Jokaisen rantsutytön hiustenhoitotuotteet

Jos suolasuihke muuttaisi muotoaan shampooksi ja hoitoaineeksi.. Olisi tulos tämä postauksen kaksikko Redkeniltä! Tiedätte kuinka innoissani olen kaikista näistä tuuheuttavista rantsujutuista, nyt on kuitenkin juttu johon en ainakaan samanlaisella brändäyksellä ole törmännyt. Nimittäin rantavolyymia antavaan shampooseen ja hoitsikkaan! Voisiko enää enempää kuulostaa minun jutulta?

Tiedättekö, tukkani on aina lomamatkoilla niin täydellisen tuuhea ja eläväinen. Kotona se totuus sitten taas paljastuu kun pipon mössäämät hiukset tekevät paluun. Tai siis eihän se nyt mikään mysteeri ole, että suolainen merituulihan siihen on syynä. Eipä olisi ainakaan kovin usein huonoja hiuspäiviä jos asuisi rannalla! 😉

Sain valita muutaman kiinnostavan tuotteen Eleven.fi:n valikoimista ja nämä olivat ehdoton valinta. Kyseisten purkkien tilaus on nimittäin jo jonkin aikaa ollut mielessä. Kaikki tuuheuttavat tuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita meidän kylppärin kaappeihin! (Tommi ehkä eri mieltä…)

Redkenin Beach envy volume-sarja lupaa hiuksiin rakennetta, eloisaa taipuisuutta ja tuuheamman näköiset hiukset. Eli siis toisinsanoen ihanan merituulen- ja veden tuivertaman rantsutukan!

Olen kampaamosarjoista aina tykännyt Redkenin tuotteista, ovat kyllä ehdottomasti parhaimmistoa. Lempparini ovat olleet All soft ja sitten se vihreä tuuheuttava, joka tähän asti on ollut juuri tuuheuttavista hiustehoitotuotteista lempparini.

Ja kyllä tykkään näistä! Tukka on pesun jälkeen kivan tuuhea ja tekstuurinen vaikkei sitä sen koommin föönailisi tai muuten fiksailisi. Välillä on ihanaa vaan antaa tukan kuivua pesun jälkeen itsekseen ilman sen kummempaa laittoa ja silti tukka on vähän laitetun oloinen (tai siis pöyheämpi kun normaalisti pesun jälkeen!). Itselläni tuppaa suolasuihkeet jotenkin välillä menemään hiuksissa ärsyttävästi, ellen föönaa tukkaa ja siksi en nykyään ihan kamalasti niitä suihki, ellei tarkoitus ole kunnolla kuivata ja muotoilla hiuksia.

Itse hoitoaine ei ole kovin hoitava, mutta luulisin että jossei ole erityisen kuiva tai katkeileva tukka, sopii tämä hyvin päivittäiseenkin käyttöön. Itse olen käyttänyt juurikin 50/50 naamion kanssa, viikon toisella pesukerrralla naamiota ja silloin kun haluaa nimenomaan sitä tuuheutta, niin tätä! Vihaan nimittäin yli kaiken sitä lättänää päätä myöten menevää länätukkaa ja sitä vastaan nämä kyllä taistelevat 🙂

Redken Beach envy shampoo löytyy täältä ja hoitoaine täältä.

Elevenillä muuten saa 24.4 saakka -20% alennuksen vähintään 60 euron tilauksista. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman postareita 🙂

 

sisältää kaupallisia linkkejä.

4 vastausta artikkeliin “Jokaisen rantsutytön hiustenhoitotuotteet”

  1. Oletko käyttänyt tuuheuttavia tuotteita hiustenpidennyksiin? Minulle on joskus neuvottu, että ne eivät ole tarpeeksi hoitavia eli jatkeet saattavat mennä takkuun, koska jatkeen pinta kuivuu. Toisaalta oma hius saattaisi hyötyä volyymituotteista, koska on perisuomalaista ohutta, päätämyöden menevää mallia 😀

    1. Joo oon käyttänyt! 😀 Ei ne hiukset ainakaan itsellä ole miksikään menneet, ehkä siis tulevat juuri karheammiksi mutta itse kun muutenkin tykkään semmoisista. Ehkä jotkut hiukset alkavat enemmän takkuuntua kyllä.. Mutta ihan siis tosi säännöllisessä käytössä tuuheuttavat jutut vaikka onkin pidennykset 🙂

  2. Siis mä voisin muuttaa ulkomaille ihan vaan hiusteni takia 😀 Juuri viime viikolla palasin Välimeren rannoilta ja kirosin jo päivän jälkeen sähköistä ja latteaa hiusta. En hirveästi yleensä laita tukkaani, ja sellainen ihanan helppo ”wash&go”-surffitukkameininki on erittäin toimiva juurikin kosteammassa ilmastossa 🙂 Pitää kyllä ottaa nämä Redkenit testiin!

    1. Siis luit ajatukseni, samaa on tullut monesti mietittyä! 😀 Olispa niin paljon helpompaa elämä kun ei tarvitsisi kriiseillä lättätukan kanssa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.