Zalandon mid-season sale-poiminnat

Zalandolla* alkoi tänään mid-season sale* ja sen kunniaksi poimin alevalikoimista omia lemppareitani. Suurimmassa osassa tuotteita vaihtelee alet tällä hetkellä noin -20-50%. Omia täsmävinkkejäni aleen (taas kerran) ovat a) urheiluvaatteet, mukaanlukien esimerkiksi kevät-tennarit, salivaatteet, juoksukamat b) merkkituotteet ja c) lopputalven neuleet! Varsinkin urheiluvaatteet ovat järkevä hankinta aleissa, itse kun harvemmin olen niiden suhteen mitenkään uusimman malliston perään.

Tässäpä omia lemppareitani alen valikoimista..

1.Off-shoulder paituli Samsoe&Samsoe täältä* 2. Harmaa treenitoppi Nike täältä* 3. Pitsinen trikoomekko Samsoe&Samsoe täältä* 4. Treenitrikoot Nike täältä* 5. Treenitrikoot Nike täältä* 6. Peace-merkkinen lompakko Rebecca Minkoff täältä* 7. Lenkkarit Nike Huarachet täältä*

Nuo Niken Huarachet ovat lemppareimmat lenkkarini ikinä! Käytän noita pääasiassa lyhyemmillä vaunulenkeillä ja kaupungilla, ihan virallisesti juoksemiseen käytän toisia lenkkareita, koska en raaski noita kuluttaa tai koe välttämättä ihan parhaiksi nyt ihan super pitkille juoksuille. Vapaa-ajan lenkkarit pääasiassa siis itselläni. Oli alessa myös beigenä.

1.Neulepaita Somedays Lovin täältä* 2. Musta vekkihame Samsoe&Samsoe täältä* 3. Neulepaita OPUS täältä* 4. Laukku Rebecca Minkoff täältä* 5. Värikäs laukku Furla täältä* 6. Harmaa neulemekko Minimum täältä*

Näistä lemppareista erityisiä lemppareita ovat hankalan päätöksen jälkeen tuo Minimumin neulemekko (-50% alessa!), molemmat laukut ja Huarachet. Lisäksi budjettimerkki Even&oddilta löytyy usein ihan todellisia löytöjä, jotain kannattaa katsastaa sekin. Valikoma täällä*.

Koko alevalikoima löytyy täältä!*

 

Kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.