Ripsijuttuja + tuotevinkki!

Tiedätte varsin hyvin, että olen ripsivärien suhteen erittäin vaativa. Käytän useimmiten niitä tiettyjä hyviksi havaittuja, ripsipettymys on nimittäin ärsyttävin asia, mitä voi tulla eteen kesken meikin. Tai siis tiedättekö kun on muuten meikki jo mallillaan ja ripsistä tuleekin katastrofi! 😀 Usein tiedän jo ennakkoon pelkkään harjaan katsomalla, mikä on huono ripsiväri ja missä taas on potentiaalia.

Tosin viimeisimmät hyvät ripsarilöydöt ovat olleet todellisia yllättäjiä, niin hinnan kun merkinkin puolesta. Yksi niistä on aiemminkin hehkuttamani Yves Rocherin Vertige Longeur, jonka todella ohuen harjan perusteella en olisi odottanut liikoja. Väärässä olin, nimittäin tuote kiilasi ehdottomasti lemppari-ripsareideni joukkoon.

Suurin kriteeri ripsivärissä omalla kohdallani on semmoinen koostumus massassa, joka ei kuivu liian nopeasti vaan ripsiä saa työstettyä hetken aikaa. Liian kuivilla tai vetisillä massoilla tulee helposti semmoinen tihrutulos, joten optimaalinen koostumus on tosiaankin se avainjuttu! Samoin myös huolellinen levitys ja kerrostaminen, sillä optimallisella massalla kun ei tule myöskään suttuista tulosta kun massa pysyy hetken ”aktiivisena”. Esimerkiksi tällä YR:n ripsarilla massaa tulee kerrallaan sopiva määrä, ihan muutamalla vedolla ei kylläkään pärjää jos haluaa täydellisen tuloksen.

Taivutan ripsiä usein painamalla levitysvaiheessa harjalla taaksepäin samalla kun levitän ripsiväriä. Tuolloin väri ikäänkuin kuivuu kaarevaksi, ilman taivutinta. Yksi vinkki pitkän näköisiin ripsiin on lopuksi ”koukkaista” harjalla ripsien takaa pituuksista (eli tavallaan harjata ”takaapäin” ripsiä kohti pituuksia :D), jolloin saa väriä tarttumaan hyvin myös ihan noihin kärkiin. Tekee nimittäin huomattavan eron kun väriä on oikeasti koko ripsessä!

Juuri tässä Vertige Longeurissa hyviä puolia on myös pysyvyys. Se ei nimittäin varise tai leviä, mutta lähtee silti helposti pestessä pois. Eipä oikein ole huonoa sanottavaa. Tämähän on pidentävä ripsiväri ja usein monet pidentävät ripsarit eivät juurikaan anna muuten runsautta ripsiin. Siksi ennemmin valitsen tuuheuttavan ja pidentävän tuotteen välillä sen tuuheuttavan. Tämä kuitenkin antaa kivasti myös runsautta, joten ehdottomasti kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Halusin vinkkailla teille taas tästä ripsiväristä, koska se on kesäkuun loppuun asti YR:n kamppiksessa hintaan 9,90e (norm 17,90e) ja hinta sisältää postikulutkin! Tämä on voittanut Ruotsissa useita kauneusalan palkintoja, joten enpä taida olla ainut, joka on ihastunut 🙂

Ripsari on tarjouksessa ainoastaan YR:n erillisellä kampanjasivulla, eli ei ole tilattavissa YR:n omien sivujen kautta. Tilaus tapahtuu yksinkertaisesti täyttämällä tiedot kampanjasivun lomakkeelle!

Tilaussivu löytyypi täältä täältä!

 

Eli jos etsinnässä on uusi pidentävä ripsari hyvillä ominaisuuksilla, tässä on yksi vaihtoehto!

Tuote saatu ja postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

7 vastausta artikkeliin “Ripsijuttuja + tuotevinkki!”

  1. Oon huomannut, että sä oot kyllä vuosien varrella osoittautunut sellaiseksi ripsariguruksi, että luotan sun valintoihin täysin! 😀 tiiätkö kun meet ostamaa vaikka jotain kosmetiikkaa ja myyjä on niin hyvä ja vakuuttava, että saa sut ostamaan vaikka mitä uutta ja innosta tarpoen lähdet itsevarmana kohti kotia, koska näiden tuotteiden on pakko olla huippuja 😀 niin sä olet semmonen ripsarimyyjä haha! Eli taitaa lähteä tilaukseen tämä.

    1. Haha, no mutta tietty makujakin on eri ja joku saattaa tykätä ihan erilaisesta ripsarista kun minä itse 🙂 Mulla olisi ainakin sydän mukana hommassa jos ripsimyyjäksi lähtisin!! 😀 Toivottavasti myös tykkäät tästä!

  2. Täysin samaa mieltä Maisan kanssa! Olet todellinen ripsariguru, sun vinkkien avulla löytyneet parhaat ripsarit, joten nyt lähti tämäkin tilaukseen. ?

  3. Tilasin, koska itsekin pidän sua ripsareiden tuntijana monen vuoden blogisi seuraamisen jälkeen ja itselläsi on kyllä kauniit ripset aina. Tämä oli kuitenkin vähän pettymys ja taidan jatkaa vanhan ripsarini käyttämistä 🙁

    1. Voiei, olipa harmi kuulla!! :/ Itse tykkään tästä hurjasti ja saa huomattavasti enemmän pituutta ja näyttävyyttä moniin muihin verrattuna, kun se pieni harja tavoittaa helposti ihan kaikki pienimmätkin ripset. Ovathan ripsiväritkin melko ”makuasia”, monet eivät esimerkiksi tykkää yhtään Sensain volumisoivasta kun taas omasta mielestäni on super!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.