Viikonlopun juttuja ja pörrötohvelit

Tällä kertaa viikonloppu vierähti jotenkin ihan ennätysnopsaa! Olin poikkeuksellisesti myös koko lauantain pojan kanssa kahden, joten toinen juoksulenkki jäi tällä viikolla väliin ja eilenkin ennätin juosta vain 45min sen normaalin tunnin sijaan. Lauantaina piipahdimme keskustassa juhlimassa ystäväni kolmekymppisiä, tietty pikku-N mukana ja melko aikaisin siis kotiin takaisin.

En siis ole edelleenkään käynyt kertaakaan viettämässä iltaa yksikseni ilman poikaa, kylläpä sitä jo vähän kaipaa esimerkiksi vain jotain ihan tavallista illallista ”rauhassa”. Tietty nyt olen käynyt jossain nopeasti pizzalla tai vastaavaa, mutta silloinkin on aikalailla katsonut kellosta kokoajan, että milloin sitä joutuu lähtemään.

Tiedättekö kun se on aina kuitenkin vähän semmoista säätämistä lapsen kanssa ravintolassa. Hankala keskttyä mihinkään ja jutella kenenkään kanssa kun joutuu kokoajan kiinnittämään pieneen huomiota vaikka tämä nyt istuisikin syöttötuolissa. Varsinkin jos siis on yksikseen vauvan kanssa jossain, kaksin se tietty on huomattavasti helpompaa!

Ja hei, tässäpä nämä uudet tohvelini. Jotka muuten kasvavat kohta jalkoihin kiinni, niin ahkerasti olen näitä käyttänyt sen jälkeen kun hain postista ;D Aivan paras ostos ikinä! Vanhatkin Shepherdit tosin olivat superhyvät, mutta umpinaiset on jotenkin hankalampi saada jalkaan ja ne ovat nahkaisella pohjalla, eli eivät ihan parhaat jos haluaa vaikka piipahtaa koirien kanssa pihassa. Näissä Jessica-tohveleissa sen sijaan on ihan kunnon pohja, aikalailla siis samanlainen kun vaikka UGGseissa.

Olin niin innoissani repimässä laatikkoa auki ja ottamassa kuvia, etten näköjään malttanut ottaa edes tuota repsottavaa lappua pois kuvia varten, haha! Tilasin nämä Ellokselta* ja kyseessä ovat nämä leopardikuvioiset* -30% alessa. Näistä on näköjään enää vain yhtä kokoa jäljellä, mutta samaa tohvelia löytyy eri kuoseissa, joista suurin osa on juuri alessa.

Elloksella on muuten vielä tänään ja huomenna voimassa tuo -25% kamppis, joka koskee myös merkkejä (Shepherdiä ei siis ole rajattu pois noissa ehdoissa), eli sen myötä lähtee kiva ale pois myös muista tohvelimalleista. Koko Shepherdin valikoma löytyy täältä* mikäli kiinnostaa! Ihania tohveleita myös lapsille ja miehille.

Tämä vuosi on muuten siitä poikkeuksellinen, että valtaosa ystävistäni viettää kolmekymppisiä. Tähän saakka olen ehtinyt jo tänä vuonna pähkäilemään useampia lahjoja. Kun täyttää pyöreitä, niin haluaa tietysti keksiä edes vähän jotain erikoisempaa ja sitten toisaalta jotain joka ei välttämättä anna mitään vääriä viestejä iän suhteen. Tiedättekö, mitään villasukkia ja virkkuukoukkua 30v-lahjaksi yms.. ;D Tietysti jokainen ystävä on erilainen ja lahjatkin täytyy miettiä vähän sen kannalta. Kuten tuolla ylempänä mainitsin, vietti hyvä ystäväni viikonloppuna kolmekymppisiä ja löysin yhdeksi lahjaksi niin mielettömän ihanan kirjan, että ajattelin hommata sen itsellenikin jossain välissä!

Kyseessä on nimittäin tuo Yoga Girlin kirja! Rachel Brathenhan on alunperin ruotsalainen, nykyään Aruballa asuva joogaopettaja, jota itse olen seuraillut Instan puolella. Tuohon kirjaan en ollut ennen tutustunut millään tapaa ja onneksi lahjaa etsiessäni kuitenkin bongasin tuon! Aivan ihana!!

Yritin varovasti ottaa muutamia kuvia noista sivuista, ette tiedä millainen himo oli pläräillä tuota tarkemmin, mutten raaskinut turhaan taivutella sivuja ;D Kirja sisältää noin yleisesti Rachelin ”tarinaa”, joogaliikkeitä, reseptejä (esim smoothieita yms herkkuja) ja oikeastaan vaikka mitä ihanaa ”tyttöjen juttuja”. Mielestäni tosi kiva lahjavinkki esimerkiksi juuri joogaa harrastavalle ystävälle (tai ihan itselleen…), vaikkei jaksaisi noita liikkeitä kokeilla, niin pelkästään kirjan sivut ovat varsin ihanaa selattavaa, kuvat nimittäin ovat superkauniita!

Tilasin itse tuon lahjakirjan Adlibriksestä (löytyy siis täältä*), mutta varmaan aikalailla kaikki kirjakaupat myyvät tätä.  Tuon kirjan lisäksi kasasin lahjasettiin mm. kahta erilaista Pukka-teetä, erilaisia suitsukkeita, semmosen hiili-kasvosienen, itse tehdyn kortin + lahjakortin brunssiin/dinneriin.

Tällä viikolla meillä onkin tiedossa kaikenlaista ohjelmaa! Nyt kuitenkin aamuhommiin..

Energistä maanantaita!

 

kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

4 vastausta artikkeliin “Viikonlopun juttuja ja pörrötohvelit”

  1. Me ei olla edes vielä käyty pojan kanssa ravintolassa. No toki on vasta about viisiviikkoinen mutta just vkl:na mietin että mitenköhän sitä selviytyy vauvan kanssa ravintolassa 😀 Kaikki lähdöt ja muukin on niin aikaavievää ja pakko kellottaakin vielä et milloin lähdetään kauppaan ettei se nälkä iske just silloin 😀

    1. Heh, mä en muista milloin me käytiin ekan kerran. Varmaan jo joskus kuukauden iässä 😀 Onhan se alkuun kyllä vähän semmosta säätämistä kun nälkä voi tulla milloin vain (vaikka just olisi syönyt) ja harvemmin itse pääsee kovin rentoutumaan, mutta nyt jo huomattavasti helpompaa kyllä, ellei vierastamista lasketa! 🙂

  2. Ihana uusi blogi! 🙂 ja ihanat uudet tossut myös 😀

    Mä kerran mietinkin, et teillä on vauva kyllä melkein aina mukana 😀 meilläkin pienin on ihan pari kertaa ollut ravintolassa, mutta ei oo kyllä ollut mikään rentouttava kokemus, vaikkei toinen nyt varsinaisesti itkekään mutta huomioida täytyy kokoajan kuitenkin 🙂 onneksi alkaa olla jo sen verran iso, että mun napanuora saattaa venyä yhden ravintolareissun verran ja voin jättää pariksi tunniksi mummulle 😀

    1. Jee, eikös!! 🙂 Ja eikös, me mennään kyllä aina kaikkialle yhdessä ;D Eihän se mitään kovin rentouttavaa ole, mutta voi kyllä olla että oon jo tottunut siihen.. Käynhän siis jopa kampaajalla ton naperon kanssa :D:D Kyllä meilläkin napis varmaan sen verran venyisi, pitäisikin saada aikaiseksi joku ihan OMA dinner-ilta, ehkei nyt mitään baari-iltaa vielä kuitenkaan, haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.