Kevään kauneimmat kuoret puhelimeen + alekoodi

Mulla oli jo pitkään tarkoitus hommata puhelimelle kunnon kuoret, kunnes sain yhteistyön merkeissä valita mieluisat kuoret Ideal of Swedenin valikoimista. Ja rakastuinkin heti ensisilmäyksellä! Nuo kuoret eivät nimittäin ole ainoastaan suojakuoria, vaan nimenomaan tyylikkäitä asusteita 🙂

Niille keille merkki ei ennestään ole tuttu, niin kerrotaanpa vähän yrityksestä! Kyseessä on nimensä mukaisesti siis ruotsalainen vuonna 2013 perustettu yritys, jonka ideana on tarjota innovatiivisia ja ennen kaikkea tyylikkäitä asusteita puhelimille. Iphonen lisäksi kuoria löytyy myös Samsung Galaxylle. Valikoimassa on myös tuotteita tableteille, wallet caseja sekä näyttösuojia.

Olen ollut tästä yhteistyöstä aivan superinnoissani. Kun hommasin viime syksynä iPhone 7:an, oli oikeasti vaikeuksia alkuun löytää kivoja kuoria ja olinkin pitkään ilman mitään, koska en halunnut laittaa rahojani semmoisiin joista en oikeasti tykkää. Näitä Ideal of Swedenin kuoria olisin kyllä ehdottomasti tilannut ilman blogiyhteistyötäkin! Ja toivottavasti postauksen alekoodista on jollekulle teistä myös iloa! 🙂

Nämä Moroccan Zellige-kuoret ovat kesäksi täydelliset! Siis aivan ihanat! Kuoret toimitetaan tuommoisissa läpinäkyvissä koteloissa, jotka näkyvät parissa ekassa kuvassa ja pakko todeta, että laatu on näissä aivan erinomainen. Ehdottomasti siis positiivinen yllätys kaikin puolin 🙂

Marokko-henkiset kuoret siis löytyvät täältä. Näitä on myöskin valikoimissa erilaisia. Nämä ovat kevään uutuudet ja valikoituivat siksi, että rakastan turkoosia ja muutenkin tuota boheemia tyyliä.

Toisina kuorina valitsin nämä Ocean Marble-kuoret, jotka myöskin ovat aivan mielettömät. Näitä marmorikuoria itseasiassa löytyy tuolta monia erilaisia, joten kannattaa kurkata koko valikoma! Ocean Marblet löytyvät täältä.

Tähän asti mulla siis oli puhelimessa tilapäisesti eBaystä tilatut pilipalikuoret ja nämä ovat kyllä täysin eri kastia, huhhei! Jos puhelin kaipaa uusia kuoria niin suosittelen todella lämpimästi näitä 🙂

En oikein osaa päättää kummat näistä kaksista kuorista ovat enemmän mieleen, koska ovat niin erilaisia ja molemmat aivan ihania!

 Sain teille jakoon siis myös alekoodia! Koodi iines antaa koko Ideal of Swedenin valikoimista -20% alennuksen ja on voimassa 10.5 saakka.

Pääset shoppailemaan valikoimaa tästä!


 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Kevään kauneimmat kuoret puhelimeen + alekoodi”

  1. Aivan tosi kaunis tuo Marokko- tyylinen? Kivaa vapunaikaa teidän perheelle ?

  2. Eikös teidän poika täyty kohtapuolin jo yhden vuoden? Mitä ajatuksia vauvavuoden ”päättyminen” ja leikki-iän alkaminen herättää =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.