Maailman ihanimmat pellavalakanat, makkarin uusi matto ja tohveli-ihastelua!

Jess! Ehdin tällä viikolla vähän järkkäilemään kotona, tosin puolet yläkerrasta on edelleen kuin hävityksen kauhistus. Tommilla on nimittäin oma ”man cave” ylhäällä, joka kattaa ehkä 30% pinta-alasta, eikä se osa ole vielä kyllä järjestelyä nähnytkään. Lupasin aikaisemmin myös ottaa kuvaa tilaamistani pellavalakanoista ja nyt olisi siis senkin vuoro. Saatatte muistaa kun etsiskelin kuumeisesti villa/paimentolaismattoa yläkertaan. Nyt se on sitten löytynyt. Bongasin nimittäin muutaman viikon metsästyksen jälkeen Tori.fi:stä valkoisen paimentolaismaton postareineen 40 eurolla. Kerrankin bongasin jotain hyödyllistä sieltä! Noita vanhoja paimentolaismattoja löytyy kyllä yllättävän paljon sieltä myynnistä, tosin jotkut myyjät eivät taivu postittamiseen jos tuotteen sijainti on liian kaukana noudettavaksi. Mulla kävi kuitenkin tuuri ja postitus onnistui. Ja tykkään kyllä hurjasti tuosta! Optimaalisin olisi ollut ehkä aavistuksen vielä isompi matto, mutta en jaksa jossitella.

Itse tykkään nyt hurjasti yläkerrasta. Varsinkin nyt kun siellä on mattokin. Toki järjestys vielä muuttuu (ja muutenkin parempaa kuvaa tulossa sitten myöhemmin kun kaikki paikallaan) ja meillä on yläkerrassa semmoinen taitettava hoitopöytä, josta ajattelin lähiaikoina luopua kun harvemmin nykyään tulee käytettyä. Joku pojan nurkkaus olisi kuitenkin tarkoitus tuonne väsätä, tämä kun kuitenkin toistaiseksi nukkuu kanssamme ylhäällä. Ja jo pidemmän aikaa (tai siis muutaman viikon) itseasiassa koko yön välissämme kun on kertakaikkiaan herännyt raivomaan joka kerta kun nostan (tai yritän) omaan petiin nukkumaan.

 

 

Nyt on nukuttu muutamia öitä noissa Elloksen Candice-pellavalakanoissa* ja tykkään hurjasti. Nämä ovat ensimmäiset pellavalakanani ikinä ja jo vuosikaudet on pitänyt moiset ostaa. Parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan. Voisin kuvailla noita kyllä todellisen ylellisiksi ja ovat normilakanoihin verrattuna painavammat, mikä on siis hyvä asia. Rakastan nimittäin varsinkin painavia peittoja, niiden alla on ihanan rentouttavaa nukkua! Todella ihanat lakanat siis, onneksi en päätynyt niihin kalliimpiin, koska nämä ovat täydelliset. Suuri peukku! Jos Candicet kiinnostavat niin löytyvät täältä*. Itselläni siis sävy vaaleanharmaa. Kuinka ihanat myös vaaleanpunaiset olisivat olleet!

Tässä hieman romunurkkaa, johon pitäisi saada jotain järjestystä! Tuo Malm-lipasto saattaa lähteä alakertaan ja jos onnistuisi löytymään sen tilalle joku kiva ja tuohon passaava senkki yms, joka olisi samalla näppärä tv-taso. Mikään noista kolmesta kalusteesta ei sovi yhteen toistensa kanssa, haha!

 Tässä muuten se 13 euron yöpöytä Ikeasta. Vielä en ehkä kuitenkaan vaihda omaa keltaista yöpöytääni tuohon.

Yritän ottaa ensi viikolla kuvaa myös olkkarista. Siellä nimittäin alkaa olla valmista kalusteiden osalta, jeeee! Saatiin noudettua ja koottua ne Ikean Fjällbot ja voin kertoa, että sopivat meille täydellisesti. Noh, mutta näette sitten. Tekisi mieli pistää Ikealle palautetta tuon tv-taso-casen vuoksi. Mehän kävimme muutama viikko taaksepäin ostamassa niitä tasoja Vantaan Ikeasta, josta ne mukamas oli loppu, eikä ollut edes tietoa milloin lisää on tulossa varastoon. Pyysivät tarkkailemaan tilannetta verkkokaupan puolelta, että milloin tulee taas saataville. Jännä juttu kuitenkin että sain heti kotiin palatessa tilattua ne tasot sieltä ja olivat vajaan viikon päästä valmiina noudettaviksi. Eihän siinä siis muuta kun tietty lisää vaivaa ja 19 euron lisäkulut, joita tuolle tilauksen noudolle tuli.. Eipä voi mitään, mutta en kyllä silti ymmärrä mikä sekaannus siellä on ollut. Onneksi ei kuitenkaan päädytty ostamaan mitään toista tasoa kun saatiin se käsitys, että noiden kanssa olisi joku suurempikin toimitusongelma.

Ja sain teille jakoon myös ihan huisin alekoodin Ellokselle*!! Nyt olisi taas nimittäin luvassa -40% alennusta kalleimmasta tuotteesta ja ilmainen toimitus*, joka on aivan mieletön tarjous. Harvoin tulee näin hyviä alekoodeja kaikille hyödynnettäviksi. Esimerkiksi tilatessa kahdet pussilakanat, lähtee toisista melkein puolet hinnasta pois. Itse pistän ehkä huomenna tilausta menemään, löysin nimittäin jotain todella mieluista…

 

Olen haaveillut slip-on-mallisista Sheperdin tohveleista ikuisuuden. Ennestään on yhdet (jotka nytkin tässä jalassa) ja voin sanoa, että parhain hankinta ikinä! En enää voisi olla kotona ilman näitä. Siis ihan mielettömän pehmeät ja lämpimät. Illalla heitän nämä jalasta sänkyyn astuessa ja heti aamulla noustessa jalkaan taas. Tuota Jessica-mallia olen miettinyt jo kauan, koska ne olisi helpommat laittaa jalkaan ja muutenkin näissä vanhoissa on noihin verrattuna huonompi nahkapohja, jonka olen liannut esim käymällä koirien kanssa pihassa yms.. Huomasin nimittäin, että Elloksella on moni malli Shepherdin tohveleista hurjassa alessa ja kaikki nuo kollaasin tohvelit ovat alle 50 euroa!! Jos kiinnostaa, niin kannattaa toimia nopsaa, koska kokoja oli melkoisen hajanaisesti enää. Shepherdin koko valikoiman (myös miehille ja lapsille) löydät täältä*. Aivan must varsinkin jokaiselle UGG-fanille, vink vink! Jos tohvelit kiinnostaa ja haluaa ilmaiset postarit, kannattaa niiden lisäksi napata ostoskoriin vaikka joku pieni kodin hankinta ja hyödyntää ilmaisen toimituksen lisäksi tuo postauksen lopussa oleva -40% alekoodi.

 

1. Shepherd Jessica lampaannahkatohvelit leopardi-kuosia täältä* 2. Shepherd Jessica lampaannahkatohvelit paisley-kuviota täältä * 3. Shepherd Jessica lampaannahkatohvelit mustana täältä* 4. Shepherd Malin-lampaankarvatossut täältä*
-40% alennuksen koodi (syötetään kassalla) on: 355724

Ellokselle tästä!*

Koodi on voimassa huomiseen sunnuntaihin 26.3 saakka. Lisäksihän uusi asiakas saa rekisteröitymällä Elloksen asiakkaaksi -50% alennuksen.

Alekoodin ehdot:
Tarjousehdot: Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta.
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita,
kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat
voimassa 26.3.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin
toimitettava tilaus 50 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen
loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20).
Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja
0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin
alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin,
huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by
-tuotteisiin eikä EI ALENNUSTA -tuotteisiin.
Kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

4 vastausta artikkeliin “Maailman ihanimmat pellavalakanat, makkarin uusi matto ja tohveli-ihastelua!”

  1. Hei Iines,

    Olen jo pitkään harkinnut pellavalakanoiden hankintaa ja kirjoituksesi innoittamana ajatus heräsi jälleen… Miten vertaisit käytössä pellavalakanoita normaaleihin puuvillaisiin muuten kuin tuon painavuuden kannalta? Ovatko esim. kesähelteitä ajatellen viileämmät? Hyvät ja huonot puolet?

    Kiitos näistä tähänastisista kotipostauksista, ovat olleet ihan superkivoja! Lisää odotellessa! 🙂

    1. Moikka! Ollaan nyt nukuttu noissa neljä yötä, joten kovin pitkällä kokemuksella en vielä voi noista sanoa, mutta jotain kuitenkin 🙂 Sen olen nimenomaan huomannut, että ovat juuri ehkä aavistuksen puuvillaisia viileämmät! Lisäksi loppupeleissä todella pehmoiset, vaikka kuvittelisi pellavan olevan karheampi. Kahisevat myös tosi ihanasti!! Huonoja puolia en ole vielä keksinyt, ovathan nuo heti alkuun kyllä täysin erilaiset kun perinteiset puuvillaiset. Voivat siis ehkä ensialkuun tuntua normaalien petivaatteiden jälkeen oudoilta hetken, mutta itse kyllä olen ihan rakastunut <3

      Kiva jos kotipostaukset ovat olleet mieleen! Ihanaa viikonloppua 🙂

  2. Ihanat lakanat! <3 Mun pitäisi hävittää omia vanhoja ja kuluneita lakanoitani, kun vain saisin aikaiseksi… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.