Kauneustuotteiden lemppareita just nyt

Pari viikkoa onkin tullut höpistyä täällä blogissa pääasiassa kotijuttuja ja mitä ikinä nyt mielessä onkaan pyörinyt. Liikuntaa, valvomista, mitä näitä nyt on. Siksi ajattelinkin pitkästä aikaa kyhätä kasaan jotain kauneusaiheista  juttua! Itse rakastan lukea muista blogeista tuotesuosituksia, joten toivon että tekin tykkäätte näistä. Tässäpä siis lempparijuttujani viime ajoilta!Olen jotenkin hulluna kaikkiin mahdollisiin kauneusvitamiineihin! Viime kesänä syömäni kollageenitabletit (postaus kahdesta valmisteesta täällä) olivat ihan paras juttu ja nyt viimeisimpänä tuotteena olen päässyt testailemaan Tri Tolosen Collagen-tabletteja*, jotka itse sen kollageenin lisäksi sisältävät mm. karnosiinia, sinkkiä ja biotiinia. Kaikki oleellisia ainesosia iholle ja siinä ohella myös hiuksille ja kynsille. Kollageeni ylläpitää ihon kimmoisuutta ja toimii sen rakennusaineena. Iän myötä kollageenin tuotanto elimistössä hidastuu, tarkemmin sanottuna noin 25 ikävuoden jälkeen. Sen jälkeen voikin lisäboosti olla kohdillaan. Tri Tolosen valmisteen kollageeni on kalakollageenia.

Ihmepompulat Invisibobblet* eivät sinänsä ole mikään uusi juttu, olen käyttänyt niitä jo ikuisuuden. Viime aikoina olen todennut kuitenkin etten juurikaan käytä enää muita pompuloita. Joskus saatan valita nutturaan tai ponihäntään jonkun huomaamattomamman, mutta noin pääasiassa on päässä (tai ranteessa) aina tuo johtopompula. Poika on myös aina aivan haltioissaan repimässä noita ranteestani! Tukka on kieltämättä näiden käytön myötä katkeillut päälaelta huomattavasti vähemmän! Hiukset saa kiinni tosi tukevasti, mutta  silti hellävaraisesti. Olen myös pitkään himoinnut niitä pienempiä nano-versioita, mutten ole saanut aikaiseksi ostaa. Peukku kuitenkin!
Rapunzelin suolasuihke*. En muista olenko maininnut tästä aikaisemmin blogissa, ainakin parista muusta Rapunzelin tuotteesta olen. Tuo suolasuihke tuoksuu nimittäin aivan karkille ja on nyt jo jonkin aikaa ollut lempparini. Ei tahmaa, mutta antaa kuitenkin kivasti rakennetta ja jättää kivan tuoksun. Hiustuotteista mulla on suunnilleen 5 tuotetta, joita käytän vähän vaihdellen. Tällä hetkellä esimerkiksi niitä aiemmin esittelemiäni Moroccanoil-juttuja tai sitten suolasuihketta. Se on kuitenkin fakta, että vaikka mitä hiustuotteita tulisi ja menisi, niin suolasuihke kyllä pysyy aina! Jos Rapunzelin tuotteet kiinnostavat, niin koodi IINESMARCH antaa taas -10% alen Rapunzel of Swedenin verkkokauppaan. Voimassa 28.3 saakka. Pitäisikin postailla näistä uusista teipeistä, olen nimittäin  tykännyt ihan hurjasti!
Suolasuihkeen ohella käytän suihkun jälkeen takkujen selvittämiseen aina arganöljyä (tai jotain tuommoista silottavaa seerumia). Otan silotusseerumin matkoillekin mukaan, koska muuten on tukka kyllä aikamoinen pöhö! Viimeisimpänä tuotteena on ollut käytössä kotimaisen Biozellin arganöljyeliksiiri*, jossa itseasiassa myöskin on aivan ihana karkkituoksu. Olen talven aikana testaillut Biozellin tuotteita ja löytänyt tämän arganeliksiirin lisäksi useammankin lempparin, esimerkiksi ne aiemmin hehkuttamani (myöskin ihanan tuoksuiset) hopeatuotteet.

Lopuksi vielä self-tannerit. Laitoin viime viikolla nimittäin pitkästä aikaa itseruskettavaa pintaan! Tarkemmin sanottuna ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Sitä ennen olikin melkoinen tauko. Rusketusvoiteet ovat semmoinen juttu, jonka haluaisin olevan enemmän rutiini, mutta jotenkin se on niin hankala muistaa aina. Onhan sitä jotenkin talvella vähän edes terveemmän näköinen kun on aavistuksen väriä pinnassa. Olen ikuisuuden haaveillut käynnistä suihkurusketuksessa. Voitteko uskoa etten ole ikinä testannut!!

Lemppareitani itseruskettavista ovat Vita Liberata ja Yves Rocher. Vita Liberatalta löytyy valikoimaa vartalolle vaikka millä mitalla, eri muodoissa ja eri tummuusasteissa. Itse suosin vaahtomaisia tuotteita vartalolle, joilla saa tosi tasaisen ja luonnollisen tuloksen. Esimerkiksi tuo kuvan Sheer Self tan mousse*. Vaahdot kuivuvat myös ennätysnopeasti! YR:n vartalotuotteet ovat myös mainioita, mutta kaikkein eniten olen rakastunut tuohon kasvojen itseruskettajaan*, joka myös siloittaa ihoa. Se onkin ollut luottotuote jo vuosia.Levitykseen käytän aina joko kinnasta tai Beautyblenderiä*. Vartalolle löytyy tuo Bodyblender*, joka onkin juuri esimerkiksi itseruskettavien  tai muiden vartalotuotteiden levitykseen suunniteltu. Kasvojen osalta olen kokenut kinnasta kätevämmäksi ihan tuon perinteisen BB-sienen, jolla saa tosi tasaisesti voiteet levitettyä. Tänään voisikin itseasiassa olla taas self-tan-päivä!

Saadut tuotteet ja kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.