Vauvan baby blue-asu ja ARVONTA!

Toteutettu yhteistyössä Jollyroom.fi:n kanssa

Vauvan päivän asut ovat yksi juttu, joiden kanssa on pitänyt skarpata täällä blogissa. Varsinkin kun harvemmin tulee niihin omiinkaan asuihin nyt panostettua ja vaikka tulisi, niin haasteena onkin sitten se kuvaaminen.. Usein kuitenkin tuntuu, että päivät jotenkin hujahtaa niin vauhdilla, ettei pojan asuista ehdi näpsiä kuvia.

Vaatteet myös likaantuvat aina niin tiuhaan tahtiin, että täytyisi melkein olla aina kameran kanssa hollilla heti pukemisen jälkeen 😀 Noin yleisesti noudatan tietysti pojan vaatetuksen suhteen mukavuus edellä-periaatetta ja yleisestä käytännöllisyyttä. Suosin siis vaatteita, jotka on helppo pukea ja joissa pojan on helppo liikkua, sekä yleisesti mukava olla. Juuri siis puuvillaiset trikoovaatteet ovat yllättäen kovassa huudossa!

Talvella myös sukkahousut ovat ihana asia! Ne sukat kun revitään jalasta ihan koko ajan.. Lämpimiä kelejä odotellessa, ulkovaatteiden pukeminen on nimittäin täällä meillä aina semmoista tappelua, että odottelee kieltämättä innolla sitä kun voi vaan nostaa beben rattaisiin ja läksiä ovesta ulos, hah!

Vauvan vaatetuksesta on kovasti pyydetty postausta ja yritän viimeistään nyt kevään tullen siis saada enemmän postausta aiheeseen liittyen. Nyt sain kuitenkin aiheen tiimoilta järkkäillä arvontaa, nimittäin tässä postauksessa myös arvontaa Jollyroomin lastenvaatteiden valikoimista!

Sain Jollyroomilta paketin Tiny Treasuren luomupuuvillasta valmistettuja vauvanvaatteita. Meidän pikkuiselle valikoitui nämä vaatteet baby bluen sävyssä, mutta settejä löytyy myös tyttömäisemmissä sävyissä. Puin pikkuherralle kokonaisuudessaan tuon Dino-setin päälle, mutta näitähän voi myös hauskasti yhdistellä. Mielestäni on muuten näppärää, että vauvanvaatteista löytyy noita valmiita settejä! Hyvä valinta esimerkiksi lahjaksi tai muuten vain jossei jaksa miettiä sen koommin sopivia asukokonaisuuksia 😀

Nuo Tiny Treasuren bodyt ovat kivan ”hippimäisiä” tuolla inkkariteemalla ja sopivat kivasti kevääseen. Nuo bodyt myydään 4kpl setteinä (kuvasta puuttuu neljäs, ihan perus-harmaa body) ja collegehousuja 2kpl setteinä.

Ja sitten siihen arvontaan!

Nimittäin nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kaikki nämä samat kuvissa näkyvät tuotteet, joko sinisenä tai vaaleanpunaisena. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen jotain (ainakin siis, että ”mukana” :D) ja että kumman värisenä vaatteet ottaisi, vaaleansinisenä vai vaaleanpunaisena. Osallistua voit sunnuntaihin 30.4 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan. Liitäthän mukaan myös sp-osoitteesi, jotta saan yhteyden voittajaan 🙂

 

Arpaonnea!!

 

EDIT: Arvonta nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu kommenttiboksissa sekä henkilökohtaisesti.

76 vastausta artikkeliin “Vauvan baby blue-asu ja ARVONTA!”

 1. Mukana! Ja vaaleansinisenä ottaisin 🙂

  Voisin tässä nyt samalla kommentoida kun nyt kerrankin kommentoin että kiitos blogista! Täällä kotiäitinä 6 kk vanhan poitsun kanssa ollessa on ihana lukea blogiasi, mistä löytyy niin kotiäitihömppää kuin asiaakin kaikista kiinnostavista aiheista!

 2. Mukana arvonnassa, melkein sanikäisen poikavauvan kanssa- tänään 11 kuukautta mittarissa! Ja sininen paketti olisi mieleen!

 3. Vaaleanpunaiset vaatteet olisivat ihana ylläri! On kyllä tosi kivan näköisiä. 🙂

 4. Vaaleansininen olisi aivan ihana meidän viisi kuukautta vanhalle pojalle!

  Aivan ihanan näköisiä vaatteita on <3

 5. On kyllä mukavan näköiset setit! Kietaisubodyt on kyllä varsinkin pienen vauvan kanssa ihan ehdottoman näppärät. Vaaleanpunaisille vaatteile tulisi kesällä taas käyttöä 🙂

 6. Vaaleanpunaiset olisivat kiva lahja kohta kuusi kuukautta täyttävälle tytölle 🙂

 7. Vaaleansininen omalle pikkuvauvalle, kiitos!

  Tulisi tosi tarpeeseen, nämä vaatteet ovat oikein hyvännäköisiä! 🙂

 8. Teiän poika on kyllä hirmu suloinen 🙂 Jos onni lykästää niin vaaleansininen setti olis kiva omalle pojalle.

 9. Mukana myös. Vaaleanpunaiset olisi meidän neidin mieleen.

  Odotin niin, että vauva lehdessä olisi ollut juttua teistä, mutta olikin vain ihana kansikuva! 🙂

  Mukavaa kevättä!
  -Laura

 10. Vaaleanpunaiset olis kivat meidän reilu kuukauden ikäiselle neitokaiselle. 🙂

 11. Vaaleanpunaiset olis ihanat 3kk tytöntyllerölleni ♡ löysin vasta äskettäin vauvan saatuani sattumalta blogisi ja tykkään kovasti 🙂

 12. Nyt oli pakko osallistua, koska nuo vaatteet oli niin söpöjä ? Olen siis seurannut blogiasi varmaan Jyväskylän ajoista saakka, mutta ikinä en ole kommentoinut mitään… No mutta, kerta se on ensimmäinenkin – tykkään kovasti blogistasi, etenkin kun itselläni on 7kk ikäinen poika, on kiva lukea kirjoituksia siitä oikeasta vauva-arjesta aina välillä, liikaa on niitä siloiteltuja versioita, joissa vauva nukkuu ympäri vuorokauden ja äiti on aina energinen ? Itse olen tällainen seniorimamma (?), saimme esikoisemme kun täytin 37-vuotta. Söpö poika sinulla ja nuo hänen hiuksensa, oi että, ihanat! Meidän pojalla ei syntyessään ollut juurikaan hiuksia, nyt on alkanut hieman kasvamaan, mutta aika vähähiuksisena täällä mennään ?

  1. Kiva kun olet näinkin pitkään pysynyt blogin matkassa! ;D Eiköhän ne hiukset sieltä kohta kunnolla pukkaa, heheh! Ihanaa kevätttä 🙂

 13. Mukana arvonnassa! Ottaisin vaaleansinisenä omalle poitsulle, joka tuntuu kasvavan ihan silmissä. Täytti eilen 3 kk ja pituutta on tullut syntymästä 15 cm lisää. Vaatteet jää jatkuvasti pieniksi ja ihan harmittaa, kun ei ole ehtinyt käyttää tarpeeksi jotain etukäteen ostamiami ihanuuksia. Vaikka tietty se on hyvä, että poika kasvaa… 😀

 14. Mukana arvonnassa! Sininen paketti olisi kiva kohta neljän kuukauden ikäiselle vauvalleni 🙂

 15. Toukokuun lopussa syntyvälle esikoiselle tulisi. Vaaleanpunaisena ottaisin 🙂

 16. Ihania! Tytön la on ensi viikolla, joten vaaleanpunainen setti olisi meille kiva synttärilahja :).

 17. Eikä miten huippu arvonta! Ja miten ihania kuvia sinulla täällä blogissa aina on! Pojalle olen mielinyt jo pitkään babybluen väristä vaatetta ja nämähän olisivat juuri täydelliset. 😀

 18. Mukana arvonnassa. Omalle tulevalle esikoiselle olisi kiva pukea nämä päälle. Sukupuoli ei vielä ole tiedossa, mutta valitaan nyt kuitenkin vaaleansinisenä 😀

 19. Mukana arvonnassa, valitsisin arpaonnen osuessa vaaleansinisen setin lapsenlapselleni.

 20. Mukana! Valitsisin sinisen setin, se menee mielestäni sekä tytölle että pojalle, mutta vaaleanpunainen ei ehkä ole pojalle niin passeli. Ihania nuo kuosit kyllä!

 21. Vaaleanpunainen setti olisi ihana 9kk ikäiselle vauvalleni. Ihana söpöläinen tuo sinun poikasi?

 22. Ihania vaatteita! Vaaleansiniset valitsisin omalle 7,5kk ikäiselle pojalleni 🙂

 23. Vaaleanpunaisena omalle tytölle 🙂

  Viime Vauva-lehdessä oli muuten oikein valloittava kansikuva! 🙂

 24. Vaaleanpunaisena, ystävällä laskettu aika viikon päästä ja pieni prinsessa olisi tulossa. Lahjaksi hänelle <3

 25. Oi miten ihania! Vaaleansininen olisi ihana meidän pian syntyvälle pojalle 🙂

 26. En ikinä osallistu arvontoihin, mut nyt on ihan pakko!! Mukana siis 🙂

 27. Meille pitäis syntyä poika ens kuussa, eli sinisenä toivoin settiä 🙂

 28. Ihania nuo ”origamidinot”! Meidän pojanpalleron pitäisi saapua maailmaan elokuussa, joten vaaleansiniset vaatteet olisivat enemmän kuin tervetulleita tulevaa ajatellen 🙂

 29. Vaaleansiniset olisivat ihanat pian 4kk pojallemme! En oikein välitä joka puolella myytävistä poikien räikeistä vaatteista, vaan juuri tuollaisista hempeistä ja suloisista väreistä ja kuoseista. Syötävän söpöt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.