Meikkituotteiden esittelyä videolla

Kuvasin viikonloppuna pitkästä aikaa videon! Toivottavasti vieressä heiluva pikkuherra ei aiheuta päänvaivaa 😀 Esittelen videolla siis kyseiseen meikkiin käytettyjä lempparituotteita ja kerron niistä tarkemmi. Tuotteet listattu vielä tarkemmin postauksen alla!

Kuten tuossa alussa selitän, niin kuvasin maailman epäonnistuneimman hiusvideon, joka oli tarkentanut päin metsää ja on melkoisen epätarkka. Jos siihen silti löytyy kiinnostusta, niin voin julkaista tänne. Jotenkin ei huvittaisi alkaa kuvaamaan uudestaankaan!

Älkää muuten ihmetelkö kun video loppuu kuin seinään, editoin nimittäin siitä tyhmän lopun ja pölinät pois 😀

Tässä siis videolla näkyvät tuotteet:

 

Blurraava primer: Biotherm Blue therapy ultra-smoothing filler

Sävyttävä päivävoide: Estee Lauder DayWear Sheer tint release (apua, onko tämän valmistus loppu kun en löytänyt mistään?! Eiii!)

Meikkivoide: Lancome teint miracle* (sävy 035)

Heleyttäjä: Lumenen ikivanha

Meikin levitys: BeautyBlender-meikkisieni*

Peiteaine: essence Camouflage 2 in 1 concealer* (saatu)ja Make up store Cover all mix.

Peiteaineen levitys: Beautyblender micro mini*

Luomiväri: Victoria’s secret, ikivanha!

Ripsivärin pohjustaja: Lancome Cils Booster XL

Ripsiväri: Yves Rocher Vertige Longueur* (saatu)

Aurinkopuuteri: Guerlain Terracotta

Huulipuna: Lancome Absolu Rouge sävy 262 Imprevu*

Saadut tuotteet mainittu, kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella

4 vastausta artikkeliin “Meikkituotteiden esittelyä videolla”

  1. Hei aivan ihana ja aito video, näitä lisää 🙂 kivaa vaihtelua nähdä näitä spontaanimpia videoita 🙂 kiva että teet näitä taas!

  2. Apua miten kiva video tää oli! ? Oot niin luonnollinen ja aito näissä videoissa ja oot ollut kyllä aina ennenkin, se on ehdottomasti sun vahvuus. Videot on aina olleet sun blogissa mun lemppareita ja toivon, että teet niitä jatkossakin jos on vaan aikaa ja energiaa. Eikä pikkumiehen mukana olo haittaa yhtään ? Olisi myös kiva katsoa niitä sun vanhoja videoita, joten toivon ettet kaikkia niitä piilota, koska ne on ihan huippuja! Ihanaa kun jatkat blogin kirjoittamista, kiitos! ?

    1. hei kiva kun tykkäsit!! 🙂 yritän taas jossain välissä saada kuvattua. Pitäisi vähän saada opeteltua editoimaankin kun onhan nuo vähän kämäsiä, haha 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.