Kokemukseni Rapunzelin Original-pidennysteipeistä

Tällä viikolla olisi edessä taas kampaamokäynti ja olen sitä varten repinyt viikonloppuna teippipidennyksiä päästä pois. Johan iski eilen taas pienoinen kriisi kun lähdettiin koko perheen voimin käymään HopLopissa (:D) ja tajusin, ettei tätä omaa lirutukkaa sitten fiksatakkaan ihan niin upeasti. Vielä siis riittää kasvattamista! Tosin tuntuu, että se on mulla joku ikuisuusprojekti muutenkin. Nyt en kuitenkaan jaksa sen koommin valittaa näistä omista haituvista, kun on päästy yli kaikista noista synnytyksen jälkeisistä hiuskatastrofeista ja muista, niin ei voi oikeastaan kun huokaista helpotuksesta. Toivottavasti ei tule hetken mitään ongelmia näiden hiusten kassa 😀

En tainnutkaan ihan virallisesti tehdä mitään postausta näistä Rapunzelin Original-hiuksista, mutta tykkäsin kyllä hurjasti. Varsinkin irrottaminen oli huomattavasti helpompaa kun Simplyn teipeissä, jotka ovat usein jääneet kiinni tukkaan. Silloin se vasta onkin tuskaista ja aikaavievää ottaa niitä irti!! Mulla on nimittäin tapana yleensä ottaa teipit irti aina ajankuluksi kotona ennen kampaajaa niin säästyypä ainakin siinä muutama minuutti. Jokatapauksessa nuo irtosivat kuin unelma, eikä ainutkaan teippi jäänyt tukkaan jumiin. Toisaalta siis myös pysyivät tukassa jämäkästi, ehkä aavistuksen olivat valahtaneet, mutta ehtiväthän ne olla tukassa kuitenkin aikalailla 1,5kk.

Ainut huono puoli, jonka noista keksin oli hiusten takkuuntuminen takaa. Tosin varmaan kaikki pidennykseni ovat tupanneet takkuuntumaan juuri niskasta enemmän tai vähemmän. Pidennysten kanssahan suositellaan välttämään kaikkia rakennepaikkaavia ja mielellään myös tuuheuttavia tuotteita, jotka vain entisestään karhentavat pidennyshiusta ja saavat sen takkuun.

Itsehän suorastaan rakastan lotrailla juuri niillä sen yleisen kivan tekstuurin vuoksi mitä tuovat tukkaan. (Pitääkin muuten piakkoin postailla eräistä todellisista rantsutytön hiustenhoitotuotteista!!) Nyt olen tosin pyrkinyt laittamaan niihin takkuuntuviin osiin aina semmoista silottavaa naamiota. Eli siis varmasti saan myös syyttää itseäni noista takuista, mutta säännöllisellä harjauksella saa nekin selvitettyä ja pidennyksethän pitäisi jokatapauksessa harjata läpi ainakin kerran-pari päivässä. Mitään rastoja ei itselleni ole koskaan tullut, mutta nekin ovat kai pidennyksissä melko yleisiä 😀

En oikeastaan edes tarkalleen muista millaiset ne Rapunzelin European-teipit olivat kun siitä on jo muutama vuosi aikaa kun niitä kokeilin. Voisin kuitenkin seuraavan kerran uutta tukkaa ostaessa kokeilla taas niitä jos vain osuu sävy kohdilleen. Näistä Originaleista kun löytyi juuri sitä täydellistä kylmää blondia, joka istui tuohon omaan tukkaan varsin passelisti, vaikka siis edellisestä värjäyskerrasta on tällä hetkellä (uskokaa tai älkää) jopa 5 kk! Jouduin nyt ihan miettimään uudelleen, mutta niin se taitaa olla. Sävy on siis pysynyt kirkkaana ja hyvänä juuri sillä säännöllisellä hopeatuotteiden käytöllä 🙂

Kiteytetysti voisin todeta, että pidän Rapunzelin pidennyksistä edelleen huomattavasti enemmän kuin Simplyn. Omaan hentoon tukkaan istuvat ainakin huomattavasti paremmin ja ovat luonnollisemmat. Toki myös edullisemmat, plussaa myös siitä, että hiukset saa ostettua itse. Vaikka ehdottomasti luotankin kampaajaani aivan sataprosenttisesti, olen aina ollut pidennysjuttujen kanssa melko omatoiminen. Tiedän millaiset sävyt ovat hyvät, mikä hiuslaatu, pituus ja siis yksinkertaisesti vaan tykkään siitä, että saan miettiä itse millaiset ostan!

Olen lupautunut malliksi eräisiin kuvauksiin ja sen puolesta tukkakin fiksataan uudelleen. Nuo Rapunzelit menevätkin nyt siis kaappiin odottelemaan seuraavaa kertaa. Vähän kyllä jännittää, ei siis niinkään sen puolesta millainen siitä tukasta tulee vaan lähinnä, että miten ne kuvat onnistuvat. En todellakaan ole ollut ikinä missään mallina tai oikeastaan edes kuvattavana, joten saa nähdä onko tulos täysi katastrofi 😀

Sain teille muuten jakoon taas alekoodia Rapunzel of Swedenille (verkkokauppaan) jos joku tuote kiinnostaa! Koodi IINESAPRIL antaa 24.4 saakka tilauksista -10% alen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.