Weeruskan brunssi

Nyt jatkuu sitten ne brunssijutut! Seuraavaksi olisi vuorossa tämän hetken ehdottomin lempparini brunsseista, nimittäin Weeruska Alppilassa. Sinne kun tulee mentyä kerta toisensa jälkeen. Ennen asuin Weeruskan naapurissa ja ravasin siellä ainakin kerran viikossa. Käpylässä asuessa tulikin sitten pitkä tauko, kunnes noin vuosi sitten alkoi tuo brunssi ja olin kerrasta myyty. Nykyään tulee aikalailla sen vuoksi käytyä useammin taas. Voisin sanoa, että tuolta löytyy ihan kaikki mitä brunssilta yleisesti odotan!

Itseasiassa joku aika sitten en tiennyt,  että brunssi voisi mennä paremmaksi.. Kunnes Weeruskan brunssille ilmestyi pehmiskone! Ihan älytöntä 😀 No mutta kuitenkin, sanoisinko että tämä brunssi on aivan loistava myös kasvissyöjille. Viimeksi katsoin, että lämmin-tuotteista puolet ovat lihattomia ja salaattejakin löytyy tosi reippaasti. Oikeastaan tuolla on kyllä kaikille kaikkea, samoin puitteet ovat varsin lapsiystävälliset ja kesällähän Weeruskassa on mukava käydä vaikka Lintsireissun yhteydessä.

 

Olen maistanut tuolla ensimmäisen kerran kukkakaali-wingsejä ja ne on kyllä niin hyviä! Siis semmoisia uppopaistettuja kukkakaaleja, joita syödään wings-kastikken kanssa. Välillä tarjolla on myös semmoista jännää uunibataatin tyyppistä (en nyt oikein keksi sille sanaa), joka myös vie noista kasvisruoista kielen mennessään. Viimeksi oli myös falafeleja.

Lisäksi tarjolla on mm. Clippersin laaja teevalikoima, karjalanpiirakoita, croissantteja, leipää, muistaakseni Nutellaa (nam), pekonia, lihapullia, munakasta,perunamuussia, smoothieta, kakkuja, hedelmiä ja lisäksi paistopiste, jossa saa tehdä itse vohveleita! Ja sitten tietty myös nyt se pehmiskone ja nompparelleja 😀 Jotain saattoi myös unohtua!

Brunssin menu on aina ennakkoon Weeruskan kotisivuilla ja tosiaan brunssi katetaan vain sunnuntaisin. Nyt näyttäisi olevan Välimeren brunssi seuraavaksi, kuinka taas tekisikään mieli, vaikka justiinsa viime sunnuntaina kävin!! Muistaakseni hintaa brunssilla on jotain reilut 20e, on kuitenkin jokaisen euron arvoinen. Itselläni tuo ainakin pitää aina iltaan asti nälkää. Ja ei ole sponsoroitu postaus todellakaan. Kaikki testaamaan! 😀

Jos olette käyneet, mitäs tuumasitte? Mikä on teidän lemppari-brunssi?

2 vastausta artikkeliin “Weeruskan brunssi”

  1. No sun blogia taisin viime keväänä selata ja luin Weeriskan brunssista ja sinne menin. Huh kun oli paljon eri vaihtoehtoja ja todella maukkaita ruokia! Ainoo vaan, et olin keväällä viimeisilläni raskaana, niin tuli silloin ähkytäyteen todella vähästä ja harmitti kun en voikut maistaa kaikkea 😀

    1. Haha! Tiedätkö mäkin kävin siellä viime keväänä viimeisilläni ja söin kanssa niin järkyt ähkyt 😀 😀 Hyvä kun pääsi kotiin asti! Mutta tosiaan, ihan superhyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.