YR äitienpäivän kamppis ♥ Osta 2, maksa 1

En ole ehtinyt tällä viikolla vinkata teille Yves Rocherin kamppiksesta, joka on käynnissä vielä viikonlopun yli tämän postauksen alekoodilla. Perinteinen ”valinnainen tuote tilaajalahjaksi”-tarjous on siis tehnyt paluun ja ensimmäisenä ostoskoriin klikattu tuote lähtee siis kaupanpäällisenä. Hyvä mahis hamstrata jemmaan esimerkiksi aurinkotuotteita kesäksi tai muuta ihonhoidon juttuja 🙂

Kuoriva suihkugeeli täältä. Hydra Vegetal-lempparivoiteeni täältä. Aurinkovoide SK 30 vartalolle ja kasvoille täältä. Monoi-kuivaöljy aurinkoon täältä. Runsaspigmenttinen Grand rouge-huulipuna täältä.

Tarjous on siis voimassa 15.5 saakka ja sisältää kaikkea, paitsi ylläolevan kuvan ehtojen poisluetut tuotteet. Itse edelleen suosittelen vahvasti suihkutuotteita, aurinkosuojia tai itseruskettavia! Edotonta vastinetta rahoille 🙂

Koodi etuun on siis SUMMER17

Yves Rocherille pääset tästä!

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.