Kevyttä harmaata tukkaan koti-spassa!

Mainostinkin jo viime viikolla uutta sävyä tukassa ja lupasin myöhemmin tuote-esittelyä täällä. Nyt olisikin siis taas hiusjuttujen vuoro! Ette ensinnäkään edes tahdo kuulla, että poden taas kerran hiuskriisiä.. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat ne viime syksynä hormoneiden vuoksi pudonneet hiukset, jotka nyt alkavat olla semmoisia ärsyttäviä huituloita. En ymmärrä miksi ne pompsahtivat heti esiin kun vaalensin tukan! Tyvikasvu oli aiemmin juuuri niiden mittainen (eli se reilun puolen vuoden) ja jotenkin ne naamioituivat sinne sopivasti, pätkiin kiinnitti huomion vaan erikseen syynätessä. No, kasvavatpahan ainakin takaisin..

Jotenkin musta tuntuu, että myös latva on viime kuukausina katkeillut tai sitten vaan jotenkin kuvittelen. Nyt onkin tarkoitus ottaa maksimaaliset kosteuttavat ja hoitavat tuotteet käyttöön, kannattaa lähiviikkoina pysyä täällä kuulolla 🙂 Varmuuden vuoksi alan taas lortaamaan Planturilla, jospa jotenkin nopeuttaisi noiden huituloiden kasvua. Oikeasti, kuinka paljon helpompaa elämäni olisi, jossei olisi näitä ihme hiusongelmia. Tiedän kyllä, että elämässä on kyllä suurempiakin asioita,  mutta se joka on käynyt läpi ihan todellista hiustenlähtöä, tietää kyllä mitä tarkoitan. Heti jos harjasta löytyy vähän enemmän hiuksia, alkaa se panikointi, että taasko?!

Mullahan lähti pari vuotta sitten aikalailla 70% tukasta ja niitähän siis kasvatellaan edelleen.. Jos olisin laittanut hiukset ponnarille, olisi se ollut about pikkurillin paksuinen. Hiustenlähtö kun ei ole mikään lyhyt piina, vaan niitä hiuksia joutuu kasvattelemaan vuositolkulla takaisin. Tasaisen pitkästä omasta tukasta siis vain edellen haaveillen.. Oikeasti, olkaa kiitollisia hiuksistanne! Ainakin itse toivon, että omat hiusongelmani olisivat tässä, tuon synnytyksen jälkeisen hiustenlähdön jälkeen, joka siis oli tuo edellisin.

Tukkaa on lähtenyt ropisten siitä saakka kun lopetin e-pillerit (josta siis jo about 4v aikaa..) ja jos nämä ongelmat jatkuvat edelleen (koska tästä eteenpäin ei ainakaan voi syyttää sitä synnytystäkään enää), niin seuraavana suunnitelmissa marssia ihotautilääkärin puheille. On tukkani mennyt huomattavasti parempaan suuntaan tässä parin vuoden aikana niiden pahimpien sulkasatojen jälkeen pari vuotta sitten, mutta lähtihän sitä tukkaa kyllä raskaanakin, vaikkei muka pitäisi. Kilpirauhasarvothan kävin mittaamassa joulukuussa muiden oireiden vuoksi, mutta olivat kuulemma normaalin rajoissa. Nyt pitäisi itseasiassa mennä niiden vuoksi kontrolliin, mutta siis hiusasiaa eivät selittäisi.

Tarkoitukseni ei todellakaan ollut puhua hiustenlähdöstä, vaan tuosta sävystä! Kuvat eivät ehkä anna aivan todellista sävyä näistä, mutta sävytin tukkaan kevyen harmaan granny hairin. Äitinikin ihmetteli, että onko tukka nyt muka tarkoituksella harmaa 😀 Joo, on se! Hurahdin viime syksynä sävyttäviin naamioihin ja olin siis ehkä maapallon viimeinen ihminen, joka ne löysi.

Käytössä on ollut aiemmin KC:ltä Pearl-sävyn Color mask ja Biozelliltä vastaava Silver. Molemmat ovat hyviä, mutta juurikaan en ole huomannut eroa Biozellin hopeahoitoaineen ja sävytteen/naamion välillä. KC:n Pearl on ollut siis tujumpaa kamaa siihen Biozellin vastaavaan verrattuna, mutta päivittäiseen käyttöön ovat Biozellin hopeashampoo ja saman sarjan hoitis ihania!

Kävin viime viikolla KC Professionalin pressipäivillä ja siellä tulikin puheeksi juuri vaaleiden hiusten tuotteet. Minulle suositeltiin tuota Platin-sävyä KC:n naamiosta, se juuri antaa kevyen harmaaseen taittuvan sävyn. Olin kuullut, että nuo Color Mask-shampoot ovat todella tujuja, joten semmoinenkin lähti nyt siis testaukseen uudessa sävyssä. Olin tämän kanssa todella varovainen, mutta seuraavan kerran kokeilen varmasti vielä pidemmällä vaikutusajalla 🙂

Sanoisinko, että paras tulos sävyttävistä tuotteista tulee todella kirkkaan vaaleaan hiukseen. Mikä näissä on ihanaa, on nimittäin se kuinka tuo naamio samalla hoitaa hiusta! Tukka on mielettömän pehmeä naamion jälkeen! Itse taisin antaa sävytteen vaikuttaa tukassa noin 10-15min, sitä ennen annoin shampoon vaikuttaa muutaman minuutin. Loppupeleissä en kyllä tiedä kumpi näistä oli se tehokkaampi, tuo shampoohan on väriltään mudanharmaata ja naamio taas enemmän ehkä harmahtavaan lilaan taittuva. Itse tykkäsin tästä kyllä hurjasti! Sävy on tukassa juurikin kylmä tuhkamainen platinanvaalea.

Pressipäiviltä lähti mukaan myös Iberon uusi harja. Jos on etsinnässä uusi hiusharja, niin tämä voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Harja on äärimmäisen jämäkkä, lyhyemmät luonnonharjakset silottavat tukkaa kun taas pidemmät harjakset selvittävät takkuja. Nuo uudet harjat ovat bambuvarsillaan myös eko-ystävällisiä 🙂

Onko joku muukin tykästynyt tuohon Platinum-sävytteeseen? Vai oletteko sävyttäneet harmaata jollain muulla tuotteella?

 

Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta.

6 vastausta artikkeliin “Kevyttä harmaata tukkaan koti-spassa!”

  1. Mulla on käytössä nimenomaan toi platinum ja oon tykänny kauheesti! Kivasti pysyy latva harmahtavana, eikä kellastu! 🙂

    Tuli tosta hiustenlähdöstä mieleen (en kuollaksenikaan muista että puhuttiinko tästä silloin samalla, kun puhuttiin noista kilpparihommistakin :’D todnäk puhuttiin, mut oon niin homepää hahah) että oliko sulla katsottu veren varastorauta (ferritiini)? Mulla tyhjät rautavarastot sai tukan tippumaan päästä.

    1. Joo toi on kyllä kiva löytö! Ja yllättävän tuju tuo shampoo 🙂 Multa otettiin silloin se varastorauta ja oli silloin ok, tosin voihan tilanne aina muuttua kun onhan tästä aikaa.. Täytyy mennä taas labroihin :/

  2. Kuulostaa niin tutulta tuo sinun tarinasi hiuskadosta 🙁 Mulla oli hiukset todella huonossa kunnossa kolme vuotta sitten. Kuivat ja todella ohuet. Sain ne pikkuhiljaa ”paranemaan” kun lopetin värjäykset ja söin monipuolisesti, mutta raskausaikana hiukset rupesivat lähtemään uudestaan. Nyt kun imetän niin tippuu entistä enemmän. Jos laitan tukan ponnarille on se valehtelematta pikkurillin paksuinen…

    1. Se on kyllä ahdistavaa 🙁 Vasta jälkeenpäin tajuaa, että onpas ollut silloin ohut tukka! Tsemppiä hurjasti kasvatusprojektiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.