Glitter -40%

Olin saanut tänään sähköpostiini alekoodin Glitterin verkkokauppaan*, joka oli niin hurja, että ajattelin vinkkailla siitä teillekin! Jos siis esimerkiksi nuo aitohopeiset Close to your heart-jutut kiinnostaa (joista postasin viime viikolla tässä postauksessa), niin nyt on superhyvä sauma tilata.

Koodi 40FOR4HOURS antaa siis hurjan -40% alennuksen koko Glitterin verkkokaupan valikoimasta tänään sunnuntaina, vain klo 20-24!

Verkkokauppahan löytyypi täältä*.

 

Näköjään myös Glitterillä on meneillään mid-season sale, joten kannattaa kurkata myös alepuoli! Nuo Close to your heartit ja muut aitoa hopeaa olevat jutut löytyvät sivuilta Tee ostoksia–> Aitohopea alta. Yli 30e tilauksiin ei tule postikuluja!

kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.