Kodin sisustusjuttuja Marimekolta

Olen aina ollut hulluna Marimekkoon kodintekstiilien suhteen. Noin yleisestikin olen kovin pohjoismaisen designin perään. Verhot ovat semmoinen juttu, jonka suhteen en muita kelpuuta ja kaapissa lojuukin tällä hetkellä useampia ihania Marimekon verhoja. Harmikseni meillä ei siis ole täällä uudessa kodissa ainoitakaan verhoja ja Käpylässäkin oli verhot vain olohuoneessa. Tuohan ne kotiin ehdottomasti tietynlaista kodikkuutta, mutta jotenkin tässä on vaan tottunut elämään ilman, vaikka tarkoitus olisikin ainakin parit verhot tänne kyhätä 😀

Aikaisemmin olin myös sen tutun petivaate-hulluuden osalta koukussa Marimekon petivaatteisiin ja onhan ne kyllä edelleen aivan ihania, laatua unohtamatta! Moneen otteeseen olen kuolannut paria mallia. Muistan kuinka hulluna olin unikkokuosiin joskus aikalailla 10v sitten, nykyään se ei kyllä voisi enää vähempää kiinnostaa. Jotenkin tuntuu, että koko unikko jotenkin kulutettiin loppuun kun sitä oli oikeasti joka paikassa.

Uusin villitys Marimekon suhteen onkin iskenyt merkin astioihin! Somessa on vilissyt vaikka millä mitalla esimerkiksi Siirtolapuutarha-sarjan astioita ja se on juuri se teema, jonka yhdet verhotkin omistan. Elloksella on esimerkiksi melko uutena merkkinä tullut Marimekon astioita ja muutakin sisustustavaraa, muutama juttu onkin mulla nyt mietinnässä 🙂

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13.

Nuo samaiset Puutarha-uunikintaat meiltä löytyykin, mutta alkavat kyllä olla jo niin kuluneessa kunnossa. Rakastan niitä! Samaa settiä olisi nuo kivat keittiöpyyhkeet, jollainen myös löytyy eri kuosia, mutta tarve olisi toiselle. Nuo leipälautaset ovat myös ihan superihania ja ovat jo hetken olleet mietinnässä. Valikoimista löytyi myös muutamaa tuommoista kivaa tarjotinta 🙂

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.

Sitten näitä tekstiilejä! Mua himottaisi niin paljon nuo tiiliskivi-pussilakanat (nr.10)!! Mutta juttu, joka oikeasti pitäisi hommata olisi joku uusi kiva sisustustyynynpäällinen ja tuo vihreä (11.) sopisi meille passelisti. Myös pyyhkeiden suhteen suosin Marimekkoa ja tuo Siirtolapuutarha-pyyhe (4.) olisi kiva yleispyyhe meille 🙂 Pakko sanoa tuosta oranssista unikosta, että se kyllä menettelisi, ihana! Niitä punaisia ja sinisiä en voi enää sietää 😀

 Koko Marimekko-valikoima löytyy Ellokselta täältä!

Kannattaa myös kurkkailla Elloksen juuri alkanut kesäale!

 

Muistattehan, että uudet asiakkaat saavat MyEllos-klubiin rekisteröitymällä -50% alen kalleimmasta tuotteesta ja ilmaisen toimituksen! Rekisteröityminen ja ehdot täältä 🙂

Toteutettu affiliate-yhteistyössä Elloksen kanssa. Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.