Pihin naisen ”Acne Pistolsit”

Muistatte varmasti mainitani Acnen Pistolseista, jotka ovat olleet ostoslistalla ikuisuuden.. Tai siis ylinpäänsä sillä ostoslistalla ovat olleet arkeen sopivat nilkkurit, joissa olisi korkoa, mutta maltillisesti. Semmoiset siis, joilla saa hieman ryhtiä, mutta kuitenkin helppo käppäillä esimerkiksi kaupungilla tai töissä. En ikinä saanut aikaiseksi virallisesti sovittelemaan niitä Pistolseja, joka on yksinkertaisesti syy, miksi tuo kyseinen hankinta junnasi.

Toinen syy on toki myös hinta, joka sai ensin tiirailemaan muita vaihtoehtoja. Hoitovapaalla ei ehkä ihan ensimmäisenä menisi ostamaan lähes 500 euron kenkiä tai käyttämään säästöjään moiseen. Nyt on kuitenkin uudet nilkkurit ostettu ja tässäpä esittelyä!

Miten musta tuntuu, että nykyään on jotenkin todella vaikea löytää kivoja kenkiä. Paitsi tennarit, niitä nyt löytää aina kivoja, mutta ehkä tuo nykypäivän tennarikeskeinen muoti on syynä siihen, ettei paljoakaan ole tullut muita katseltua. Mutta tietyissä tilanteissa ei voi tennareitakaan pistää jalkaan.. Nilkkuripulmaa ratkoessani löysin kuitenkin (taas) Sixtysevenin nilkkurit! Ja suluissa tuo taas, koska merkki on itseasiassa tuttu jo ennestäänkin. Muistin nimittäin, että mullahan on aiemminkin ollut merkin kiilapohjanilkkurit muutama vuosi taaksepäin ja olivatkin kyllä todella kovalla käytöllä aikanaan.

Malleja löytyy merkiltä reippaasti eri nahkassa ja korolla, itse siis tilasin nämä Sandra-mallia. Omani löysin Brandosilta, jossa on tosi laaja valikoima tätä merkkiä. Tilasin ne aikaisemmatkin muistaakseni sieltä. Nuo Brandosin sivut tosin ovat nykyään jotenkin todella raivostuttavat ja mielellään en tuolta yleensä mitään edes lähde etsimään 😀

Tässäpä siis nämä ”köyhän naisen Acnet” 😀 Muistuttavat nimittäin tyyliltään hurjasti niitä Pistolseja! En vielä ole päässyt käyttämään näitä kunnolla, mutta toivottavasti lähiaikoina. Varsin oivalliset perusnilkkurit arkeen, ainakin ne edelliset Sixtysevenin nilkkurini olivat todella kestävät ja hyvät jalassa ihan pitkänkin päivän ajan!

Seuraavana täytyykin bongailla jostain siistimmät, kesään passelit kengät ystäväni kolmekymppisille! Jos nyt vain edes hahmottaisi, että millaiset haluaa. Olen nykyään aivan pihalla esimerkiksi kenkien verkkokaupoista kun harvemmin on moneen vuoteen tullut ostettua muita kun niitä lenkkareita ja tennareita… Voin sitten vinkkailla teillekin, jos ja kun löydän ne uudet kesäkengät! 😀

Mitäs tuumaatte nilkkureista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.