Viikon kuulumisia ja mieletön lettikampaus

Viikkoni alkoi taas vaihteeksi bikram-tunnilla ja voi elämä kuinka jotenkin otti taas koville! Ei mitään huippaamisen tyyppistä tällä kertaa, vaan yleisesti vaan jotenkin super-rankkaa. Jotkut tunnit menee kuin vettä vaan ja sitten toisinaan tuntuu, että tunti on jotenkin erityisen rankka, yleensä huomaa että myös kanssa joogailijat ovat aivan yhtä henkihieverissä. Kunnialla loppuun kuitenkin, tällä kertaa kuitenkin melkeinpä tärisin tunnin jälkeen. Ihanaa! Kerta toisensa jälkeen sitä kyllä miettii kesken tunnin, että miksi ihmeessä lähti tähän touhuun. Ne tietyt liikkeet (ja noin yleisesti) ovat nimittän kerta toisena jälkeen täyttä tuskaa.

Sen yhden huimausepisodin jälkeen olen oppinut tankata järkyt määrät ruokaa aina joogapäivänä. Vaikkei tekisi mieli, niin pakko syödä. Vielä kotoa lähtiessä vedän yleensä kourallisen pähkinöitä ja lasillisen maitoa, niistä kun saa kivasti vielä viime hetken energiaa. Noin yleisesti on tällä viikolla ollut jotenkin todella nuutunut olo. Jo muutaman viikon on vaivannut taas vaihteeksi siitepölyallergia ja sen siivittämänä on ollut jatkuvasti kurkku vähän kipeänä ja nenä vuotanut. Luulin jo saaneeni jonkun megaflunssan ulkona nahkatakilla juoksemisesta, mutta taisi onneksi olla väärä hälytys, tai sitten lepo auttoi.

Eilen käytiin aamulla tutustumassa Glitterin kevään uutuuksiin ja uuteen Hair Magazineen. Ja oikeasti, nyt on todistettu sekin, että koko Helsinki voi mennä täysin sekaisin Kiinan presidentin valtionvierailusta. En ole ehkä ikinä (paitsi ehkä vappuna :D) nähnyt semmoista kaaosta jotenkin keskustassa kun liikenne seisoo paikallaan yms. Tarvottiin tihkusateessa (nahkatakki päällä) läpi keskustan ja kotimatkalla odotin ulkona yli 30min bussia, joka ei vain tullut! Olin niin kohmeessa kotiin päästyäni, että huhhei!

Saimme Glitterin aamiaisella valita pikakampauksia ja pienen pohdinnan jälkeen päädyin itse tähän lettikampaukseen. Aivan mielettömän hieno!! Ihan harmitti kun joutui tänään aamulla purkamaan letin pois, hienot laineet siitä kylläkin jäi muistoksi. Harmittaa kun olen niin ultimate kömpelö kaikkien kampausten suhteen 😀 En siis valitettavasti osaa yhtään antaa ohjeita, miten tämmöisen saisi tehtyä, mutta veikkailisin että jos on pro-letittäjä, niin varmasti tuosta saa selkoa.

Viime viikkoina on taas ollut jotenkin kamalasti hommaa, enkä ole jaksanut stressailla turhista jutuista. Mulle kun saattaa aiheuttaa ärsyttävää päänvaivaa esimerkiksi ruoanlaitto, kaupassakäynti ja muu tuommoinen turha. Ihan kun sitä nyt ei ehtisi ihan aiheellisistakin asioista stressailemaan! Tai siis tarkoitan sitä, että kun on kaikenlaista meneillään ja kädet täynnä hommaa huonosti nukuttujen öiden jälkeen, niin kauppareissukin tuntuu jotenkin maailman rasittavimmalta asialta. Onneksi huomenna perjantai!

Ps. Ellokselle* taas vaihteeksi alekoodia. Mitä suuremmalla summalla tekee ostoksia, sitä suuremman alen saa. Esimerkiksi 80e ostoksista tulee 20 euron alennus, 120e ostoksista 30e alennus ja 160e ostoksista 40e alennus. Voimassa 17.4 saakka. Alennus tulee kassalla koodilla: 355727

Ellokselle tästä!*

 

Ei koske aletuotteita, huonekaluja, eikä seuraavia merkkejä: Odd Molly, Spanx, Vagabond, Odd molly home,
Ugg.

Kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

4 vastausta artikkeliin “Viikon kuulumisia ja mieletön lettikampaus”

  1. Onpa hieno letti! Ihanan tollanen ilmava 🙂 Mä aina luulen et osaan tehdä tollasia ja tavallaan osaankin sen itse letityksen, mut sit ne alkaa aina jotenkin oudosta kohdasta tai on muuten vaan rumia 😀 hah!

    Mäkin olin muuten pilateksessa tällä viikolla jotenkin ihan jaksamisen äärirajoilla. Se oli jotenkin niin kauheaa tällä kertaa 😀 ja muutenkin sun viikko kuulostaa samalta kuin omakin! Ehkäpä ens viikolla on taas vähän energisempi kun hölläilee taas viikonlopun 🙂

    1. Ehkä jotain kevätväsyä sitten vaan on liikkeellä! Ensi viikko toivottavasti parempi 🙂 Olisin kyllä niin happy jos osaisin tehdä tuon letin!!

  2. Heiii mistä nuo farkkuhaalarit on? Yrittänyt etsiä mukavia mustia haalareita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.