Muistutus: Neljä kosteuttavaa ihonhoidon tuotetta 19,90e

 Toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa
Postailin muutama viikko taaksepäin mainiosti talvi-iholle passaavasta tuotesetistä ja muistuttaisin teitä nyt tuosta Yves Rocherin Hydra-kampanjasta*, joka on käynnissä vielä maaliskuun loppuun asti. Kuvan neljän tuotteen sarja on mahdollista tilata vielä alle parilla kympillä ja näissä on ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan!

 Settihän sisältää seuraavat neljä tuotetta:

Hydra Vegetal täyteläinen kasvovoide, joka sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi. Voide on normaalille/ kuivalle iholle ja lupaa kosteuttaa 24h ajan. Tämä kosteuttaa todella tehokkaasti jopa oman kuivan ihoni ja syksyn/talven aikana olen käyttänyt tätä jo kaksi purkkia! Yritin jossain välissä käyttää hetken erästä toista kasvovoidetta, mutta vaihdoin takaisin tähän kun huomasin ettei se kosteuttanut läheskään niin hyvin kun tämä. Ehdottomasti hintansa väärti!

Hydra Vegetal raikas puhdistusgeeli pesee kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin. Geeli on tarkoitettu normaalille/sekaiholle. Itse en tämmöisissä pesuaineissa ihan kamalasti huomaa eroa, oli kyseessä sitten minkä merkin tuote tahansa. Tämä tekee kuitenkin mitä lupaa, iho jää puhtaaksi ja raikkaaksi.

Hydra Vegetal Hydrating Toner kosteuden palauttava kasvovesi. Puhdistaa loputkin epäpuhtauksista ja meikkijäämistä hellävaraisesti. Jättää ihon kosteutetuksi ja heleäksi. Itsekin pesen meikit tällä kombolla (ensin tuolla geelillä ja perään tonerilla) ja lunastaa kyllä lupauksensa. Aamuisin en käytä puhdistusainetta, mutta kasvovedellä olen tottunut raikastamaan ihon silloinkin kun en perusteellisemmin sitä pese.

Hydra Vegetal Depuffing Fresh Gel silmänympysgeeli raikastaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa, sekä toimii silmäpusseja vastaan. Maksimitehon muuten saa jos säilyttää tätä jääkaapissa! Tämä on hyvä tuote niille, jotka eivät tykkää käyttää liian tuhteja silmänympärysvoiteita vaan suosivat ennemmin kevyitä geelejä. Itse levitän tätä kevyen pyörivin liikkein kahdella sormella tehostaakseni varsinkin aamuisin nesteiden liikkumista ja näin ollen siis niiden silmäpussien katoamista.

Setti myydään siis maaliskuun loppuun saakka hintaan 19,90 euroa (norm. 44,70 e) ja on myynnissä erillisellä kampanjasivulla täällä*.

Tarjous ei siis ole voimassa YR:n omilla sivuilla, vaan tilaus tapahtuu ainoastaan kampanjasivustolla. Postikuluja ei tule ja tilaus tapahtuu todella yksinkertaisesti täyttämällä tiedot tuonne sivustolle .

kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.