Huhtikuun Bette Boxissa..

Viime viikolla kolahti uusin Bette Box postista ja olisi siis kuukausittaisen boxikatsauksen aika! Tällä kertaa sisältö nimittäin oli superkiva ja kaikki tuotteet itselleni uusia. Olin juuri joku aika sitten itseasiassa miettinyt ostavani tekoripset testiin. Ajattelin, että olisi jotenkin hauska testata miltä ne näyttävät, mutta nyt on sekin sitten mahdollista kun boxista tuli nuo Eyluren tekoripset 🙂

Tykkäsin huhtikuun boksista kyllä hurjasti! Kaikki tuotteet ovat mielenkiintoisia ja tulevat kyllä tarpeeseen, esimerkiksi noista Ziajan vuohenmaitotuotteista en ollut aikaisemmin kuullutkaan.

Huhtikuun Bette Box sisälsi siis seuraavat tuotteet:

Ziaja Vuohenmaito kasvovoide SK20. Vuohenmaito pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa luonnollisesti. Voide auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Aurinkosuojakerroin SPF 20 suojaa UVA- ja UVB-säteilyltä. Ovh noin 11,90e.

Herbina Lip Candy-huulivoide, jonka kasviperäiset öljyt hoitavat huulia. Aurinkosuojakerroin SPF 10 suojaa huulia auringon haittavaikutuksilta. Tuote levittyy huulille kätevästi tuubista. Ovh noin 4e.

Eylure 116 Lenghtening-tekoripset tuovat sopivasti tuuheutta, mutta ennen kaikkea pituutta. Sisältää myös ripsiliiman. Ovh noin 8,90e.

Lumene Nordic Chic-luomiväri. Täydellinen solo-luomiväri valovoimaisissa väreissä. Puuterimaisessa luomivärissä on täyteläinen, intensiivinen, pehmeästi levittyvä ja pitkäkestoinen koostumus. Ovh noin 12,90e.

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy-shampoo. Innovatiivinen Omegaplex-teknologia korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Värjää, föönaa, kiharra tai suorista hiuksesi ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta. Ovh noin 2,90e.

Omia lemppareitani olivat tekoripset, Lumenen uutuusluomiväri (nuo Lumenen uudistetut meikit ovat ihania!!) ja vuohenmaitovoide. Voisinkin lähiviikkoina yrittää harjoitella noiden tekoripsien kiinnitystä 😀 Ehdottomasti siis rahalle vastinetta tässä boksissa!

Jos Bette Boxin tilaus kiinnostaa, niin kuukausittainen kauneusylläri maksaa sen 16,90 euroa ja tilaus tapahtuu Bette Boxin omilta sivuilta täältä.

sisältää kaupallisia linkkejö. Bette Box saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.