Sänkynurkkaus kuvina ja uusi tv-taso

Yksi asia, joka yläkerrassa on jo valmis on tietysti meidän uninurkkaus. Pojan sänky etsii vielä paikkaansa, kuten oikeastaan moni muukin asia. Vaikka yritin muistaa/ehtiä/jaksaa viikonloppuna järkkäillä ylhäällä niin eihän siitä mitään tullut. Meidän tehoaika käytettiin nimittäin pojan päikkäreiden aikana katon maalaamiseen, itsekin sain pienen alueen jota työstää 😀 Hidasta hommaa kyllä tämä kotin laittaminen!
Koska en viitsi räpsiä mistään yläkerran kaaoksesta vielä kuvaa, räpsin muutaman kuvan uninurkkauksesta. Meillä on yläkerrassa molemmin puolin viisto katto, joka hankaloitti esimerkiksi meidän vanhan sängynpäädyn laittamista. Toisinsanoen ei siis laitettu sitä ollenkaan ja tällä hetkellä se odotteleekin myyntiin laittamista varastossa.. Virallisestihan tuo yläkerta on 20m2 parvi, mutta koska sinne vie kuitenkin ihan portaat (joskin aika kapeat semmoiset),  kutsun sitä ennemmin yläkerraksi. Parvi kun oli mulla Alppilan kämpässä ja siihen verrattuna tuo ei ole parvea nähnytkään!

Mua harmittaa kun jatkuvasti jauhan niistä kotikuvista, mutta hommassa kestää ja kestää. Ja kun joudutte tyytymään tämmöisiin lakanakuviin. Kävin tänään hakemassa postista ne tilaamani Elloksen lakanat (joista postasin tässä postauksessa viime viikolla) ja itseasiassa myös uuden maton, joten etenemistä tapahtuu. Huomenna lähtee lakanat vaihtoon.  Otan vielä parempaa kuvaa yläkerrasta myöhemmin! Tällä viikolla olisi myös tarkoitus noutaa meidän uudet tv-tasot, ne mistä Snäppäsin viime viikolla Ikeasta. Joita siis mentiin sieltä noutamaan, mutta hupsis hei, ei ollutkaan varastossa! Eikä muka tietoakaan milloin niitä olisi tulossa lisää. 

Kumma juttu on se, että heti kotiin päästyäni menin Ikean verkkokauppaan, joka väitti tasoja olevan varastossa ja tilasin ne sitten sieltä noudettavaksi. Juuri eilen tuli viesti, että tv-tasot valmiina. Mielenkiintoista kyllä kieltämättä, mutta mua vaan kiinnostaa saada ne mööpelit vihdoin hommattua. Ehkä siellä on ollut joku error varastotiedoissa.

Taso on siis tämä Ikean uusi Fjällbo! Meillä alkoi pikkuhiljaa jo epätoivo iskeä tv-taso-ongelman kanssa. Olin selaillut netistä vaikka mitkä verkkokaupat, Tori.fi:n yms.. Siinä vaihessa kun on jo kurkkinut kaikki, täytyy viimeistään alkaa katsomaan erikoisempia vaihtoehtoja ”sillä silmällä” ja sehän kannatti! Nimittäin klikkasin Iksun sivuilta auki vaihtoehdon, joka ei nopealla vilkaisulla olisi tullut kuuloonkaan. Kun tarkemmin katsoin tuota, niin sehän oli meille juuri täydellinen! Tuota ennen olin urkkinut Torista mm. Lundiaa ja Muuramea, jotka olisivat olleet myös tosi kivoja, tosin aivan erilaisia kun tuo Ikean.
Sisustuksemme on muutenkin melko rento ja ”rouhea” ja tuo taso sopii meille tänne kuin nakutettu. Olkkarin seinä on aikalailla 3m leveä ja mittasimme, että noita mahtuu juuri ja juuri kaksi siihen vierekkäin! Kun seinustalle ei jää tyhjää tilaa, niin ei myöskään tarvitse huolehtia mistään ärsyttävistä pilkottavista johdoista, jotka saa pojalta piiloon tuonne kaapin taakse. Samoin kuin kaiken muun tilpehöörin! Tuo oli itseasiassa vuoden 2017 uutuuksia, joka ehkä selittääkin, miksi oli loppunut (tai ainakin mukamas…) varastosta.
Eiköhän nämä kotijutut pikkuhiljaa etene! Suurin muutos tänne tulee tietty olemaan noiden kattojen maalaus ja ne uudet kaiteet, jotka tilattiin jo ennen joulua. Eivät vieläkään ole siis saapuneet tai valmistuneet, joten ei kaikki ihan meistäkään ole täällä kiinni ;D

2 vastausta artikkeliin “Sänkynurkkaus kuvina ja uusi tv-taso”

  1. Hehh, mun on jo pienen ikuisuuden pitänyt vinkata tästä "tv-tasosta"; https://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/ruokapoydan-tuolit/endai-penkki — penkiksi tarkotettu, mutta jotenkin voisin helposti kuvitella tuon teidän sisustukseen sopivaksi 🙂 Hieman myöhäinen vinkki kyllä, mutta toisaalta jos tuo miellyttää silmää niin keksiihän sille muitakin käyttötarkoituksia. Fjällbo on kyllä hieno ja tykkään superisti ton etupaneelin käytännöllisyydestä – saa kaikki mööpelit piiloon, eikä tartte erikseen availla ovia. Perus lasiovea kiinnostavampi ja ehdottomasti rouheampi ratkaisu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.