Pinkit rajaukset

Joku aika taaksepäin ajattelin hetken mielijohteesta kokeilla jotain erilaista, nimittäin pinkkejä rajauksia silmiin. Jotenkin itse olen aina karsastanut pinkkiä ja muutenkin kaikenlaista punaista luomissa, mutta joskus on hauska kokeilla jotain mitä ei ehkä ihan ensimmäisenä testaisi.

Olen joskus saanut noita Yves Rocherin ihan parhaita rajauskyniä about joka värissä ja silloin tällöin tulee aina testailtua niistä myös vähän erikoisempia sävyjä. Viimeksihän tein rajaukset sillä tummalla vihreällä, noilla saa oikein kivasti meikkiin piristystä!

Nuo rajaukset olivat siinä mielessä jännät, että näkyivät silmien ollessa auki vain tollein ovelasti. Sain itseasiassa idean kesämeikkiin, että voisin yrittää tehdä niillä kaikilla värikkäillä kynillä semmoiset ”papukaijarajaukset” 😀

Noissa Yves Rocherin Botanical Color eye pencil-rajauskynissä on erittäin hyvä pigmentti, pysyvyys ja levittyvyys. Lisäksi kivat sävyt. Tuo pinkki löytyypi täältä. YR:llä on nyt muuten kaikki meikit -20% alessa.

Näissä meikkituotteissa nyt ei sinänsä varmaan ole montaakaan uutta juttua.. Siis teillekään. Melkeinpä kaikki siis pitkäaikaisia lemppareita. Tuon essencen valko-pinkin ripsarin (tämä on se taivuttava, löytyy täältä) olen todennut hyväksi sen valko-oranssin ohella, tuo siis enemmän kaarevuutta. En jotenkin vieläkään ole päässyt yli noista alle 4e ripsareista.

Kesän tullen tuo Biothermin CC-geelivoide pääsee taas päivittäiseen käyttöön ja olen ehkä sata kertaa maininnutkin, että se on sävyttävistä päivävoiteista yksi lemppareista ja varsinkin kesällä ihanan kevyt.

Jos etsii todellista budjettituotetta highligterista niin tuo essencen Light up your face on semmoinen. Antaa siis kivaa hehkua kasvoille ja paletista löytyy kolmea eri korostusväriä, jotka on tarkoitettu käytettäväksi eri puolille kasvoja. Itse tosin pyrin tuon kanssa hillittyyn menoon, ettei kasvoista tule liian glitteriset kun sutii sinne tänne. Mutta siis samoihin paikkoihin käytän tuota kun niitä Lumenen hehkutippojakin, eli poskiluun ylle, ylähuulen ylle ja kulmaluulle. Palettia myy ainakin Pretty.fi (täällä) hintaan 4,99e.

Tässä tosiaan se edellisellä videollakin vilahtanut ikuinen lemppari-luomiväri. Rakastan siis kultaisia ja semmoisia helmiäisen beigejä luomivärejä, tuovat jotenkin niin freessin ilmeen! Kuten saattaa huomata, niin juuri tuo kultainen on ollut melko ahkerassa käytössä. Tuon lisäksi ikuinen lemppari on Make up storen Muffin-sävy.

Ja nyt kun oli kerta kauneusjutuista puhe niin ilmoittaisin, että Bette Boxin hinta nousee 16,90 eurosta 18,90 euroon toukokuussa. Jos tilauksen tekee vielä lähiviikkoina niin saa boksin vielä vanhaan hintaan. Eli siis jos on sitä tuumaillut, niin kannattaa pistää tilaukseen nyt. Tilaus Bette Boxin sivuilta täältä 🙂

Ajattelin nyt viikonloppuna kirjoitella tänne kuulumisia pitkästä aikaa, koko viikko on ollut jotenkin tosi kiireinen eikä ole riittänyt aika millekään ylimääräisille jutuille. Eilen olikin ensimmäinen päivä ehkä pariin kuukauteen kun en julkaissut postausta!

Sisältää kaupallisia linkkejä. essencen ja Lumenen tuotteet saatu.

2 vastausta artikkeliin “Pinkit rajaukset”

  1. Vau! Täytyykin itse kokeilla myös pinkkiä rajausta sitten, kun kasvot saa enemmän väriä. Näyttää tosi kivalle! Turkoosia, vihreää ja sinistä olen käyttänyt, mutta nuo muut kirkkaat värit ovat jääneet kokeilematta. Kiitos siis ideasta 🙂 Ja hyvää vappua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.