Wow, mitkä ripset!

Vaikka olen hulluna kaikenlaisiin ripsiväreihin ja ylinpäänsä ripsituotteisiin, en voi uskoa etten ole koskaan vielä kokeillut kunnon kuituripsiväriä! Nyt on tosin tullut tähänkin muutos ja ajattelin esitellä teillekin ihan ihkaensimmäisiä kuituripsarikokemuksiani. Kokeilin tätä itseasiassa ensimmäistä kertaa vasta eilen, mutta olin niin innoissani että halusin heti tulla tästä postailemaan!

Ihan arkiripsariksi ei tämä tuote välttämättä lähtisi ja siihen on yksi syy: kun levittämiseen käytetään kahta eri tuubia, kuluu laittoon tietysti normaalia enemmän aikaa. Kuitenkin esimerkiksi iltarientoihin on tämä ihan loistava keino saada näyttävämmät ripset, vaihtoehtona siis tekoripsille 🙂

Sain kauneuden verkkokaupasta Eleven.fi:stä testiin tämän NYX:in Double Stackedin. Tuotteeseen kuuluu siis kaksi tuubia; itse ripsivärimassa, joka toimii sekä pohjustukseen, että viimeistelyyn, sekä sitten se itse runsautta antava kuitu. Pituuttahan tämä ei oikeastaan anna, vaan runsautta ja tuuheutta, mutta sitä itse yleensä haenkin.

Ripset ”pohjustetaan” siis ensin tuolla ripsivärimassalla, jonka jälkeen levitetään ripsiin valkoista kuituhöttöä. Itse huomasin, että kuitu kannattaa levittää melko pian ripsiin, koska tarttuu huomattavasti paremmin ripsiin jotka ovat vielä vähän kosteat. Itselläni kun on tapana jäädä aina pitkäksi aikaa fiksailemaan ripsiä täydellisesti.

Tässä kuvassa toisen silmän ripsille ei ole tehty mitään ja toinen puoli on pohjustettu. Tuo ripsari on muuten hyvä jo sellaisenaan! Ja tämä kuva kertoo kyllä paljon muutakin, nimittäin millainen tihruripsi olen ilman ripsiväriä. Tiedän kyllä, että useimmiten ripseni ovat varsin näyttävät silloin kun olen fiksannut niitä 20min. Muuten ne eivät kuitenkaan näytä yhtään miltään, varsinkaan nyt kun kasvatellaan joitain viikkoja sitten irronneita ripsiä, eli siis paljon on kyllä kiinni ripsiväristä ja siitä laitosta 😀 Välillä joudun oikein peilistä tihrustamaan, että onko niitä ripsiä ollenkaan… Tämä on siis syy miksi silloin harkitsin vakavasti sitä kestotaivutusta.

Sitten kuitenkin niihin jälkeen-kuviin. Tällä nimittäin kyllä saa aivan mielettömät ripset!! Jos kaikki ripseni olisivat saman mittaisia, olisi tulos tietty vieläkin upeampi.

Pieninä miinuksina on tietty se, että laittaminen on aikaa vievää kun kumpaankin ripseen tarvitaan kolme eri vaihetta (pohjustus, kuitu, päällysväri), mutta mielestäni on kyllä ehdottomasti sen arvoista. Kuituhöttöä meni levitysvaiheessa vähän silmään, muttei kyllä onneksi jäänyt kutittelemaan silmään vaikka alkuun pelkäsin.

Veikkaan, että jos olisin nähnyt vielä vähän vaivaa kuidun levityksen kanssa olisi tulos ollut vieläkin näyttävämpi. Ihan näin arkeen riittää kyllä tämäkin. Tykkäsin kyllä hurjasti Double Stackedista ja mielestäni teki kyllä sen mitä lupasikin, eli antoi hurjasti volyymiä. Jos tämä kiinnostaa, niin löydät sen Eleveniltä täältä!

Onko joku testannut kuituripsareita ja minkä olet kokenut parhaimmaksi vai oletko huomannut eroja?

kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

4 vastausta artikkeliin “Wow, mitkä ripset!”

  1. No huhhuh!!!! Tämä menee kyllä testiin! Yritän testata kaikki et nämä tököripset sais jollaki näkymään päästä 😀 Mulla on ollu se Silk Fibre Lash, mut se kuivu niin äkkiä, vaati opettelua laittaa ja on siihen nähden melko kallis. Riittää keskimääri muistaakseni 30 kertaan. Mut seki oli kyllä hyvä 🙂

    1. Joo sitä Silkiä onkin joskus pitänyt ostaa! Tästä en tosin vielä osaa sanoa keston ja kuivumisen kannalta kun vasta eilen avasin, mutta ensikokemusten perusteella ainakin peukkua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.