Tiistain juttuja

Eilinen hurahti niin kiireellä, että vasta illalla ehdin istahtaa koneen ääreen ja aloittaa datailut vastaamalla teidän kommentteihin. Kiitos vielä jokaisesta kommentistanne, ne ovat kaikki täysin kullan arvoisia! Aivan ihana nähdä kuinka mielettömiä tyyppejä siellä ruudun toisella puolella on vuodesta toiseen, vaikkei kommentointi aina olisikaan niin aktiivista ♥ Myös postaustoiveita tuli mielettömästi, nyt siis niitä toteuttamaan. Työnhakuun liittyvän postauksen ajattelin ainakin toteuttaa ensin työaiheisista jutuista, sekä myös ”kuinka varaamme matkamme”-aiheinen juttu on jo korvan takana näin alkuun.

Aamu vierähti eilen blogitapahtumassa Pikku-N:n ja Jutan kanssa,iltapäivällä olikin sitten vieraita kylässä. Vähän vaihteluajokatapauksessa normipäivään kotona! Illalla perusjuttuja, kutenmaalausta, ruokarumbaa yms. Oli kyllä kiva piipahtaa taas keskustassapojan kanssa, olen tosin jotenkin yrittänyt vältellä viime aikoina esimerkiksi kauppoihin ajautumista kun ollut jotenkin kamalatshoppailuhimot päällä. Tekisi mieli ostaa kaikkea ihanaa kevääksi!

Varsinkin uudet kevätkengät olisivat ostoslistalla, en nimittän keksi näille kuiville kevätkeleille muita kenkiä kun UGGsit, siis ellei halua laittaa tennareita tai korollisia kenkiä. En siis kertakaikkiaan näköjään omista siistejä ”kävelykenkiä”. Kai sitä täytyy tänään yrittää selailla jotain valikoimaa kun on näin hyvä syy mukamas. Acnen Pistolsit ovat olleet ostoslistalla ehkä 2v, mutta onhan niissä toki myös korko. Tetysti huomattavasti matalampi kuin Cypresseissä, joten en osaa sanoa olisivatko ihan nappivalinta kävelykengiksi, mutta joo..

Aamu starttasi siis pienellä kävelyllä Kauppatorilta Cafe Caruselille ja oli kiva samalla vaihtaa kuulumisia ihan kasvotusten Jutan kanssa, vaikka melkeinpä joka päivä kirjoitellaankin toisillemme. Mun mielestä on nykyään todella tärkeää muistaa myös se oikea sosialisointi, siis semmoinen ihan kasvotusten tapahtuva. En usko nimittäin että olen ainoa kotimamma, joka pääasiassa sosialisoi sen pikkuisen kanssa kotona ”vauvakielellä”. Vaikka semmoinen virtuaali-yhteydenpito nyt tietysti on sekin tärkeää ajatusten ja kuulumisten vaihteluun, niin olisi sitä ainakin kerran-pari viikkoon päästävä jonnekin oikeasti ihmisten ilmoillekin sosialisoimaan. Oli se nyt sitten lounas, brunssi, lenkki, mitä ikinä!
Tosin poika kulkee yleensä aina matkassa, mutta ainakin meidän kohdalla kaikki sujuu varsin mallikkaasti näin mama-baby-parivaljakkona. Poika tykkää superpaljon olla sylissä ja niitähän on aina tarjolla jos jonnekin mennään! Vierastaminen on tullut jossain määrin kuvioihin, mutta useimmiten vierastetaan miehiä. Eilen oli jokatapauksessa aivan ihana aurinkoinen sää, vaikkakin vähän viileää aikaisempiin päiviin verraten. Olen nyt kantanut vähän enemmän järkkäriäkin mukana, välillä nimittäin alkaa ärsyttää vain kuvailla täällä kotiympyröissä. Todella harvoin kyllä kuvailen missään tapahtumissa muuta kuin puhelimella, mutta hauska poikkeus tällä kertaa postailla näitä ihan blogiinkin asti. Nyt vasta tajusin, että mehän oltiin Juniorin kanssa UGG-tiimiläiset! Olisi näköjään pitänyt itsekin laittaa ne chestnutin väriset, hihi.

Kävimme siis tutustumassa Vita Liberatan ja NKD Skinin itseruskettava-uutuuksiin. Viime viikkoina olen pitkästä aikaa intoutunut itseruskettaviin todella pitkän tauon jälkeen ja tällä viikolla ajattelin testailla paria uutuutta, joista tulossa tänne sitten myöhemmin juttua. Vita Liberatalta on uutuutena mm. 10 minuutin poispestävä suihkunaamio, joka kehittää päivänaikana medium-asteisen rusketuksen siitä huolimatta, että tuote pestään iholta pois. Mielenkiintoista!

 kuvat Jutta Hirsimäki

 

Mun aivot kävi päivän päätteeksi jotenkin niin kierroksilla, että oli  ihana vaan kaatua sänkyyn ja töllöttää Suomen Bacheloria ilman sen kummempaa aivotoimintaa. Nukahdin samantien kun se loppui ja suljin telkkarin! Yleensä kun on ollut tapana katsoa edes heti Sinkkuelämää aina kympiltä.  Tosin heräsin aamulla jo kuudelta, joten eipä kumma että väsyttikin jo aikaisemmin. Jotenkin kello täytyy laittaa aina erityisen aikaisin soimaan jos lähtee aamulla pojan kanssa liikenteeseen. Yleensä siis varataan vähintään 2h aikaa aamuhommiin, vähempi tietysti riittää jos tiedossa on neuvola yms mihin ei sen koommin tarvitse meikkailla ja riittää että hiukset harjaan läpi.

 Tulipas näköjään vähän sekava postaus. Aurinkoista keskiviikkoa jokatapauksessa!

5 vastausta artikkeliin “Tiistain juttuja”

  1. Sinkkuelämää tulee kyllä tuijoteltua aina vaikka onkin nähnyt ne jaksot miljoona kertaa 🙂

    1. Niinpä 😀 Ja nythän ne alkoi TAAS alusta! Noita vanhempia ei kyllä ole nähnyt ihan niin montaa kertaa, niin nyt kandeekin katsoa ;D

  2. Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta haluaisin kiittää sinua kun pidät niin huippua blogia! Sulta saa ihan älyttömän hyviä vinkkejä esim. työnhakuun liittyen. Niistä oli apua mm. viimeisimpään harjoittelupaikan haastatteluun valmistautumisessa. En lopulta saanut paikkaa mutta valinta tehtiin kuitenkin minun ja toisen opiskelijan väliltä, vaikka hakijoita oli tosi paljon. Varsinkin se että olin perehtynyt yritykseen perin pohjin teki vaikutuksen rekrytoijiin, mitä en olisi ehkä ilman neuvoasi niin laajalti osannut tehdä 🙂

    1. Eikä, vitsi ihan huippua!! Tiedätkö, en edes muistanut että olisin tehnyt semmoisen postauksen ja nyt olen tekemässä uutta 😀 Tosi kiva kuitenkin, että vinkeistä oli apua <3 Kiitos ihanista sanoista ja kun kävit kommentoimassa. Ihanaa kevättä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.