Pääsiäisterkkuja

Jotenkin en ole koko viikkona ehtinyt kunnolla rustailemaan tänne varsinaisia kuulumisia. Vaikka onkin takana useampi ”vapaapäivä” on silti ollut jotenkin kamala kiire kokoajan. En tiedä miksi, mutta olen ollut nyt aikalailla viikon ihan superväsynyt. Huomaan sen siitä, että olen pahantuulisempi kuin yleensä.

Ehkä syy on näissä siitepölyallergioissa tai jotain muuta mystistä, tietty myös nuo perinteiset heräilyt voivat taas vahvasti vaikuttaa asiaan 😀 Tai siis poika on nyt alkanut enemmän pyörimään unissaan ja potkiikin mua läpi yön. Ja jossei tee sitä niin mäiskii unissaan nyrkeillään päin naamaa ja siis noin yleisesti vie pienessä x-asennossaan about puolet sängystä jo yksinään. Aikamoinen vekkuli kyllä!

Kahvia on siis tarvittu! Ja PALJON.

Semmoista se perhepedissä nukkuminen on, haha! Nyt kuitenkin enää kuukausi meidän lopulliseen deadlineen unikoulun suhteen, huhheijaa. Parina päivänä olen yrittänyt nukkua päikkäreitä, mutta kertakaikkiaan en vaan osaa nukkua päivällä! Eilen jo oli tarkoitus yrittää siirtää poika pinnikseen nukkumaan, mutta jotenkin en vain sitten jaksanutkaan kun toinen oli juuri nukahtanut. Tuntui että oli vaan itselleen helpompi alkaa myös nukkumaan, pikkuinen tuossa vieressä.

Tietyllä tapaa helpottava ajatus, että enää kuukausi niin mies on kokoaikainen koti-isä! Ennen töihinpaluuta ehdin ehkä viettämään pari kevennettyä viikkoa näistä kotihommista, jota ehkä voisi joku lomailuksikin kutsua 😀 Saa nähdä mitä siitä tulee. Noina viikkoina teen kyllä aikavälillä 8-16 tasan niitä juttuja, joita huvittaa! Voihan nimittäin olla, että kesälomat on omalta osaltani noissa toukokuun vikoissa viikoissa.

Muita juttuja viime päiviltä..

Käytiin taas sushibuffassa. Toinen kerta viikon sisään! Nam, nam! En (onneksi) osaa koskaan syödä itseäni liian ähkyyn buffeteissa, vaan jätän aina sopivasti vatsaan tilaa. Sushista tosin tulee nopeasti semmoinen tukkoinen olo ja miinuksena se, että valkoisen riisin jälkeen on kyllä taas parin tunnin päästä nälkä 😀

Tehtiin pitkästä aikaa kalakeittoa ja ekaa kertaa pakasteseistä, jota löytyi kaapista. On muuten melkoinen budjettiversio lohikeittoon verrattuna! Kattilallisen hinta noin 6euroa. Kokeilkaapa joskus. Oli varsin hyvää, varsinkin kun ei pihistellyt kuohukermasta.

Tänä pääsiäisenä söin aivan hulluna suklaamunia, eka niitä Lindtin, sitten vielä Kindereitä ja lauantaina pussillisen jotain euron ghettomunia kun kaikki hyvät olivat jo kaupoista loppu, haha! No mutta kerrankos sitä vuodessa. Ensi viikonlopun ajattelin nimittäin oikeasti olla herkkulakossa.

Kävin juoksemassa parit juoksulenkit ja eilen myös 90min hot joogassa. Ekaa kertaa raahauduin vaihtelun vuoksi sinne ”tavalliselle” hot jooga-tunnille ja on se vaan niin paljon helpompi kuin bikram! Enemmän rentoutusta ja muutenkin likkeet rauhallisempia, hiki nyt kuitenkin virtasi ihan kiitettävästi silti.. Eipä tuotakaan tuntia voisi ihan pelkäksi rentoiluksi kutsua!

Näköjään melko ruokapainotteisesti mennyt tämä pääsiäinen. Pääasiassa kuitenkin tuli hengailtua kotona ja tehtyä ihan perusjuttuja. Tänään oli tarkoitus heittää vielä lenkki, mutta saapi nähdä ehtiikö kun on tulossa vieraita kylään. Huomenna onkin sitten jo paluu arkeen!

Kivaa viimeistä vapaata teille!

 

4 vastausta artikkeliin “Pääsiäisterkkuja”

  1. Herääkö teillä muuten poika vielä yöllä syömään? Voin kyllä kuvitella että kun poika on jo noin ”iso” niin se käy ahtaaksi perhepedissä nukkuminen. Itsehän vannoin että meille ei tule perhepetiä mutta hah, toisin kävi. Siellä se meidän välissä nukkuu 😀 Jotenkin niin paljon helpompi kun on vieressä.

    1. Joo heräilee ähisemään ja huutamaan, eikä rauhoitu muuten kun antamalla rintaa.. :/ On se ehdottomasti helpompaa kyllä kun vieressä on, mutta kyllä nyt huomaa että tuo haastetta kun kaikki kolme haluaisivat nukkua mukavassa asennossa, alkaa vähän tila käymään vähiin 😀

  2. Ai hitsi tipahdin euron ghettomunille :Ddd Hahah.
    Mulla jäi päälle kauhee suklaahimo pääsiäisestä ja huomaan töissä napsivani koko aja jotai keksejä. Ärsyttävää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.