Vaaleansininen kesäasu

Viime aikoina on ollut jotenkin juhlia vaikka millä mitalla ja varsinkin kolmekymppisiä! Nyt viimeksi lauantaina juhlittiin Jutan merihenkisiä synttäreitä ja voin kertoa, että vaikka muuten alkoholittomalla linjalla meninkin niin kyllä se yksi pieni lasillinen kuohuvaa aiheutti pienen päänsäryn 😀 Uskomatonta! Kerrankin (tai oikeastaan ekaa kertaa) oli tilanne ettei ollut mitään ”kotiintuloaikaa”, mutta havahduin kuitenkin körötteleväni taksilla kotiin klo 23 hujakoilla. Ei sitä jotenkin vaan enää osaa huidella tuolla myöhään, vaikka saisikin.

Pikkuisen synttäreillä päällä olleesta mekosta on kyselty hurjasti ja ajattelin esitellä tuon nyt ihan asun muodossa. Selasin taannoin nimittäin kohtalokkaaksi osoittautunutta H&M:n kuvastoa, josta löytyi ihan liikaa kaikkea kivaa! Osa jutuista tosin lähti palautukseen, mutta parin perusvaatteen ja chino-housujen lisäksi tilasin esimerkiksi tuon vaaleansinisen mekon. Kyseessä on siis tämä off shoulder-mekko. Viimeksi pelotti jo avata se Hennesin kuvasto, että mitä sieltä taas löytyykään, mutta selvittiin onneksi ilman mitään hömpötyksiä!

Ylimmän kuvan Puman tennareista olenkin jo jauhanut ja olivat hankintani kesätennareiksi. Noista korallin värisistä on koot lopussa melkein kaikkialta, mutta huomasin tänään selaillessa, että niistä on tullut uusi vaaleanpunainen sävy, jossa on kaikkia värejä vielä jäljellä plus muutamaa muuta kivaa värivaihtoehtoa! Jos kiinnostaa, niin löytyvät täältä! Ovat uutuudet, joten voi olla että nuokin myyvät pian loppuun. Ovat muuten samat kun nuo omani, paitsi eri väri ja satiininen tuo raita kyljessä. Voisin itse ehkä jopa tykätä enemmän noista vaaleanpunaisista. Myös vaaleaa, maastonvihreää ja mustaa on tullut samaa mallia.

Nyt ollaankin sitten tilanteessa, ettei näköpiirissä ihan hetkeen ole kenenkään synttäreitä tai muita juhlia. Muutaman kuukauden ajan oli varsinainen putki ystävien kolmekymppisiä ihan parin viikon välein, outoa kun ei tarvitse nyt miettiä lahjoja tai askarrella kortteja 😀

Sain kyselyä, että kuinka olen selvinnyt ilman imetysliivejä tuon mekon kanssa tai mitä tuolla alla on (:D). Olen jo aikapäiviä sitten luopunut imetysliiveistä ja kokenut pärjääväni hyvin myös ihan normirintsikoilla. Rasvaa on lähtenyt niin paljon, että vanhat rintsikatkin ovat vähän isoja, vaikka vielä imettääkin (siis siitä toisesta rinnasta :D). Ei siis ongelmaa sen suhteen, etteivät ne mahtuisi.

Tuntuu muutenkin, että se maito on nyt lähiaikoina vähentynyt tosi paljon. Vanhat olkaimettomat rintsikat siis menivät tuonne alle vallan mainiosti ja ovat muutenkin olleet lähiviikkoina aktiivisessa käytössä kesäasujen kanssa. Vaikken nykyään kovin usein tänne lätkikään asukuvia, niin Instaan kuitenkin edes vähän ahkerammin, kevään ja kesän myötä olen nimittäin taas pitkästä aikaa innostunut entiseen malliin pukeutumisenkin kanssa. Harmi vaan, että lähiviikkoihin on mahtunut niitä toppatakkikelejäkin 😀 Tällä viikolla kuitenkin luvattu jo lämpimämpää!

kuvat Jutta Hirsimäki

Mulla on toista päivää kurkku vähän karheana ja olen muutenkin jonkin asteen liikuntakiellossa luomen poiston tikkien kanssa kun hikoilua ei nyt suositella. Se meinaakin sitten kevennettyä treeniviikkoa tai siis oikeastaan lepoviikkoa, nukuin äsken päikkäritkin ekaa kertaa sitten viime kesän! Olipas kyllä ihanaa, vaikka nyt onkin aivan töttöröö 😀

Kivaa maanantaita teille!

 

Osa linkeistä kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.