Summer style inspo

Mulla on muutama juttu mielessä, joita olen etsinyt kesäksi, kuten kivat korolliset sandaalit. Jumpsuit tulikin juuri hommattua ja kesävaatteeksi se on kyllä kiva, tyylikkyyttä tietysti unohtamatta. En ole ehtinyt pitkään aikaan kunnolla haahuilemaan verkkokaupoissa, mutta tällä viikolla oli hetki aikaa selailla Zalandon valikoimaa. Keräilin kollaasiin kivoja kappaleita esimerkiksi niistä jumpsuiteista ja muista kesäjutuista!

Omaan silmääni kesätyylinä on kivoin hieman semmoinen boheemi. Ei nyt välttämättä täysin hippi, mutta pidän hapsuista ja kukkajutuista. Noin yleisestihän olen hulluna kaikkeen mustaan, mutta mustaakin asua saa kyllä kivasti piristettyä vaikkapa boheemeilla asusteilla tai väripilkuilla.

1.Musta pitkälahkeinen jumpsuit täältä 2. Musta-kultaiset aurinkolasit täältä 3. Mustat aurinkolasit täältä 4. Musta nahkalaukku hapsuilla (-30%) täältä 5. Chanel-tyylinen nahkalaukku täältä 6. Musta shortsihaalari täältä 7. Paksupohjaiset mokkatennarit Puma täältä 8. Perhoskoristeiset sandaalit täältä 9. Musta pitkälahkeinen jumpsuit täältä 10. Sininen kukkakuvioinen jumpsuit täältä

Tässä ekassa kollaasissa ihastuin erityisesti tuohon Minkoffin hapsulaukkuun ja Furlan aivan ihaniin perhoskoristeisiin sandaaleihin. Aivan ihanat! Olen ollut myös hurjan tyytyväinen noihin hankkimiini Puman platform-tennareihin ja onhan niistä tuo sininen värikin aivan ihana 🙂

1.laventelinsininen mekko hapsuilla täältä 2. Vaaleansiniset korkosandaalit täältä 3. Roosat korkosandaalit täältä 4. Söpöt roikkuvat hippikorvakorut täältä 5. Turkoost värikkäät korkosandaalit täältä 6. Vaalea mekko kukkaprintillä täältä 7.Sinilinssiset aurinkolasit täältä 8. Vaalealinssiset peililasiset aurinkolasit täältä 9. Vaaleansininen hippityylinen mekko täältä

Toinen juttu, joka on ollut ostoslistalla kesäksi jo ikuisuuden on joku”hippityylinen” kukka- tai pitsimekko. Vähän siis näiden kollaasien mekkojen tyyliin. Yhden off shoulder-mekon jo hommasinkin (se joka ristiäiskuvissa, tarkempaa asukuvaa tulossa!), mutta tuommoinen vielä vähän erilainen olisi vielä hakusessa. Jospa ne kesäkelitkin pikkuhiljaa tulisivat takaisin.. 😀

Iskikö joku näistä teihinkin?

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.Women Premium syksy 2016 468x60

Yksi vastaus artikkeliin “Summer style inspo”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.