Taas megablondina!

Ehdinkin jo postailemaan Instagramiin kuvaa uudesta tukasta. Nyt on nimittäin saanut tumma tyvikasvu taas vaihteeksi kyytiä ja ollaan taas niin megablondina kun olla voi! En voi uskoa, että pärjäsin nyt melkein puolen vuoden värjäysvälillä eikä välissä tullut edes raidotettua tukkaa.

Siitä onkin aikalailla tasan vuosi kun sanoin hyvästit ikuisuusprojektiksikin ristitylle ”oma hiustenväri esiin”-kasvatukselle, muutenkin todella kulahtaneelle blondille ja päätin vaalentaa koko pään kertaheitolla. Sen jälkeen olenkin ollut ihan supertyytyväinen hiuksiini ja muutenkin todennut, että kai se blondi vaan  on mun juttuni..

Rapunzelin teipit lähtivät nyt paussille ja kokeilimme tällä kertaa hiuksiini Hairtalkin teippejä, joita siis en olekaan aikaisemmin testannut. Ruotsissahan nuo ovat tosi suosittuja, Suomessa pidennyksiä kauppaa Hiusextra Heinilä. Olin aikaisemmin kysellyt noista kampaajaltani Johannalta ja tämä ajatteli, että voisin tykätä noista, olen siis pidennyshiusten suhteen jotenkin ihmeen valikoiva 😀

Tykkään siis erityisesti semmoisista pehmeistä hiuksista, jotka muistuttavat mahdollisimman vähän semmoista paksua aasialaista hiusta. En ole vielä ehtinyt pestä näitä kertaakaan, joten sen koommin en voi vielä mitään kokemuksia kertoa, mutta myöhemmin ehdottomasti!

Viimeksihän pää oli ihan kokovaalea, mutta nyt laitettiin tavallisen vaalean sekaan semmoista pastellisävyistä teippiä ja siis todella kiva tulos!! Vähän erikoisempi sävy sen perinteisen blondin jälkeen 🙂 Tämä taisi siis olla 40cm teippiä, mutta pituuttahan on silti kyllä ihan kiitettävästi.

Lorealilta on muuten tullut vastaavanlainen rakennehoito hiuksiin kun Olaplex. Oman kampaajani mielestä huomattavasti parempi tuote kuin Olaplex ja ainakin oma tukkani oli aivan mielettömän sileä ja pehmeä sen käsittely jälkeen!

Käsittelyn tarkoitus on siis suojata hiusta värjäyksen ja varsinkin vaalennuksen vauroilta ja noin yleisestikin korjata hiuksen rakennetta. Käsittely maksoi värin yhteydessä 25 euroa, enkä kyllä itse jotenkin enää edes uskaltaisi vaalentaa ilman jotain tollaista ”suojahoitoa” 😀

Ostin vielä mukaan tuon Smartbondin kotihoidon, jota suositellaan käytettäväksi kerran viikkoon kotona, jotta sen käsittelyn tulos säilyisi. Sitä Olaplexin kotihoitoahan piti lillutella päässä aina ihan superkauan ja siitä syystä en jaksanut itse sitä kovin usein käyttää, toki sain sen purkin kyllä käytettyä. Tuota voi käyttää normaalin hoitoaineen tapaan ja vaikutusaika on muutama minuutti. Käy siis myös pidennyshiukselle 🙂

Käyn siis nyt viidettä vuotta Johanna Palokankaalla Hair Design Helsingissä Uudenmaankadulla, joku kuitenkin kysyy 😀

Mitäs tuumaatte tukasta?!

 

3 vastausta artikkeliin “Taas megablondina!”

    1. Mulla on värjäys + teippien huolto yleensä ehkä jotain vajaat 200e. Nuo hiukset sain tosin tällä kertaa ilmaiseksi kun olen lupautunut Hair Talkille malliksi eräisiin kuvauksiin, ei tosin liity blogiin mitenkään 🙂 Veikkaisin, että olisi hiuksineen ollut ehkä 400e tai vähän alle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.