Tervetuloa uuteen blogiin!

Heippa kaikille ja tervetuloa vihdoin tänne uuden blogin puolelle! Olen tuskaillut tuntitolkulla noiden vanhojen tekstien kanssa ja yrittänyt korjailla noita Bloggerin ärsyttäviä muotoiluja, jotka eivät vissiin mene aivan yksiin tämän uuden pohjan kanssa. No mutta, älkää siis ihmetelkö jos vanhat postaukset saattavat näyttää silmään vähän hassuilta! En millään jaksa kyllä alkaa käymään kuukausitolkulla niitä läpi, pari viikkoakin oli jo tuskan takana, huhheijaa!

Uusina juttuina blogissa on nuo eri kategoriat, joiden alta voi nopeasti valita aihealueen oman mielenkiinnon mukaan. Matkailu, lifestyle ja kauneus. En tosin tiedä kuinka alanko muuttamaan niitä kovinkaan pitkälle vanhojen postausten osalta, mutta jatkossa kuitenkin näppärä juttu!  Lisäksi uudesta blogista löytyy myös About me-välilehti (tosin nyt työn alla vielä), jossa kerron lyhyesti itsestäni, somepainikkeet, joista saa helposti klikattua sometileihini ja Contact me-sivu, josta löytyy yhteystietoni.

Halusin pitää ulkoasun melko simppelinä ja helposti luettavana. Koska blogissa on aina ollut mukana jotain pinkkiä, halusin pitää pinkin edelleen matkassa mukana, tosin melko hillitysti. Koen myös, että uusi banneri kuvaa blogiani enemmän kuin osuvasti! Matkailua, minun ajatuksiani, kotijuttuja.. Tietysti nyt tietysti niitä kauneus- ja meikkijuttuja unohtamatta. Pientä fiksausta sivusta vielä löytyy, mutta toivottavasti ehdin hioa kaikki pian kuntoon! Ja kertokaa ihmeessä jos osuu silmään jotain häikkää täällä yms, tietysti haluan että nämä ovat myös mahdollisimman käyttäjäystävälliset sivut.

Uuden sivuston upeasta ilmeestä saan kiittää mainostoimisto Fulmoren Hennaa, jota voin superlämpimästi suositella jos on mielessä blogin tai nettisivujen perustaminen tai uusi ulkoasu!

Kivaa perjantai-iltaa ja kurkatkaa myös päivän aiempi kotiaiheinen postaus ;D

Mitäs tuumaatte uudesta blogista?

 

kuva Ronja Rajala

Follow my blog with Bloglovin

8 vastausta artikkeliin “Tervetuloa uuteen blogiin!”

  1. Tykkään ihan mielettömästi! 🙂 Jotenkin tuntuu, että on paljon selkeämmät sivut kuin Bloggerin valmiilla pohjalla. Arvasin muuten blogisi nimen oikein. 😉 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.