Pääsiäisen lempparisuklaa

En tiedä miksi, mutta tänä vuonna olen jotenkin erityisen paljon hullaantunut kaikkiin pääsiäis-suklaisiin! Joku ihme himo on iskenyt varsinkin täytettyihin suklaamuniin ja vitsi ne ovatkin hyviä. En ymmärrä miksen aikaisemmin ole astunut niiden maailmaan? Tai siis todennäköisesti vastaus on se, etten ole aikaisemmin syönyt niin paljoa makeaa kun nykyään ja moni suklaajuttu on ollut aivan liian imelä makuuni.

Makeaa menee nykyäänkin vain ja ainoastaan viikonloppuisiin (saatoin tällä viikolla kyllä mussuttaa  muutaman Kinder Maxin kun niitä virpojia ei tosiaan käynytkään…) ja ainoastaan suklaa+leivokset ovat juttuni. Ja leivoksistakin pääasiassa pulla tai muffinssit, en välitä ollenkaan kakuista sun muista. Tai mistään missä on liikaa hilloa, marjoja tai vastaavaa. En myöskään voisi kuvitellakaan ostavani karkkia! Aivan todella harvoin saatan ostaa irtokarkkeja (siis ehkä kerran kahteen vuoteen) ja se on aikalailla silloin kun erehtyy semmoiseen vanhan ajan karkkikauppaan, tiedättekö missä on niitä alkuperäisiä ufoja ja muita vanhoja ”laatukarkkeja”, kirpsakat ovat nimittäin parhautta! Ne nauhat, pinkit ufot.. mitä niitä nyt on.

Voi elämä, tämä herkkuhöpötys lähti aivan käsistä vaikka tarkoitus oli  vaan hehkuttaa yksiä aivan parhaita täytettyjä suklaamunia jotka löysin 😀 Olen jotenkin aivan hullaantunut Lindtin suklaaseen sen jälkeen kun maistoin Air Berlinin lennolla sitä. Miksi en ole aiemmin maistanut?! Siis aivan täydellistä. Todella täyteläistä ja pehmeää. Ja voiko mikään enää olla lähempänä täydellisyyttä kun Lindtin täytetyt suklaamunat? Jos vielä ehditte, niin käykää oikeasti hakemassa noita kaupasta!

Ennen noita maistoin semmoisia sinisessä pahvikennossa myytäviä valkoisella mömmöllä täytettyjä munia ja laitoinkin snappiin niistä kun olivat niin imeliä, etten melkein edes saanut syötyä. Yhden jälkeen niihinkin jäi jotenkin vaan koukkuun. Niihin verrattuna nuo Lindtin ovat kuitenkin täyttä priimaa, joten kannattaa jättää ne pahvikennot kauppaan 😀

Ainiin ja olen täysin varma, että näillä hormoneilla on jotain osaa tähän suklaanhimoon! Siis söin aikaisemmin (siis sanotaanko 1,5v sitten) suklaatakin huomattavasti harvemmin, nyt se on viikonloppuisin ihan pakollinen ja on jopa syrjäyttänyt sipsit (!!!). Tietty sitä voisi olla epäterveellisempiäkin paheita, mutta kamala kun jo yhen viikonlopun herkkulakko tekee jotenkin tuskaa. Alunperin oli tarkoitus nimittäin viettää herkuton pääsiäinen, mutta saapi nähdä mitä siitäkin taas tulee..

Järkkäsin eiliseksi Tommille synttäribileet ja ilta vierähti Pastorissa ystävien kera yllätysjuhlissa! Tänään siis pääsee virallisesti vihdoin lepäilemään ja pääsiäisen viettoon. Täytyy kohta lähteä kauppaan hamstraamaan ruokaa (ja ehkä myös sitä suklaata :D)!

Mikä on teidän lemppari pääsiäisen suklaista?

Iloista pääsiäistä kaikille!!

Yksi vastaus artikkeliin “Pääsiäisen lempparisuklaa”

  1. Kinderit ihan ehdottomasti <3 on kyllä täälläkin syöty liikaa suklaata. Muistan sun sipsiaddiktion 😀 itseasiassa mäkään en oo ees pahemmin syöny sipsejä viime aikoina mut makeita herkkuja sit menee sitäkin enemmän. Kaikkea tää äitiysloma teettää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.