Oval brush – missä olet ollut?!

Olen nykyään ihan koukussa kaikkiin meikkiharjoihin! Ennen Beautyblenderiin tutustumista levitin kaikki meikkipohjan tuotteet sormin, sitten BB:n jälkeen ajauduin taas vaivihkaa näihin kaikkiin erilaisiin harjasysteemeihin. Pitkä matka on tultu siitä sormilevityksestä.. Tietysti sekin kyllä menettelee, mutta harjoilla saa kyllä huomattavasti paremman tuloksen. Harjakset nimittäin ikäänkuin ajavat sen meikin tasaisesti ihoon sen sijaan, että huljuttelisi sen vaan sormin nopeasti iholle.

Eräs tuote josta olin erityisen innoissani on tämä postauksen Iberon ovaali- meikkiharja, jota ehdin jo instan storiesissa ja snapissä viime viikolla hehkutta. Kuinka voinkaan tykätä meikkiharjasta!! Oval brushejahan on vilissyt markkinoilla jo jonkin aikaa ja itsekin olen moista himoinnut sen jälkeen kun olen noita nähnyt lukuisissa meikkivideoissa ja somessa.

Vastaavanlaisiahan löytyy useilta merkeiltä, joten en osaa sanoa millaisia merkkikohtaisia eroja näissä on ja miten muut eroavat siitä ”alkuperäisestä ovaaliharjasta” mistä kaikki hypetys lähti, mutta on tämä ainakin hyvä. Harjan kahva on jykevä ja sopii hyvin käteen. Lyhyt ja todella tiivis harja ei ime itseensä meikkiä, jonka vuoksi tuotetta ei mene hukkaankaan. Yleisestihän tämmöisiä löytyy eri kokoja vähän eri tarkoituksiin ja mieltymyksiin, mutta itse olen hyvin pärjännyt tällä yhdellä koolla.

Miksi itse tykkään tästä erityisesti, on tuo muoto jonka ansiosta esimerkiksi peitevoiden levitys silmien alle onnistuu loistavasti. Olen aikaisemmin tykännyt myös pidempiharjaisista meikkisiveltimistä, mutta ero tämän ja niiden erolla on huima! Pidempiharjaksisten siveltimien harjakset kun tavallaan ”huljuvat” levittäessä, tämä tiivis harja taas pysyy aloillaan ja levittää meikin täydellisesti. Toisaalta, tällä ehkä joutuu enemmän tekemään töitä kun isomman aluen nopea levitys ei onnistu samalla tavalla.

Itselläkin oli hieman totuttelemista kun koko kasvot joutuu käymään ihan eri tavoin tarkasti alue kerrallaan läpi kun ennen olin tottunut, että tulee valmista nopeasti parilla sutaisulla. Tulos on kuitenkin huolellisempi! Erityisesti tykkään levittää peiteineet tuolla. Aivan erilainen, vähän blurrattu lopputulos kun muilla levitysvälineillä. En oikein osaa tätä muulla tavoin kuvailla, harja täytyy melkein kokea!

Ovaalisiveltimellä (en osaa päättää onko tämä harja vai sivellin :D) pitäisi onnistua näppärästi myös contourit, en tosin itse ole vielä siihen tarkoitukseen testannut kun en contoureista sen koommin välitä. Täytyy kuitenkin kokeilla miten toimii aurinkopuuterin tai poskipunan levitykseen.

En oikein saanut googlettamalla selkoa, että onko kyseinen Iberon sivellin jo myynnissä, mutta jokatapauksessa kyseessä on uutuustuote. Kannattaa siis seuraavalla kerralla kurkkia vaikka ruokaostoksilla marketista, että löytyisikö tuota jo valikoimista 🙂

Ihan pro-meikkailijoillehan on myynnissä ovaaliharjojen ”full kitejä”, joista löytyy sopivan kokoiset harjat ihan joka tarkoitukseen siitä pohjasta aina luomiväriin ja huulimeikkiin. Esimerkiksi Elevan myy tätä rosekultaisen sävyistä HD Oval Brush-settiä, joka sisältää 10 erilaista harjaa.

Oletteko te testailleet jo ovaaliharjaa? Mitäs tykkäättekö vai ovatko muut vaihtoehdot parempia? 😀

 

Sisältää kaupallisen linkin.

4 vastausta artikkeliin “Oval brush – missä olet ollut?!”

  1. Mä ostin just toisen, pienemmän ovaalisiveltimen (kutsun niitä ite hammasharjasudeiksi…). Ekan tilasin Cocopandalta, joka oli vähän isompi kuin luulin, ja sitä olen käyttänyt juurikin aurinkopuuterille ym. Pienemmän ostin Saksasta muutamalla eurolla ja aikeena kokeilla sitä kanssa peiteaineen ja nestemäisen meikkivoiteen kanssa, en vain ole vielä päässyt kokeilemaan kun ei ole tullut meikattua niin kunnolla reissun jälkeen 😀

    1. Ooh! Mä muuten kokeilin eilen pistää aurinkopuuteria tuolla ja tuli kyllä hyvin! Tai siis pyyhkäisi semmoiset raidat poskipäille 😀 Pakko kyllä hommata joku toinenkin koko, tuota vois pitää hyvin just peiteaineen levitykseen ja yleiseen ja sitten ostaa isomman meikkipohjalle 🙂 Täytyy kurkata se Cocopanda!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.