Kesän kolme suosikkituotetta

Kesä on viimeinkin täällä ja sehän meinaa sitä, että myös Yves Rocherin Monoi-tuotteet tekevät paluun. Itselläni Monoin tuoksu kuuluu ehdottomasti kesään ja kesäjutut onkin jo tullut kaivettua kaapeista esille aurinkovoiteiden ja öljyjen muodossa. Tuo tuoksu on myös sen vuoksi itselläni lähellä sydäntä, että se tuo mieleen lukuisia kesämuistoja vuosien varrelta. Noin muuten en ehkä niinkään ole kovin hajustettujen tuotteiden perään, mutta tämä on kyllä ehdoton poikkeus. YR:llä on taas tullut uusi kampanja Monoi-setistä, tällä kertaa tämä kuvien kolmen tuotteen setti.

Tämän kesän Monoi-setti sisältää seuraavat kolme tuotetta:

 

Lagoon Hair & Body wash. Raikas suihkushampoo pesee koko vartalon rantapäivän jälkeen. Tuote jättää vartalon ja hiukset ihanan tuoksuisiksi.

Monoi Eau de Toilette. Gardeniaa ja vaniljaa sisältävä aistillinen tuoksu.

Precious Monoi dry oil. Ylellisen kullanhohtoinen, ravitseva kuivaöljy antaa iholle ja hiuksille lämmintä kullanhohdetta tuntumatta rasvaiselta.

Kaikki nämä kolme tuotetta ovat itselleni tuttuja jo vuosien ajalta ja ehdottomia kesäsuosikkeja! Viime kesänähän tituleerasin tuon Monoi-hajuveden ihanimmaksi kesätuoksuksi ikinä! Varsinkin siis jos juuri tuon Monoi-öljyn tuoksu on mieleen. En tainnut muita tuoksuja koko viime kesänä käyttääkään. Nyt olisi taas viimeistään aika kaivaa tämä kaapista 🙂

Tuota kuivaöljyä olen käyttänyt myös jo vuosikaudet. Sillä on myös näppärä sipaista ruskettuneille kesäsäärille (tai hiuksiin!) hieman kullanhohdetta illan rientoihin! Eli toimii hyvin myös muuhun kun auringonottoon. Toki se myös maksimoi tehokkaasti rusketusta (aurinkosuojan päällä) auringossa käytettynä.

Tämä Summer must haves-setti on nyt myynnissä kampanjahintaan 19,90 e (norm. 37,30e). Hinta sisältää myös postikulut! Tilaus tapahtuu jälleen kerran yksinkertaisesti täyttämällä yhteystiedot tänne kampanjasivulle. Setti on myynnissä ainoastaan tuolla erillisellä kampanjasivulla. Kampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Setin tilaus tapahtuu tilauslomakkeelta täältä!

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ja postauksen tuotteet saatu.

2 vastausta artikkeliin “Kesän kolme suosikkituotetta”

  1. Heippa, mie tilasin tän pakettitarjouksen tuon lomakkeen kautta viime viikonloppuna. Mitään vahvistuksia, sähköposteja, viestejä tai kirjeitä en ole saanut pakettia koskien:/ kauankohan paketilla kestää tulla? Ei sillä että näillä keleillä niille mitään käyttöä olisi, mutta ihmetyttää että miten ei mitään tietoa lähetetä 🙂

    1. Vitsi! En kyllä osaa varmaksi sanoa, mutta veikkaisin että parin viikon kuluessa tulee! Samassahan tulee tosiaan kai käsittääkseni myös se lasku. Olen siinä käsityksessä, ettei näistä tule erillistä vahvistusta kun ovat tavallaan ”kuponkitilauksia” 🙂 Toivottavasti tulisi mahdollisimman pian!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.