottoittamaan systemaattinen ja perusteellinen harjaustekniikka. Itselläni se on ainakin muodostunut automaatioksi ja tulee oikeastaan aina harjattua samalla tavalla. Nyt jälkeenpäin muisteltua oli tavallisella harjalla harjaus aina vähän semmoista sohimista, eikä juurikaan tullut tarkasti mietittyä kauanko harjaa ja käykö kaikki pinnat ja osiot läpi. Tietysti myös Tommi on käyttänyt päivittäin tätä uutta harjaa ja sain ongittua seuraavat miesmäiset kommentit harjasta: harjaus on paljon hellävaraisempaa tavalliseen hammasharjaan verrattuna ja suu/hampaat tulevat selvästi puhtaammaksi pienemmällä vaivalla. Näköjään siis mieskin huomaa eron 😀

Nyt olen ottanut muuten käyttöön tuon ylimmän kuvan valkaisun tehostajan Oral-B:ltä. Tuote on siis hammastahnan lisänä käytettävä tahna, joka valkaisee ja poistaa pinttymiä. Hampaat siis pestään ensin normaalisti tavallisella tahnalla, jonka jälkeen vielä tuolla Whitening Acceleratorilla. En tiedä kuvittelenko, mutta mielestäni rivistö on kyllä hohtavampi käsittelyn jälkeen. Täytyy raportoida vielä pidemmän kokeilun jälkeen tarkemmin!

Ja hei! Nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen Oral-B:n uusi Genius 9000- harja ja Oral-B Pro Expert-tahna. Ihan loistavaa 🙂

Osallistua voit seuraavasti:

Käy seuraamassa minua Instagramissa ja tykkäämässä julkaisemastani Oral-B-aiheisesta kuvasta. Löydät minut Instagramista nimimerkillä @iines . Kommentoi tykkäämisen jälkeen tämän postauksen kommenttiboksiin ”mukana”! Huom, muista liittää mukaan myös nimimerkki ja sähköpostiosoite. Nimettömät ja ilman sähköpostiosoitetta jätetyt kommentit eivät voi osallistua mukaan arvontaan. IG-tilittömät voivat poikkeuksellisesti osallistua vain kommentin perusteella, muista mainita kommentissasi ettet omista Instagram-tiliä.

Arvonnan voittaja julkaistaan täällä ensi viikolla ja voittajalle ilmoitetaan luonnollisesti myös henkilökohtaisesti.  Osallistua voit sunnuntaihin 12.3 saakka. Arpaonnea siis kaikille tasapuolisesti!! 

67 vastausta artikkeliin “Oral-B Genius arjessa + ARVONTA”

  1. Mukana!? Nimimerkki marjjen, spostina toimii lumi.us11(a)gmail.com

  2. Mukana 🙂 Tämä olis niin loistava! Etenkin kiinnostaa se Position Detection -ominaisuus, josta selviää jääkö jokin kohta suusta puhdistamatta kunnolla. Toivottavasti arvontaonni suosisi 🙂 00tiitu – tiiamaria.kreivi@hotmail.com

  3. Mukana! Ilman instagramia, pitäisi vaihtaa puhelin, niin saisi sen ladattua (vihdoin!).

    reetta_koo(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.