Viikon parhaita juttuja

Tämän viikon parhaita juttuja ovat olleet esimerkiksi..
Homelandin (Isänmaan puolesta) uusin tuotantokausi Netflixissä! Tätä oltiin odotettu oikeasti ikuisuus. Naurettavaa kun Netflix nosti juuri joku aika sitten hintoja ja lupasi enemmän sisältöä nopeammin, meidän seuraamista sarjoista ei ole ennen tätä tullut kyllä aikoihin mitään uusia jaksoja. Nyt on ainakin taas hetkeksi katsottavaa, tuo on ollut niin jännä ettei malttaisi mennä illalla nukkumaan 😀 Onneksi alunperin alettiin katsomaan Homelandia, vaikka nimen perusteella koko sarja ei houkutellut ollenkaan. Innolla odottelen seuraavaa kautta myös House of cardsista, joka on mun oma lemppari.

Herkkupita-yllätys, jonka Tommi toi Fafasista mulle tiistaina kotimatkalla. Fafasin kana-fetapita on vaan niin superhyvä, ettei mitään rajaa. Namiii! Tekisi tälläkin hetkellä mieli. Myös falafelit on niin ihania Fafasissa.. Jos meidän naapurissa olisi Fafas, niin en varmaan enää muuta söisikään 😀
Kun käytiin pojan kanssa perjantaina piipahtamassa keskustassa asioilla. Aurinko paistoi, viikonloppu tulossa ja kertakaikkiaan semmoinen tunne,  että kevät kolkuttaa jo kovaa vauhtia! Eikai sitä nyt perjantailta muuta olisi voinut toivoa.

H&M:n tilaus, jonka tein ekaa kertaa about puoleen vuoteen. Bongasin yhden ihanan puuvillaisen pyjaman, jonka lisäksi oli pakko pistää tilaukseen myös lappuhaalarit kesäksi. Ne piti tilata jo viime kesänä, mutta koska en varmaankaan olisi  mahtunut samaan kokoon kun nyt, ajattelin että turha ostaa kaappiin vaatteita jotka sitten jäävät isoksi nopeasti. Nyt on kuitenkin lapparit, enkä näidenkään käytön puolesta malttaisi odottaa kevättä!

Eilinen juoksulenkki auringossa. Ei voisi viikonloppu paremmin alkaa kun onnistuneella juoksulla. Eilen juuri pähkäilin takaisin kuntosalille paluuta ja ehkä vielä semmoiselle jossa olisi lapsiparkki. Totesin, että  edelleenkään ei salitreeni jotenkin houkuttele sitten yhtään! Tietysti salilla voisi juosta matolla ja sen ohella tehdä vaikka vatsoja tai sitten yrittää totuttautua ryhmäliikuntatunneille, mutta ne salitreenin  tuomat nestepöhöt eivät kyllä houkuttele!

Eilinen herkkupäivä. Itse maustettuja wingsejä, ristikkoperunoita + dippiä, suklaata ja maailman parhaimpia sipsejä. Täälläkin olen varmasti mainostanut noita Rainbown Country-sipsejä, mutta en kyllä aikoihin. Pakko todeta, että edelleenkään ainoatkaan sipsit Suomen kauppojen valikoimassa eivät pärjää noille.. Jos noiden jälkeen erehtyy ostamaan vaikka Kartanon sipsejä jostain kumman syystä, niin oikeasti suorastaan raivostuu niiden huonoudesta! Kartanon sipsit olivat ennen sipsien aatelia, mutta nykyään ne on niin huonoja, ettei voi uskoa todeksi. Aloitin kerran kirjoittaa Taffelille reklamaatiota kun ostin pussillisen valkosipuli-kartsuja ja ne oli niin karmeaa murentuvaa mössöä, ettei edes voinut syödä! Pahin ehkä kuitenkin, ettei maku ollut lähellekään valkosipulia. Ennenhän nekin jopa olivat hyviä. En kuitenkaan jaksanut koskaan naputtaa sitä reklamaatiota loppuun, mutta sen jälkeen päätin etten enää ikinä osta niitä. Ehkä se on vaan se Taffelin käyttämä peruna, joka on semmoista jauhoista ja ällöttävää. Yäk! Kaikki Rainbown sipsit on ihan parhautta, harmi kyllä niissäkin on Sour Cream & Onion-sipseissä muuttunut maku ja koostumus. En kestä, ne nimittäin oli mun lemppareita ihan jonkun yli 10 vuoden ajan 🙁

Ostin muuten viime viikolla elämäni ensimmäisen ripsentaivuttimen! Nyt muutaman käyttökerran jälkeen en kyllä huomaa mitään eroa taivutettujen ja taivuttamattomien ripsien välillä. Tässä kuvassa ripsissä on essencen sitä valko-pinkkiä taivuttavaa ripsaria, joka on sen valko-oranssin ohella kyllä aivan superhyvä.
Blogissa tulee lähiviikkoina tapahtumaan muutoksia, mutta niistä enemmän sitten kun asia on enemmän ajankohtainen 🙂
 

Ihanaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.