Jäähyväisten aika

Kuten aiemmin vihjailin muutoksista blogin suhteen, olisi nyt aika hieman valaista aihetta ja tulevaa. Juttuhan siis on niin, että olen päättänyt tämän 9 vuoden jälkeen sanoa lopulliset heipat It ain’t hard do tellille. Älkää kuitenkaan säikähtäkö, bloggaamista en ole lopettamassa. Päinvastoin pistän pystyyn täysin uuden blogin. Olen jo pitkään kaivannut jotain pientä (tai siis oikeastaan suurta) uudistusta tähän koko hommaan ja viime aikoina sain vihdoinkin tuulta alle homman suhteen. Itselleni tämä nimittäin on tavallaan uusi alku, koko homma puhtaalta pöydältä. Kuten joku aika sitten tuli tb-postauksen yhteydessä kirjoitettua, on blogi pysynyt kaikki nämä vuodet melko samana. Siis niin sisällöltään kuin ulkoasultaankin. Itselleni bloggaaminen on rakas harrastus ja tietynlainen henkireikä. Jakaa omia ajatuksiaan, irtautua arjesta shoppailujuttujen ja muun hömpän muodossa. Olipa kyseessä huonosti nukutut yöunet, ne koukuttavat korvapuustit tai uusi laukkuhankinta.

Melkein vuosikymmen on kuitenkin melko pitkä aika blogille ja olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että blogi kaipaa uudistusta. Koska oma henkilökohtainen elämäni on kokenut parin viime vuoden aikana melkoisen mullistuksen, alkoi jossain vaiheessa tuntua siltä ettei vanha blogi enää tunnu samalla tavalla omalta kun vuosia sitten. Olen superlaiska päivittämään ulkoasua, enkä oikeastaan ole siinä edes kovin hyvä. Varsinkaan nykyään kun kaikkeen syvälliseen on jotenkin hankala keskittyä jossei ole paljoa aikaa. Mietittyäni tätä asiaa jonkun aikaa, tein päätöksen uusia blogin kertaheitolla. Uusi osoite, uusi ulkoasu ja uusi blogin nimi. Vanhat postaukset siirtyvät myös blogin mukana, mutta voi olla että samaan syssyyn piilotan jälleen kerran rankalla kädellä noita vanhoja postauksia.

Tämän jutun myötä olen ollut kuin uusi ihminen blogijuttujen suhteen! Kuin ihmeen kaupalla olen keksinyt vaikka mitä kivoja postausideoita ja suorastaan intoa puhkuen avannut aamuisin koneen, vaikka siis edelleen täällä vanhan blogin puolella ollaankin. Tästä eteenpäin It ain’t hard to tell jää siis historiaan. Kuinka helpottavaa jotenkin! Vaikka mikään ei sinänsä muutu ja kirjoitan blogia edelleen omana itsenäni ja itsenäisenä bloggaajana, tuntuu ”uusi alku” valtavan hyvältä. Tulen edelleen kirjoittamaan itselleni tärkeistä jutuista, niistä asioista jotka kiinnostavat ja niissä puitteissa kun koen itse luontevaksi.

Sitten eräs juttu on jo jonkin aikaa painanut mieltäni. Nimittäin kommentoinnin vähyys, joka näkyy nykyään blogeissa kauttaaltaan. Myönnän kyllä olevani itsekin äärimmäisen laiska kommentoimaan blogeihin ja viime  vuosina olen tainnut kommentoida blogeihin varmaan ihan max kahden käden sormilla laskettavat kerrat. (Yks syy tosin on niinkin yksinkertainen, etten nykyään ihan kamalasti ehdi blogeja lukemaan kun tämä omakin vie niin paljon aikaa!) Silti sitä välillä pohtii, että miksi näin. Ennen vanhaan kun oli tavallista, että kommentteja sateli postausta kohden kymmeniä. Monet asiat tietysti vaikuttavat. Ehkä kommentoinnin hankaluus puhelimella, jos nyt yksi mainitaan? Juuri itse yritin viime viikolla kommentoida pariin blogiin puhelimella ja heti kohtasin jotain ihme teknisiä ongelmia, arghh. Ehkä myös ihmisten kiireys on toinen? Postaukset lukaistaan läpi, mutta aikaa ei ole jättää kommenttia tai herättää keskustelua? Jokatapauksessa olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista ja nykyään ilahduttaa jo sekin pieni, että joku jaksaa nähdä sen vaivan että kommentoi. Olen itse myös päättänyt aktivoitua tuon muille kommentoinnin kanssa, koska kuitenkin niin pieni juttu voi olla bloggaajalle suuri juttu!

No mutta, tämän jutun pointti oli se, että koska kommentteja ajoittain tulee melko vähän, on hankala tehdä johtopäätöksiä sen suhteen millaiset postaukset teitä eniten kiinnostaa. Toivoisinkin uuttakin blogia silmällä pitäen postaustoiveita. Mitä ja millaisia postauksia tahtoisitte siis lukea? Meikki- ja kauneusjuttuja? Kauneustuote-postauksia? Työ- ja ura-aiheisia postauksia? Talous- ja säästöaiheita? Vauvajuttuja? Olisin todella iloinen kaikista toiveista ja oikeasti haluan eniten toteuttaa juuri niitä juttuja, jotka teitä kiinnostavat. Eli jos nyt vaikka säästö- tai vauva-aiheiset jutut kiinnostaa eniten, niin kerro toki tarkemmin millainen postaus olisi mieleen! Videoita kuvailisin mielelläni taas enemmän, mutta niiden toteuttaminen on päivisin hankalaa. En voi oikein kuvailla jos pieni puuhailee ja huutaa taustalla, toisaalta sitten päikkäreiden aikana pitää nopeasti tehdä kaikki muut asiat ja pelkäisin toisen heräävän kuvaussessioon, sehän vielä puuttuisi jos heräisi kesken videon, haha!

Siirto uuteen blogiin on ajankohtaista tällä viikolla, sanoisinko ehkä keskiviikon tienoilla. Teiltä asia ei vaadi oikeastaan mitään toimenpiteitä seurantaseikkoja lukuunottamatta. Täältä Bloggerin puolelta tulee siis uudelleenohjaus uuteen blogiin. Eli kun klikkaatte selaimella tänne vanhaan osoitteeseen, heitetään teidät automaattisesti sinne uuteen. Sitävastoin teille, ketkä blogiani seuraatte esimerkiksi Bloggerin kautta, suosittelisin nyt siirtymään lukijoiksi esimerkiksi Bloglovinin tai Facebookin puolelle, koska luultavammin tuo Bloggerin kautta seuraaminen ei enää onnistu! Myös te ketkä olette seuranneet blogiani Indiedays-portaalin kautta, suosittelisin myös teitä näihin edellämainittuihin paikkoihin, koska blogini  ei enää muuton jälkeen tule sinne päivittymään. Postaan myös Instagramiin usein uusista postauksista, joten myös sieltä voi näppärästi seurailla. Instasta löydyn nimellä @iines Tietysti myös Snapchatiin päivittelen päivittäin kuulumisia ja sieltä löydyn  nimellä wp_aaltonen

Ja hei, niitä toivepostaus-ideoita tulemaan! Olen superiloinen jokaisesta ♥

63 vastausta artikkeliin “Jäähyväisten aika”

 1. Hui kamala kun ehdin jo pelästyä! Onneksi et lopeta 🙂 mulla toi kommentointi on vähän sellasta, et saatan lukea jotain blogia vaikka kerran viikossa, niin jos silloin luen jonkun viisi päivää vanhan postauksen mihin olisi jotain sanottavaa, niin en jotenkin kehtaa enää alkaa kommentoida siihen jos sen jälkeen on tullut jo monta uutta =D en tiiä mikä juttu tää on, ei sillä varmaan mitään väliä olisi 😀

  Mua kiinnostaa lukea talous- ja säästöjuttuja (ehkä arvasitkin :D)!! Matkustelu, koti, vaatteet ja teidän vauva, kaikki on kivoja aiheita 🙂 ehkä olis hauskaa lukea vaikka joku postaus sun (tai vauvan :D) vaatekaapista, mitä käytät eniten ja löytyykö sieltä jotain aarteita 😀 matkapostaukset ja -vinkit on aina kiinnostavia. Ja teidän koti! En ymmärrä, kun oot monta kertaa kirjoittanut ettet oikein osaa sisustaa ja musta teillä on yksi kauneimpia koteja mitä oon nähny!! Siis niin ihana ja persoonallinen, eikä sellanen perus (musta)valkonen mitä nyt tuntuu olevan kaikilla. Ja ruokaohjeet on kans aina kivoja 😀

  1. Hei apua keksin vielä yhden 😀 😀 olisi kiva lukea, et kiinnostaako tai kuinka paljon sua kiinnostaa esimerkiksi vaatteiden eettisyys ja ekologisuus. Nyt on uutisoitu niin paljon haitallisista kemikaaleista ja esimerkiksi just tuosta jätteen määrästä mitä vaateteollisuudessa syntyy vuoden aikana. Oon nyt aika kiinnostunut tästä aiheesta, vaikken oikein mitään ymmärräkään =D

  2. Hei kiitos kivoista ideoista! 🙂 Tuohon vaatteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen en ole ihan kauhean syvällisesti perehtynyt, mutta jonkun verran tulee sitäkin mietittyä. Voin yrittää jossain vaiheessa saada aiheesta postauksen kasaan!! 🙂 IHanaa maanantaita <3

 2. Itseäni kiinnostaa talous- työelämä- ja vauva-aiheiset postaukset. On hienoa, että blogisi uudistuu, vaihtelu virkistää ja vierivä kivi ei sammaloidu. Varmasti seuraan blogiasi myös jatkossa!

  1. Kiva jos ne kiinnostavat. Yritän saada taas lähiaikoina aiheista postausta kehiin! Tosi kiva kun kommentoit ja ihanaa maanantaita <3

 3. Itse taas ajattelen kommentoimisesta, ettei nyt aina kehtaa jättää kommenttia, kun tulee muuten liian usein kommentoitua, ja ihmiset alkaa pitää jonain stalkkerina 😀 Tai siis että jos viime postaukseen jotain laitoin niin ei seuraavaan viitsi, vaikka olisi jotain sanottavaakin. Hyvät ongelmat 😀

  Ja joo, helpot ruokaohjeet on aina hyvä idea 🙂

  1. Heheh! No ei mielestäni voi koskaan kommentoida liikaa, että kommenttia kehiin vaan! ;D Ja ruokaohjeita en olekaan itseasiassa hetkeen tehnyt, eli voisi aktivoitua niidenkin kanssa. Kiitos hurjasti kommentistasi <3

 4. Mua kiinnostaa vauvajutut, kun sun blogia päädyin lukemaan kun oltiin samaan aikaan raskaana. Mulla itsellä on 7kk vanha poika☺️ Kiinnostaa siis ihan sun pojan kehitys ja arkiset jutut. Sit tietty hoidon aloitus, imetyksen lopettaminen ym, kun ne teille tulee ajankohtaiseksi. Meikit ja muoti ei hirveesti kiinnosta, koska oon kunnon verkkarimutsi ja meikkaan joskus ja jouluna ? kaikki mikä liittyy matkustamiseen kiinnostaa myös! Budjetit, unelmakohteet, lomapostaukset, kaikki ?

  Kiva ettet lopeta bloggaamista ?

  1. Hahah! ;D Kiva kuulla että ne kiinnostaa!! Ja siis kohtahan nuo mainitsemasi aiheet tulevat ajankohtaisiksi, joten ehdottomasti kyhään postausta kasaan. Kiitos kovasti ideoista! 🙂

   Kiva kun kommentoit ja ihanaa viikon alkua! <3

 5. Kerkesin myös jo säikähtää otsikkoa ja postauksen alkua, mutta onneksi ei ilmeisesti olekaan syytä huoleen. 🙂

  Lukisin mielelläni blogistasi enemmänkin työ- ja ura-aiheisia postauksia sekä taloudesta ja säästämisestä. Mitä olet näistä teemoista aiemmin kirjoitellut, niin olen tykännyt niistä postauksista kovasti, vaikken kovin usein kommentoikaan. Nämä ovat myös itselläni eräänlaisina kiinnostuksenkohteina, vaikka en olekaan tuonut tuota puolta blogissani niin paljoa esille.

  Liikunta-/hyvinvointipostaukset kiinnostaa myös edelleen. 🙂

  1. Haha! Ei syytä huoleen ollenkaan <3 Mukava kuulla, että nuo ura- ja työaiheet kiinnostaa! Tykkään niistä myös itse hurjasti, joten ehdottomasti skarppaan niiden suhteen lähiaikoina 🙂 Ihana kun kommentoit, mukavaa maanantaita!

 6. Oi ihanaa ettet lopeta! 🙂 mä aina tykkään lukea ihan kaikenlaisista jutuista! Mun mielestä kiva että postaukset vaihtelee laidasta laitaan. Kauneus- ja meikkijuttuja olisi edelleen kiva lukea, ruokapostaukset olis kans kivoja! Itse kun on aina jumissa reseptien kanssa niin tällä tavalla tulee laajennettua myös omaa repertuaaria 😀
  Veronica

  1. Joo en suinkaan 🙂 Kauneusjuttuja siis edelleen listalle! Ainakin pari kasvisruokajuttua olisi mielessä mistä voisin lähiaikoina postailla kunhan ehdin. Kiva kun jätit kommentin <3

 7. Mulla on kans vähän sama että nyt kun tässä saattaa lukea aika jäljessäkin näitä postauksia niin ei sitten oikein viiti enää päivän tai parin päivän postaukseen kommentoida. Mutta täytyy yrittää skarpata 😀 Oon oikeastaan tykännyt tästä blogista sen takia kun tässä on niin sekalainen soppa kaikkea; säästövinkkejä, matkailua, arkea, reseptejä eli näitä kaikkia tahtoisin että uusi blogikin olisi. Toki nyt kun tuo pieni tuhisija tuhisee täälläkin niin vauvajututkin (vinkit, kuulumiset…) on kivoja.

  1. Haha! Joo onhan tämä kyllä melkoinen sekasoppa, mutta ainakin palautteen perusteella ei suurinta osaa teistä haittaa ;D Ja ehdottomasti samaa rataa mennään uudessakin blogissa! Tänne onkin tullut tosi kivoja postausehdotuksia, innolla odotan että pääsen kirjoittelemaan! Kivaa maanantaita <3

 8. Hei, onnea uuteen blogiin! Kiva, että jatkat.
  Tykkään ihan arkisista postauksista ja itsekin pienen lapsen äitinä ykkään eniten vauvajutuista 🙂 niissäkin ihan, että mitä kuuluu, onko opittu uutta, mikä vie hermot jne.

 9. Minua kiinnostaa ihan normaalit arkipäiväpostaukset, vauvajutut (meidän tyttö taitaa olla viikon teidän poikaa vanhempi), meikki- ja vaatejutut ja talous- sekä työelämäpostaukset :). Pakko myöntää että olen tosi huono kommentoimaan blogeihin, sinunkin blogiasi olen seurannut varmaan 7 vuotta ja olen jättänyt kommentin ehkä kahdesti :(. Tykkään kuitenkin kovasti blogistasi ja käyn joka päivä kurkkimassa oletko kirjoittanut jotain uutta :). Ymmärrn hyvin että kommentit ovat bloggaajalle tosi tärkeitä ja ehkä jatkossa yritänkin aktivoitua kommenttien suhteen ja jopa opetella kirjoittamaan kommentteja kirjautuneena ja nimimerkillä :X. T.inkku

  1. Ymmärrän kyllä tuon kommentti-asian, itse myös jotenkin todella huono siinä.. Mutta tosi ihana kun kommentoit taas 🙂 Vauvajuttuja siis edelleen tulossa! Ihanaa kevättä teidän perheelle <3

 10. Hei Iines, mahtavaa että jatkat bloggausta! Joka päivä käyn kurkkimassa, josko olisit postaillut jotain uutta.. 🙂

  Minä toivoisin postauksia ihan tavallisesta arjesta: työelämä ja ura, arkipuuhat kotona, ystävyyssuhteiden hoito eri elämäntilanteissa, kodin sisustus. Toivottavasti innostut tarttua näihin teemoihin.

  Onnea uuteen blogiin!

  Terkuin pitkäaikainen lukijasi 🙂

  1. Kiitos upeista postausvinkeistä!! Näitä siis toteuttamaan! Voisi yrittää lähiaikoina tehdä jonkun erityisen arkisen, tyyliin päivärutiinit yms 😀 Mukava kun kommentoit ja olet pysynyt matkassa mukana! IHanaa kevättä <3

 11. Iines! En oo varmaankaan aikasemmin kommentoinu. En muista 😀
  Mutta olet ihana ja vielä ihanempaa kun et lopeta kirjoittamista. ❤
  Aurinkoista kevättä! ?
  Terveisin vakkarilukija alkuajoista lähtien. 🙂

 12. Heippa Iines! Ihana että jatkat bloggaamista, oon tykännyt lukea sun juttuja jo silloin kun olit vielä Jyväskylässä ja Glitterissä töissä 🙂 Mua ei ehkä niinkään vauvajutut kiinnosta, mutta kaikki matkustusjutut kiinnostaa kovasti ja niissä sullaon varmasti paljon annettavaa kun oot reissannut niin paljon. Postausideoina esim. mistä kanavista varaat matkat, luetko esim. arvioita hotelleista, sekin vois olla hauska jos kertoisit vaikkapa parhaat ja hirveimmät matkakokemukset 🙂 Brunssi- ym. ruokapaikoista luen mielelläni myös.

  1. Hei tuon matkavaraus-postauksen voisinkin lähiaikoina tehdä!! Kiitos, laitoin heti ylös muistioon 🙂 Mukava kuulla, että olet noinkin kauan pysynyt blogissa mukana, toivottavasti jatkossakin! Ihanaa kevättä <3

 13. Moikka Iines ❤ päätin nyt ensimistä kertaa kommentoida blogiisi vaikka olen lukenut blogiasi jo vuosikaudet. Mutta ihan totta, en edes tiedä mitä kommentoisin. Olet ollut ihan ensimmäinen bloggaaja vloggaaja ketä oon alkanut seuraamaan, sitä aikaan kun ei edes tiedetty mitä on vloggaaminen 😀 Muistan kun teit videopostauksia istuen sängyn päällä makuuhuoneessa. Keräilit niitä ihanan värisiä kelloja ja olit ihan mun lemppari ja jauhoit niitä näitä. Etsin sun vanhoja videoita joskus kauan aikaa sitten youtubesta mutta oot poistanu ne varmaan 😀 ne vanhat videot oli niin hyviä ? mutta siis ehdottaisin että tee vaan höpötysvideoita:) myös vauvavideot ja postaukset ois ihan tosi kivaa katottavaa. Nyt palaan takas töihin. Mukavaa viikon aloitusta sulle:) jospa ryhdistäytyisin itsekin tässä kommentoimisessa ja tuun kommentoimaan toistekin

  1. Voi vitsi, ihana kun jätit kommentin nyt <3 Ja juuri joku aika sitten katsoin läpi noita nyttemmin piilotettuja videoita ja melko koomisia kyllä olivat, haha!! Ja ei silloin totisesti varmaan edes ollut vielä olemassakaan käsitystä vloggaaja ;D Mutta mielelläni voin yrittää kuvailla videoita taas, ihan harmittaa kun ei ole oikein ollut mahdollisuutta niitä juurikaan toteuttaa :/

   Ja käy ihmeessä toistekin kommentoimassa! Superihanaa kevättä <3

 14. Moi Iines ja tässäpä elämäni ensimmäinen blogikommentti 🙂 Olen lukenut blogiasi useamman vuoden ajan, joskus enemmän, toisinaan harvemmin. Viime aikoina olen seurannut mielenkiinnolla vauvajuttuja, koska itselläni on suurin piirtein samanikäinen poika. On mukava lukea samassa elämäntilanteessa olevien ajatuksia ja pohdintoja, ne kun tuntuvat usein olevan aika lailla yhtäläisiä meistä useammalla. Toisaalta myös juttu pankkiduunistasi oli tosi mielenkiintoinen, vaikka se omasta alastani onkin melko kaukana.

  Ehkä kuitenkin eniten haluaisin sanoa sen, että mielestäni teet tosi hyvää ja elämänmakuista blogia. Olen huomannut, että itse olen jättänyt monet entiset suosikkiblogit lukematta, koska niiden sisältö on muuttunut "ammattimaisemmaksi", ja sitä kautta kosketuspinta omaan elämään on melko ohut. Blogeissa esitellään yhteistyökumppaneita, reissataan, tehdään hankintoja jne., jotka ovat jotenkin ulkokultaisia. Siloteltuja ja joskus jopa teennäisiä. Ehkä siksi sinun sisältösi tuntuu raikkaalta ja todelliselta.

  Luen varmasti jatkossa myös uutta blogiasi. Tsemppiä kevääseen ja muutokseen!

  1. Ohhoh, kiva kun rohkaistuit kommentoimaan! Kiitos hurjasti siitä 🙂 Välillä mietin itse, että kiinnostaako ketään enää näin "tavisblogi", mutta sitten kuulee näitä palautteita, että se on juurikin se syy miksi seurailee niiden kiiltokuvablogien sijaan! Kiitos sanoistasi <3 Vauvajuttuja myös jatkossa tulossa enemmän, jotenkin nyt ollut lähiaikoina niitä vähemmän. Ihanaa kevättä teidän perheelle myös <3

 15. Kuten jo ehdin Instan puolella kommentoida, sain melkein sydärin otsikon luettuani. 😀 Onneksi kyse oli väärästä käsityksestä. 🙂

  Yritän kommentoida ahkerasti, mutta joskus vain luen postauksen, kun en keksi mitään sanottavaa. 😀 Blogisi parasta antia ovat matkailu- ja pohdintajutut, joten ainakin niistä haluaisin lukea uudessa blogissasi. 🙂 Onko sille muuten jo nimi olemassa? 🙂

  1. haha! Juu eipä huolta! ;D Ja eihän sitä tietysti tarvitse kommentoida jossei mitään keksi, sulla on kuitenkin usein varsin hyviä pointteja kommenteissasi 🙂 Ja kiitos hurjasti vinkeistä! On uudella blogilla nimi, ei tosin niinkään kovin erilainen, näet sitten ;D ihanaa maanantain jatkoa <3

 16. Pelästyin! :') Oot lemppari bloggaaja ja monta vuotta seuranneenna olis lopettaminen ollu kyllä järkytys!!! Mutta ihanaa kun jatkat. Kommentointi jää tosiaan itseltäkin, vaikka jokaisen postauksen kyllä aina luen 🙂 Odotan innolla uuden blogin nimeä ja ilmettä. Olisi kyllä ihanaa jos säästäisit vanhoja postauksia <3

  Ihanaa kevättä sinulle <3

  -E

  1. Kyllä vaan, ei hätää toistaiseksi ;D mukava kun olet jaksanut monta vuotta jo lueskella ja toivottavasti myös vielä pitkään! Ihanaa kevättä sinulle myös <3

 17. Säikähdin otsikosta! 😀 onneksi kuitenkin jatkat ja hienoa, kun teet tällaisen uudistuksen. Odotan kyllä innolla! Tykkään sinun asupostauksista tosi paljon, samoin sisustusjutuista ja kosmetiikasta. Eli niistä olisi kiva lukea jatkossakin. Ja oikeastaan oon tykänny lukea ihan kaikkea, laidasta laitaan 😀

  1. Haha, uudistusta on kyllä kaivattu jo kauan! 🙂 Vitsi, pitää ainakin asupostauksia saada enemmän, vaikka ne yleensä on vain noita onnettomia kotioloissa räpsittyjä ;D

 18. Hei Iines, mukava kuulla että uudet tuulet puhaltaa. Uudistuminen aika ajoin voi olla hyvinkin voimaannuttavaa. Olen pitkään lukenut blogiasi mutta en koskaan ennen kommentoinut. Blogisi on kaunis ja elämänmyönteinen. Erityisesti terveys- ja kauneusaiheiset jutut kiinnostavat! Ja ihanat villakoirajutut 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  1. Ehdottomasti ja toisaalta harmi kun en uudistanut jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan 😀 Mukava että nuo aiheet ovat mieleen, yritän jatkossa niitäkin kyhäillä. Ihanaa kevättä <3

 19. Hui kun säikähdin, onneksi et ole kokonaan lopettamassa! 🙂 Täällä yksi pitkäaikainen, melkein blogin alkuajoilta asti mukana ollut, lukija. Valitettavan harvoin vaan tulee tosiaan kommentoitua ja ainakin itselläni syy on tosiaan tuo, että luen postaukset yleensä puhelimella ja en sitten jaksa alkaa sillä näpyttämään kommenttia :D.

  Mutta itseäni kiinnostaa ainakin vauva/lapsi-jutut ja ruoka! Ja ihan tavallinen arki! Lastenvaatteista olisi kiva lukea ja päivä kuvina-postaukset on aina tosi mukavia!
  Joku postaus esim. teidän kasvatusperiaatteista tai ylipäätään vanhemmuudesta olisi kiva. Ja parisuhteesta olisi kiinnostavaa lukea myös, nyt kun elätte lapsiperhearkea!
  Ja hei myös sisustusjutut kiinnostaa, kun teillä on uusi kotikin. Tässäpä muutama ehdotus :D.

  Mukavaa päästä kurkkaamaan pian sun uuteen blogiin! Aurinkoista kevättä koko teidän perheelle! 🙂

  1. En suinkaan! 🙂 Ja ymmärrän täysin tuon kommentti-pointin, itsekin koen superärsyttäväksi puhelimella kommentoinnin, mutta tosi mukava kun kommentoit nyt! Nyt on tullut jo muutama pyyntö noihin vauvanvaatteisiin liittyen, voisin yrittää jossain vaiheessa tehdä aiheesta postausta. Ostan lähestulkoon kaikki vauvanvaatteet käytettynä, niin jotenkin en ole niin kova hifistelijä niiden kanssa vaikka tietty mielellään kivoja ostaa! Mutta ehkä voisi olla hauska idea koota niistä vaikka kuvittellisia vauvan "päivän asuja"? 😀 Ja sisustusjuttuja on taas tulossa! Ihanaa kevättä <3

 20. Heippa!

  Monta vuotta olen lukenut blogiasia, ja sydän jätti lyönnin väliin, kun aloin tätä postausta lukemaan. Onneksi et kuitenkaan kokonaan lopeta ?

  Itse toivoisin vauva- juttuja sekä ihan perus arki aiheita. Ruokajutut kiinnostavat myös. Matkailuun liittyvät postaukset ovat mieleeni, koska kärsin kroonisesta matkakuumeesta. Myös ura/työ asiat ovat mielenkiintoista luettavaa.

  Aurinkoista kevättä teidän pesueelle!❤

  – Susa

  1. Ei hätää! Krooninen matkakuumeilija täällä myös 😀 Eiköhän se kohta taas pahene niin, että pakko tehdä vähintään jotain haaveilupostausta ellei saa mitään reissua varattua. Ja mukava kun nuo aiheeet kiinnostaa, niistä siis jatkossakin enemmän postauksia 🙂 Kiitos ja ihanaa kevättä <3

 21. Voi kauhistus miten pelästyin! Onneksi vain positiivia uutisia!
  Löysin blogisi joskus abivuotenani (apua, aika kauan sitten siis :'D) ja melko nopeasti se nousi yhdeksi suosikikseni. Kuten joku edellä kommentoi, blogisi on moniin muihin verrattuna säilyttänyt aitoutensa.
  Aiheina tykkään ihan perus höpöttelyjutuista, videoista (!) ja "asia-postauksista", varsinkin säästöjutut ovat olleet mielenkiintoisia! Oman työni kautta olen kovasti kiinnostunut kuulemaan myös sun ajatuksia omasta taloudenhallinnasta, kulutustottumuksista yms. mikäli sellaisia haluat kirjoittaa. 🙂
  Kiitos mukavasta blogista! – Mari

  1. Kyllä vaan 🙂 Vitsi, yritän jotenkin saada taas enemmän videoita kuvattua! Jotenkin vauvan kanssa on niin hankalaa, mutta voin yrittää. Ja kiitos postausvinkeistä ja ihanasta kommentistasi<3

 22. Pitipä kantaa korteni kekoon, vaikka muutoinkin kommentoin tänne ainakin sen, kerran kuukaudessa 😉 Itselläni on noin 4 blogia jota tällä hetkellä seurailen (sinut mukaanlukien). Ainakin omalla kohdalla tuntuu, että kaiken muun tekemisen keskellä ei joka päivä ehdi lukemaan blogeja, kun bloggarit nykyään kuitenkin kirjoittavat päivittäin jotain, tulee jonkinlainen "ähky" tässäkin asiassa. Minusta on parempi kirjoittaa silloin kun on oikeasti asiaa, eikä vain tyyliin "tikusta asiaa", tämäkin paistaa joistakin blogeista läpi.
  Sinun blogissa olen tykännyt matkajutuistasi ja joskus onkin tullut selailtua vanhoja juttujasi kun osaat ottaa niin ihania maisemakuvia, mieli lepää niitä katsellessa 🙂

  1. Mikä kunnia ollut päästä sun top 4:seen <3 Ja juu, samaistun noihin aikahaasteisiin! Itsellä vähän sama juttu, että muiden blogien lukeminen on viime vuosina paljon vähentynyt.. Kiitos kuitenkin kun olet pysynyt lukijana! Toivottavasti saan pian taas lisää matkakuvia räpsittyä ;D Ja ihanaa kevättä, mukava kun kommentoit 🙂

 23. Hei! Ihanaa, että et lopeta kirjoittamista blogisti on ehdottomasti aidoin nykypäivänä ja erittäin samaistuttava 🙂 meidän tytär on 2 viikkoa vanhempi kun teidän ihana pieni poika. Olen samaistunut melkein kaikkiin teidän kehitysvaiheiden haasteisiin ja välillä tuntui, että lukisi omasta elämästä pätkiä 🙂 jatka samaan malliin. Kaikki aiheet kiinnostavat kovasti! Mukavaa kevättä teille 🙂

  1. Mukava kuulla ja hauska, että samassa hengessä mennään myös babylaiffin kanssa! Kommentoi ihmeessä jatkossakin vauvajuttuja, niin saan vähän osviittaa mitä muiden samanikäisten perheissä tapahtuu! 🙂 Kiitos kommentistasi ja ihanaa kevättä <3

 24. Mä olen lukenut sun blogia jo vuosikaudet ja se onkin yksi niistä harvoista mitä vielä luen. 🙂 Kovin usein en oo kommentoinu, en tiedä miksi. 😀 Mua kiinnostaa ihan tavalliset arkijutut ja kaikki sellainen mitä blogistasi jo nyt löytyy, en muuttaisi oikeastaan mitään! 🙂 Tykkään erityisesti matkajutuista ja ruoka-aiheisista postauksista.

  Ihanaa kevättä! 🙂

  1. Onpa kunnia päästä sun harvoihin valittuihin blogeihin, kiitos siitä <3 Kiva kun kommentoit nyt! Matkajuttuja ja ruokapostauksia siis jatkossa ainakin enemmän, kiitos vinkeistä! Kiitos ja ihanaa kevättä <3

 25. Itse tykkään meikki, kauneus, tukka ja tuotejutuista ja kaikista ihanista ja ihanan värisistä vaatteista ja vaatelinkeistä ja uusista nettikaupoista. Ja kuntoilu ja jumppajutut tietenkin. Pullajutut ja arjen normipuuhastelut on kivoja.
  Hiustenhoito + tuotepäivitys olisi kiva ja "must have" <3 tuotteet ja semmosta perussettiä. Ja aina uusia huulipunasoppauksia, niitä saa aina olla.

  1. Jee! kiva kuulla että nuo kauneusaiheet myös kiinnostavat 🙂 Niitä on aina hauska tehdä, joten jatkossa siis tulossa niitäkin! Kiitos kommentistasi ja ihanaa kevättä <3

 26. Eritysesti kiinnostaa terveys ja hyvivointi aiheiset postaukset. Myös matkajutut ja säästövinkit ovat tosi mielekkäitä!

 27. Mua kiinnostaa erityisesti sun blogissa työ-, ura ja talousaiheiset postaukset! Ne on kivaa vastapainoa tän tyylisessä lifestyle-blogissa ja itselle ajankohtaisia juttuja. Kauneustuotteista on myös kiva lukea, varsinkin niitä omia käyttökokemuksia! Toisaalta sekin on kiva, että on aika monenlaisista aiheista postauksia. Musta eri teemat on ollut kivassa tasapainossa sun blogissa. 🙂

  1. Mukava kuulla, yritän jatkossakin toteuttaa melko tasaisesti kaikenlaisia juttuja 🙂 Työ/ura-aiheet ovat jotenkin jääneet taka-alalle, mutta nyt olen niidenkin kanssa vähän aktivoitunut! IHanaa kevättä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.