Kosteutta ja hoitoa hiuksille kohtuuhintaan

Sain joitain viikkoja taaksepäin KC Professionalin PR-päivillä muutamia kiinnostavia tuotevinkkejä hiuksille ja lupasin kertoa niistä täälläkin. Eräät tuotteet,  josta sain vahvan suosituksen juuri omalle vaalennetulle (ja ennen kaikkea kuivalle) hiukselleni, olivat Four Reasonsin uudet Ultra Moisture-tuotteet.

Tuotesarja nimittäin runsaan kosteutuksen lisäksi myös rakennepaikkaa ja palauttaa hiusten kiillon, usein kun tuote on joko tai, kosteuttava tai rakennepaikkaava. Esimerkiksi juuri paljon vaalennettu hauras hius kun tarvitsee kumpaakin näistä tehoista.

Itselleni Four Reasons on ennestään merkkinä tuttu, mutta en ole aikaisemmin testannut mitään sarjan tuotteita. Hinnallaanhan nuo eivät ole pilattuja, vaikka kyseessä onkin kampaamosarja. Tuotteet maksavat kappaleelta reilun kympin luokkaa ja ovat myynnissä esimerkiksi Sokosten kampaamo-osastoilla.

Tuon shampoon koostumus on todella ihana! Jotenkin kermainen ja vaahtoaa todella hyvin tukkaan. Ainakin puhdistaa siis tehokkaasti. Hoitoaine on koostumukseltaan melko kevyt, ehkä semmoinen emulsiomainen, mutta kuitenkin kosteuttaa. Päivittäiseen pesuun siis oivallinen, eikä hiukset menneet erityisemmin päätä myöten, vaikka aika reippaasti tuolla lotrasinkin.

Jos haluaa enemmän tehoa, niin sarjasta löytyy tuo naamio, jonka annetaan vaikuttaa päässä 5-10min. Myös naamion koostumus oli loppupeleissä melko kevyt, mutta tukka oli kuitenkin hoidetun oloinen. Föönasin hiukset naamion jälkeen, mutten ainakaan huomannut, että se olisi tuonut mitään länä-efektiä!

Tuoksu on näissä melko neutraali tai sihen ei erityisemmin kiinnitä mitään huomiota. Ei siis hyvä, eikä paha tuoksu. Selvästi tuoksu ei siis ole ollut tämän kehittämisessä fokuksessa. Tukka on näiden jälkeen todella ilmava ja pehmeä! Varsin oiva tuotetrio siis, jos etsii kosteuttavaa ja rakennepaikkaavaa sarjaa kohtuuhintaan.

Hinnalla ei näitä ole todellakaan pilattu kun putelin hinta pyörii noin kympissä. Hyvä valinta siis edullista, mutta kuitenkin kampaamolaatuista tuotesarjaa etsivälle. Ja ennen kaikkea muille kuivahiuksisille superblondeille! 😀

Tuotteet saatu maahantuojalta.

6 vastausta artikkeliin “Kosteutta ja hoitoa hiuksille kohtuuhintaan”

  1. Mulle Four Reasons on tuttu ihan käyttökokemuksena. Olen käyttänyt punaista (värjätyt hiukset), vihreää (rakennepaikkaava) ja keltaista sarjaa. Valitettavasti en kyllä enää muista, millaisille hiuksille tuo keltainen sarja on tarkoitettu… Ei ainakaan minun vaikeille kutreilleni, koska hiukset tuntuivat heti likaisilta. :/

    1. Googlasin sen keltaisen, se on joku hiuspohjaa ravitseva! Ehkä se jotenkin sitten ei pese niin tehokkaasti kun pyrkii hoitamaan päänahkaa? 🙂

    1. No eihän sitä oikeasti kyllä suositeltaisi, mutta itse käytän aina 😀 Enemmänkin ehkä muuttuu pidennys semmoiseksi karheammaksi, mutta itse toisaalta tykkään semmoisesta.

  2. Siis mä just mietin yks päivä, että miten mun tukka on nykyään näin kuiva ja kamala 😀 ei oo ennen ollu. Takkuuntuvaa sorttia se on ollut kyllä aina, mut nyt tän kuivuuden myötä mennään jo ihan uusiin ulottuvuuksiin takkujenkin suhteen. Täytyy siis testata ehdottomasti nuo tuotteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.