Keskiviikon kuulumiset

Kivaa keskiviikkoa! Kotiuduin juuri keskustasta asioilta ja lounaalta. Olipas ihanaa päästä pitkästä aikaa kaupungille pyörimään ilman lastenvaunuja! Kävin maanantaina myös pitkästä aikaa bikramjoogassa ja eilen juoksemassa, noin muuten onkin sitten ollut tähän saakka melko tavanomainen viikko. Tähän väliin taisi tulla bikramista ainakin kolmen viikon paussi ja onhan se vähän aina haastavaa saada itsensä raahattua sinne pitkän tauon jälkeen. Eipä kyllä enää siinä vaiheessa harmita kun pääsee paikan päälle, mutta lähteminen kun on aina se vaikein.

Pakkohan tässä on yrittää pitää itsestään huolta jotenkin muutenkin kun sillä juoksemisella, se kun ei samalla tavalla aktivoi koko kropan lihaksia. Viimeaikoina on sali-innostuskin alkanut nostaa päätään tauon jälkeen ja saa nähdä jos sitä saisi kesällä aikaiseksi. Joogaa tai juoksua en siltikään aio lopettaa missään tapauksessa, vaan liikkua entistäkin monipuolisemmin 🙂

Mua vähän jänskää, että millainen kesä on edessä noin säiden puolesta. Tuo keli kun on viime aikoina ollut vähintäänkin arvelluttava. Toivon mukaan voisi lähiviikkoina vihdoinkin korkata flipflop-kauden, mikäs sen parempaa 😀 Tänään jätin vihdoin jo kaulaliinankin kotiin aamulla.. Aivan älytöntä, että juhannukseenkaan ei ole kun reilu kuukausi aikaa ja tuntuu jotenkin, että elettäisiin vielä jossain huhtikuun alussa.

Kun muistelen vuosi taaksepäin toukokuuta ja juuri kuun loppua kun poika oli syntymäisillään, niin nautittiin kunnon lämpöaallosta. Muistan kuinka hiestä märkänä olin synnytyksen jälkeen ne yöt Kätilöopistolla ja iltaisin haukkailin happea huoneen ikkunan raosta kun en uskaltanut vauvan vilustumisen pelossa kunnolla tuulettaa.

Tuntuu hassulta miettiä, että siitä on pian jo vuosi aikaa! Tuntuu kuin kaikki olisi tapahtunut vasta eilispäivänä. Vauvavuosi on siis jo aivan pian ohi ja tietyllä tapaa se tuntuu kovin haikealta. Tietysti oma vauva on ikuisesti oma vauva ja vauvaksi kutsun tätä pörröpäätä todennäköisesti vielä pitkään 😀

Voisin kai tähän väliin kertoa jotain unikoulun toisesta yöstä, joka meni jo huomattavasti paremmin. Poika nukahti melko ongelmitta illalla, huomattiin nimittäin, että avaintekijä on odottaa, että vauva on jo valmiiksi todella väsynyt ja vasta sitten siirtyä nukutuspuuhiin makkariin. Eilen nukahtamiseen taisi mennä ehkä alle 10min, tosin heräilyitä oli yön aikana kuulemma ehkä 6 (sama määrä siis suunnilleen mitä mun kanssa on heräillyt), mutta nyt on alkanut tassutus tepsiä!

Alkuunhan napero ei rauhoittunut silittelyihin tai tassutteluun kertakaikkiaan yhtään, niillä ei siis ollut juurikaan vaikutusta. Ainut hiljentäjä oli se, että otti tämän syliin ja hyssytteli. Nyt kuulemma nukahtaa yöllä uudelleen nopeasti juuri tassuttelemalla. Eli todella hyviä uutisia siis! Eiköhän se tästä vielä 🙂 Raportoin vielä sitten lopputulemaa, kunhan tässä kokeillaan vielä muutama yö. Siihen saakka nukun itse vielä alakerran huoneessa. Viime yö menikin jo itseasiassa pitkästä aikaa melko sikeästi nukkuen!

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun! Kävin viime viikolla tosiaan kurkkaamassa tulevan kesän ja syksyn uutuuksia kosmetiikan, sekä hiustuotteiden saralla KC Professionalin pressipäivillä. Varsinkin hiusjutuissa oli muutama tuote, joka teitäkin varmasti kiinnostaa ja ajattelinkin nyt lähiviikkoina esitellä kiinnostavimpia tuotteita. Tässä kuvassa siis Guerlainin uutuuksia, ette tiedä miten kuolasin noita! Aivan ihania! 🙂

Eräs tulevista uutuuksista on Joicon Blonde Life-sarja, josta ehdinkin jo vinkkailla Instan puolella. Sarja ei siis ole vielä myynnissä, mutta odotan tätä superinnolla. Tuntuu, että tämä voisi olla tuotesarja, jota olen etsinytkin ja kuulemma erityisen hyvä juuri hennolle blonditukalle. Tämä vaaleiden hiusten sarja nimittäin lupaa hoitaa hiusta reippaasti ja kuulemma aivan hurjan kiillon, mutta silti hiuksia latistamatta! Voikin siis olla ratkaisu niille blondeille, jotka etsivät hoitavia tuotteita, mutta ehkä karsastavat niitä juuri sen ”länätukka”-efektin vuoksi. Itse siis ainakin kuulun niihin ja näitä on kokeiltava syksyllä!!

Palataan! Nyt leikkimään pikkuisen kanssa 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.