Yläkerran sisustuspohdintaa + uudet pellavalakanat

Olen pikkuhiljaa tehnyt pieniä hankintoja uuteen kotiin. Kaikki täällä on valmistunut niin hitaasti yksi juttu kerrallaan, ettei ole ollut mitään järkeä hamstrata tavaraa nurkkiin odottamaan. Maalatessa kun ne joutuisi jokatapauksessa siirtämään pois tieltä. Keittiö nyt onneksi on ollut jo pidemmän aikaa valmis, mutta muualla ei sitten lähellekään! Joitain kalusteitakin täytyy vielä hankkia, mutta senkin tarpeen hahmoittaa parhaiten sitten vasta kun kaikki muu on valmiina ja nykyiset kalusteet paikallaan. 
Voi kuulkaa, kuinka helppoa olisikin vain ollut löytää valmiiksi täydellinen unelmien koti. Tietty makuja on niin monia, että melkoinen lottovoitto saa käydä että löytäisi juuri itselleen täydellisen valmiin kodin ja tietty valmiiksi rempatuissa on hintalappukin huomattavasti korkeampi. Eiköhän se kuitenkin siinä vaiheessa palkitse sitten kun kaikki vihdoin valmista. Me kun ei oikeasti olla mitään semmoisia kodin laittajia, jotka nauttisivat ihanan antoisasta projektista. Päinvastoin 😀 Mies muistuttaa ainakin kerran viikkoon, ettei enää ikinä muuteta asuntoon jota pitää mitenkään remontoida. 
Yläkerta alkaa kuitenkin olla jo valmis siltä osin,  että maalaukset ovat ready ja suurin osa kalusteistakin ainakin siellä päin mihin ovat jäämässä! Seuraava projekti olisikin saada yläkerta/makuukerros täysin valmiiksi, muutamia juttuja onkin sinne hankintalistalla. Ikeasta itseasiassa juuri tarttuikin mukaan toinen yöpöytä, tosin meidän yöpöydät ovat nyt eri paria, joten  olen miettinyt myös sijoittavani tuon omani jonnekin muualle ja ostavani samanlaisen kun Tommin yöpöytä. En kuitenkaan osaa päättää. Ainakin toistaiseksi nukutaan koko porukka yläkerrassa, joten seuraavana olisi mielessä myös järjestää pojalle joku nukkumanurkkaus sinne.

Pellavalakanoista olen haaveillut niin pitkään, että nyt pistin ne vihdoinkin tilaukseen. Päädyin noihin Elloksen Candice-pussilakanasetteihin, jotka tilasin vaaleanharmaana kaksin kappalein. Postailen kokemuksia ja kuvia kunhan paketti saapuu 🙂 Hassua kuinka innoissani odotan lakanapakettia! Tuota settiä on useassa eri värissä ja meinasi iskeä valinnanvaikeus, eka mietin myös tätä Elmira-settiä, mutta hinta oli korkeampi ja totesin, että nuo Candicet ovat varmasti ihan tarpeeksi hyvät. Elmirasta olisin valkannut ehdottomasti farkunsinisen setin!
Uusi matto on kuitenkin hankintalistalla ykkössijalla! Sitä olenkin tässä
jahdannut jo jonkin aikaa. Se on jo selvillä mitä haluan: valkoisen
villamaton, semmoisen paimentolaismaton siis! Ihan maltaita ei viitsisi matosta maksaa, aivan siis maksimissaan muutaman satasen. Jos olisi valmis pistämään enemmän likoon, niin netistä löytyisi kyllä vaikka mitä ihania paimentolaismattoja. Tietty laadukas matto kestää ikuisesti, mutta vähän veikkaan ettei tuo talon herra ihan innostuisi pistämään tuhatta euroa mattohankintaan… 😀 Ideana maton suhteen on siis joku ihana ja lämpöinen matto, jolla on mukava (ja pehmeä) tallustella paljain varpain heti aamusta.

Ellokselta löytyi matoista ihania vaihtoehtoja ja tässä nyt olenkin odotellut, että milloin ale kiihtyisi tuossa Ellos Homen Philadelphia-villamatossa (kollaasin nr. 1)! Koko olisi tuossa täydellinen, täytyy kokeilla jos jollain tuurilla toimisi alekoodi tuohon, hah 😀 Ensisijaisesti etsin siis luonnonkuituista mattoa, mutta noin muuten olisi myös nuo Tanger-matto (nr. 2) täydellinen ja huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Numero 1, eli Ellos Homen Floyd-matto on puuvillaa ja sopisi täydellisesti esimerkiksi pojan huoneeseen tai yläkertaan toiseksi matoksi. Tuumailen sitä myös tässä tosissani 🙂 Kaikkein eniten kuitenkin ihastuin tuohon Philadelphiaan.
Kuvailen viimeistään viikonloppuna tänne vähän yläkertaa. Jospa lähipäivinä saisi vähän raivattua turhaa roinaa sieltä paikoilleen 🙂

Sain teille myös taas jakoon alekoodia Ellokselle. Allaoleva koodi antaa -20% kodin valikoimasta, myös huonekaluista ja tuotemerkeistä, joita useimmat koodit eivät yleensä koske. Koodi on voimassa 16.3 saakka.

Tarjousnumero: 355431 
Elloksen  valikoiman löydät täältä 🙂 
Ps. Uusi asiakashan saa -50% kalleimmasta tuotteesta rekisteröitymällä täällä!
 Alennuskoodin ehdot:
20% alennusta* kodintuotteista – myös huonekalut ja tuotemerkit!

*Tarjousehdot:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 16.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

Tarjousnumero: 355431 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.